Facabuk..

Culhagibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
942
2.027
113
Herkese selamlar..
Direkt konuya girmek istiyorum.Facebook kullanan biri değilim,sevmem de,ilgimi çekmedi bu zmana kadar,çekeceğini de sanmıyorum.Eşim de aynen böyle düşünen birisiydi, O da bu sebeplerden kullanmazdı.Şuan internet üzerinden yaptığı bi işin tanıtımı için tüm sosyal ağlardan hesap aldı.Normalde dediğim gibi sosyal ağlara takılmaz hesabı yoktur çok takılanları da eleştirirdi.Şuan hemen hemen hepsinde aktif.Özellikle facebookta.İşle ilgili paylaşımlar yapıyor,çok da ilgilenip bakmıyordum ama okadar fazla uğraştığı için benim de dikkatimi çektiği oluyor.

Okadar meşgulki facebookla...Bikaçkez uyardım,klasik;"işle ilgili olduğu için bukadar uğraşıyorum bla bla"..
Şimdi de gruplara katılıyo,gruplarda yabancı insanlarla beğeniler paylaşımlar yorumlar,hayır bir de ben bu durumda bişey demeli miyim onu da bilmiyorum.Sizce normal mi bu durum,yani siz bukadar vakit geçirmesine ve beğenisine falan müdahale eder miydiniz??(grupta paylaşılan foğraflarına geliyo beğeniler ve kişiler yabancı)

Son düzenleme:
Çok haklısın , müdahele etmek için ne bekliyorsun , elin yabancı uyruklu gacıları bi sararsa yandın gitti valla :olamaz:

demek ki önyargılı konuşmuş eşiniz bilmediğinden ne beğenisi ? muhtemelen sizin abartmanız

Eşinizin özel fotolarını mı beğeniyorlar yabancılar? Yoksa işle ilgili yaptığı paylaşımları mı?

Çok haklısın , müdahele etmek için ne bekliyorsun , elin yabancı uyruklu gacıları bi sararsa yandın gitti valla :olamaz:
Saracak diye korkmuyorum hanımefendi,sadece ben nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum onu sordum.Hani yabancı insanlarla muhatap olması normal mi değil mi diye sordum.Ben sakinim..

Şimdiye kadar bilmediğinden gerek görmemiş ama yeni üye olunca heveslenmiş her yere saldırmış demek ki.
Ben uzun zamandır üyeyim ama gün içinde hiç girmediğim oluyor. Öyle ki bazen neden hala dondurmuyorum ki diyorum o kadar pasifim face de.
Eğer tanımadığı kadınlara bile bir şey yazıyorsa bence çok abartıyor. Hiç hoş değil. Önünü al abartmasın.

Eşinizin özel fotolarını mı beğeniyorlar yabancılar? Yoksa işle ilgili yaptığı paylaşımları mı?
İşle ilgili olsa zaten var da,hani önemsemiyorum.Bu beğeniler katıldığı grupta paylaştığı fotoğraflar,o fotoğraflarında işiyle bi ilgisi yok.Adam git gide sardı facebooka farkında değil.24 saat geçiriyo başında inanır mısınız..

İşiyle ilgili mi bu muhattaplığı , işiyle ilgiliyse bi sorun yoktur o zaman .
Saracak diye korkmuyorum hanımefendi,sadece ben nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum onu sordum.Hani yabancı insanlarla muhatap olması normal mi değil mi diye sordum.Ben sakinim..

Ben olsam doğru düzgün işini yap, gruplara katılmak nedir?
Eleştirdiğin kınadığın insanlara dönüştün, iletişim kurmana lafım yok ama beğeni falan ne oluyor rahatsız oluyorum derdim.

Şimdiye kadar bilmediğinden gerek görmemiş ama yeni üye olunca heveslenmiş her yere saldırmış demek ki.
Ben uzun zamandır üyeyim ama gün içinde hiç girmediğim oluyor. Öyle ki bazen neden hala dondurmuyorum ki diyorum o kadar pasifim face de.
Eğer tanımadığı kadınlara bile bir şey yazıyorsa bence çok abartıyor. Hiç hoş değil. Önünü al abartmasın.
Benim de hesabım yok ve hiç ilgimi çekmiyor.Ama o iyice daldı yani..Bu arada kadınlara yazmıyor,gruba yazıyor,ordan da beğeni ve yorum alıyor yabancı insanlardan falan..

Ben de kullanmıyorum ama tahminim yeni olduğu için bu kadar merak sarmıştır bir süre sonra bu ilgi söner. Bence çok müdahale etmeden takipte kalın. Bunun için huzursuzluk çıkarmaya değmez.

Ben olsam doğru düzgün işini yap, gruplara katılmak nedir?
Eleştirdiğin kınadığın insanlara dönüştün, iletişim kurmana lafım yok ama beğeni falan ne oluyor rahatsız oluyorum derdim.
Aynen bunları söyledim biliyor musunuz sadece beğeni kısmına girmedim.Ama dediği şu,baktım çok vakit geçiriyorum kapatırım..Ama hiç sanmıyorum..

Kınarsan kınanacak hale gelirsin işte. Adam zevk almaya başlamış demek ki feysbuk ortamından sarıyor yavaş yavaş. Madem öyle, sarmaya başladı bakınıp çıkıyorum de işle ilgili deyip de iş dışı şeyler yapması düşündürücü tabi. Adam akıllı tavrını koy şimdiden önlemini al. Grup yabancı kadınlar vs. Önü alınmaz valla

Aynen bunları söyledim biliyor musunuz sadece beğeni kısmına girmedim.Ama dediği şu,baktım çok vakit geçiriyorum kapatırım..Ama hiç sanmıyorum..
Kapatma lüksü varsa neden kapatmıyor?
Ben işi için açık tutmak zorunda sanıyordum.
Aynen farkında değilsin ama çok vakit geçiriyorsun kapat derdim.
İnan ben bir daha böyle rahatsız olayım sana zahmet etmeden ben kapatıcam derdim

İşle ilgili olsa zaten var da,hani önemsemiyorum.Bu beğeniler katıldığı grupta paylaştığı fotoğraflar,o fotoğraflarında işiyle bi ilgisi yok.Adam git gide sardı facebooka farkında değil.24 saat geçiriyo başında inanır mısınız..
Anladım, bu sosyal medya dünyası haz kaynağı gbdir beğeni geldikçe paylaşım yapma ihtiyacı hissediyor insanlar, bitmeyen kısır döngü gb.
Bence olaya el koyma zamanınız gelmiş gb. Ne mübasebet yani özel fotolar herkese açık grupta niye paylaşılıyor? İş için bile olsa sürekli tel elinde face başında olmak sinir bozucu

Anladım, bu sosyal medya dünyası haz kaynağı gbdir beğeni geldikçe paylaşım yapma ihtiyacı hissediyor insanlar, bitmeyen kısır döngü gb.
Bence olaya el koyma zamanınız gelmiş gb. Ne mübasebet yani özel fotolar herkese açık grupta niye paylaşılıyor? İş için bile olsa sürekli tel elinde face başında olmak sinir bozucu
Aynen.Beğeni almak ego okşanması gibi bişey olmalı..
Yanınızda,evde heryerde,bi adam düşünün sürekli internette.Ekran bağımlılığı olduğunu düşünüyorum ama asssla kabul etmiyor.Şuan mesela orda yatana kadar.Ben O'nu pc olmadan yada telefondan internete girmeden düşünemiyorum.Sırf bu bile ayrı bi konu.Sadece sosyal ağlar değil sorunum.

Back
X