face book arama geçmişi ve sonrasında verilen cevaplar ne düşünmeli ?

SeSiLya_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
3.243
1.169
31
Sizden kuzenim adına yardım isteyeceğim kendisinin görüştüğü birisi var yaşlar 25 29 bu arada.
Ciddi gidiyor ilişkileri aileler tanıştı kısa zaman sonra nişan olacak. Ufak tefek her ilişkide olduğu gibi sorun çıkıyor. ama en son sorun açıkcası kuzenimin kafasını oldukca kaRIŞtırdı
Karşı tarafın face book şifresi kuzenimde var kuzeniminkide onda var ama o daha henüz bir kere bile girip bakmış biri değil oğlan.
KUzenim geçmiste yaşadıklarından dolayı güven proplemi yaşıyorz birazcık
Dün akşam kuzenim öyle gezinirken arama geçmişine bakmış ve iki kızı arattığını görmüş sormak istemiş
Kuzenim: Ben böyle böyle gördüm şu kişileri aratmışın tm olarak isim soy isim olarak kalmadı aklımda acaba kim bunlar?
X: BEn mi aratmışım ne zaman o dediğin kişileri tanımıyorum bilmiyorum bile
Kuzenim: Arattığın için orada çıkmış.
X: ilk defa senden duyuyorum bu isimleri bilmiyorum hem arattmış olsam arttım derim neden saklayım zaten şifrem sende.. herşeyi görüyorsun bakıyorsun herşeyim ortada benim senden gizlim saklım yok.. ( Halbisem yalan tanıyor eskiden arkadaşlarmış o arattığı kızın birisi ile
(bence burda bariz yalan söylemiş ama belkide kuzenimin vereceği tepkiden dolayı da olmuş olabilir)
Neyse kuzenim tekrar sabah giriyor. soy isimlerine bakmak için daha detaylı tekrar sormak istemiş
Tabiki arama geçmişi dün öncesi silinmiş..
Kuzenim: Sana soy isimleri ile birlikte vermek için tekrar girdim ama silinmiş neden sildin ki ?
X: ben silmedim nerden grdiğini baktığını bile bilmiyorum.. Gerçektende öyle bu faceymiş telefonmuş pey anlamayan birisi..
Kuzenim: böyle böyle burdan giriliyor.. vs vs
X: benim geçmişim sınırlı öyle bir ayarlama yaptım belli bir süre sonra bazı şeyleri kendiliğinden siliyor öyle olmuştur ben giripde silmedim demiş.
Facede öyle bir durum var mı kızlar siz söyleyin? Yada ne tesadüf kuzenim görüyor sabahısı arama geçmişi siliiyor
Ha diyeceksiniz ki bu sorun mu ? Olabilir aratabilir akrabadır tanıdıktır eskilerdendir insanlık hali ama bunu inkar etmesi yalan söylemesi çok rahatsız etti kuzenimi ve benide
Ve üstelik sabahısı söylediği ben silmedim olayı.. Bariz bir şekilde yalan yani bu kadar nasıl rahat yalan söylenebiliyor ki ben anlamıyorum
Kuzenimde biraz üzerine gtmiş tabi. ama sonuç olarak böyl
Ortada rahat söylenen akşam ve sabahısı bir yalan var gir direk madem öyle evet ben sildim de yani ne diye yok söle böyle diyosun..
Sizce bu durumda ne yapmalı sineye cekip konu kapanmalımı yoksa ben olsam söyle yapardm vs fikir verebilirmisiniz gerçekten fikirlerinize ihtiycımız var şimdiden cok teşekkürler kızlar

Son düzenleme:
Aratsın ne olacak ki. Kuzeniniz hiç mi bakmıyor? Bence böyle küçük şeyler yüzünden tartışmaya değmez.

Aratsın ne olacak ki. Kuzeniniz hiç mi bakmıyor? Bence böyle küçük şeyler yüzünden tartışmaya değmez.
bende aynı şeyleri söyledim ama bu kadar rahat yalan söylemesi sizce hoş değil mi?
üstelik sbaahıs siliyor ama silmedim diyor hala

bende aynı şeyleri söyledim ama bu kadar rahat yalan söylemesi sizce hoş değil mi?
üstelik sbaahıs siliyor ama silmedim diyor hala
Yalandan nefret ederim eşim de sıkıştıkça söyler ve şiddetli kavgalarımız olmuşsun bu yüzden.Erkek milletinin doğasında var galiba,sıkıştıkça korktukça yalana başvuruyorlar. Aldatma ya da şüpheli durum varsa ona bir şey diyemem ama sadece facebook bir şey ifade etmezki.

Yalandan nefret ederim eşim de sıkıştıkça söyler ve şiddetli kavgalarımız olmuşsun bu yüzden.Erkek milletinin doğasında var galiba,sıkıştıkça korktukça yalana başvuruyorlar. Aldatma ya da şüpheli durum varsa ona bir şey diyemem ama sadece facebook bir şey ifade etmezki.
öyle tabiki haklısınız ama göz baka baka yalan söylemesi ne kadar itici birşey.
inanın kuzenim benim kardeşim gibidir ne kadar üzülmüş.
arattığına sildiğine değil bu kadar rahat göz baka baka yalan söylemesi ona dokunan olmuş.

Öyle bir ayar yok; kendisi silmiş.

Kuzeninizin iki aramayı bu kadar sorun hâline getirmesi saçma ama çocuğun da bunu bu kadar gizem hâline getirmesi inanılmaz. "Arkadaşım onlar, hem sen ne karışıyorsun" dese bu kadar uzamayacaktı eminim.

erkekler baksa bile söyleyemez korkar inkar eder.
Cem yılmazın bununla ilgili şeyleri var aklıma o geldi erkek yalan söyleyemez direkt salağa bağlar diye :KK70:

Öyle bir ayar yok; kendisi silmiş.

Kuzeninizin iki aramayı bu kadar sorun hâline getirmesi saçma ama çocuğun da bunu bu kadar gizem hâline getirmesi inanılmaz. "Arkadaşım onlar, hem sen ne karışıyorsun" dese bu kadar uzamayacaktı eminim.
aynen değil mi doğru diyorsunuz bende bu şekilde söyledim..
yani kuzenimin sorun etmesi saçma onunda böyle yalan üzerine yalan kurması saçma sapan hele birde
silme olayını göz baka baka ya
peki sizce ne yapmalı fikirleriniz için tekrardan çok teşekkürler

erkekler baksa bile söyleyemez korkar inkar eder.
Cem yılmazın bununla ilgili şeyleri var aklıma o geldi erkek yalan söyleyemez direkt salağa bağlar diye :KK70:
ahahahah cok güldüm bu yoruma canım yaa ahhaha:KK70::KK70::KK70::KK70:
gerçekten bariz salağa bağlıuyorlar
ya bari yalan atacan usturuklu bir yalan at
peki ne yapmalı sence kuzenim bu yalan olayını baya kafaya takmış durumda

bakılıp silindiğini nasıl anlıyosunuz ki ?
canım dün baktında iki kızı arattığını görmiş ama soy isimlerine felan bakmamış
bugün soy isimlerine bakıp tekrar sormak istemiş ama bi bakmış arama geçmişi silinmiş
neden sildin diyor
ben silmedim diyor buyur bide bu yalandan yak yani :KK53:

facebook ta öyle bi olay yok söyliyimde. gecmiş kendiliğinden silinmezz yani hem kuzenn gördükten sonra silinmesi tuhaf degilmi?..kuzeniniz fazla güvenmesinnnnn ...bakması sorun olmasa bile yalan söylemesi normal değil.yani madem masumca bakmış bi pislik yokmuş içinde.acıkca söylesin he baktım akrabam arkadaşım kuzenim v.s .....ama demekki bu kişilerle ilgili bi yaşanmışlık varki gizliyor yalana sıgınıyor.belki kuzenini kaybetmemek için yapıyo ama bu şekilde yalan yalanı dogurur saglıksız bi ilişkisi olur

ahahahah cok güldüm bu yoruma canım yaa ahhaha:KK70::KK70::KK70::KK70:
gerçekten bariz salağa bağlıuyorlar
ya bari yalan atacan usturuklu bir yalan at
peki ne yapmalı sence kuzenim bu yalan olayını baya kafaya takmış durumda

abartılcak bir şey değil bence bende yaşadım aynısını sonra baktım bende bakmışım bir kaç eski arkadaşa merak :KK70: ama gerçekten içinde tanımadığım hiç bir bağlantım olmayan insanlarda vardı şaşırdım belkide karışıklık oluyordur.

facebook ta öyle bi olay yok söyliyimde. gecmiş kendiliğinden silinmezz yani hem kuzenn gördükten sonra silinmesi tuhaf degilmi?..kuzeniniz fazla güvenmesinnnnn ...bakması sorun olmasa bile yalan söylemesi normal değil.yani madem masumca bakmış bi pislik yokmuş içinde.acıkca söylesin he baktım akrabam arkadaşım kuzenim v.s .....ama demekki bu kişilerle ilgili bi yaşanmışlık varki gizliyor yalana sıgınıyor.belki kuzenini kaybetmemek için yapıyo ama bu şekilde yalan yalanı dogurur saglıksız bi ilişkisi olur
haklısınız çok cok haklısınız bu yorumda yani direk dese arkadaşım bile dese
inanın kuzenim uzatmaz..
bide tanmadım ilk defa duyuyorum demiş ya.
kızın profilne bakıyoruz geçmişte resimlerini beğenmiş yani oğlann
hee nasıl tanımıyosun saçmalık yani :KK14:
peki bu saattensonra nasıl bir yol izlenmeli sizce bu olay sineye çekilmeli mi yoksa üzerine gidilmeli mi

abartılcak bir şey değil bence bende yaşadım aynısını sonra baktım bende bakmışım bir kaç eski arkadaşa merak :KK70: ama gerçekten içinde tanımadığım hiç bir bağlantım olmayan insanlarda vardı şaşırdım belkide karışıklık oluyordur.
canım öyle ama diyor ki ilk defa duyuyorum bu isimleri tanımıyorum diyor tamam mı giriyor bakıyoruz
tanımadğımm dediği kişi ile geçmişte arkadaşmış ee nasıl tanımıyorsun ya ? neden göz baka bKA yalan söylüyosun
sonra sabah siliyo ee ben silmedim kendi silinmiştir arama geçmişi yalan üzerine yalan bu kadar yalan söylemesi acıkcası beni itti yani.

haklısınız çok cok haklısınız bu yorumda yani direk dese arkadaşım bile dese
inanın kuzenim uzatmaz..
bide tanmadım ilk defa duyuyorum demiş ya.
kızın profilne bakıyoruz geçmişte resimlerini beğenmiş yani oğlann
hee nasıl tanımıyosun saçmalık yani :KK14:
peki bu saattensonra nasıl bir yol izlenmeli sizce bu olay sineye çekilmeli mi yoksa üzerine gidilmeli mi
üzerine gitmenin anlamı yok bana kalırsa.cünkü üzerine gitsende bu kadar yalanın üstüne gercegi söylemez.yalan üstüne yalan katar.buda daha cok canını sıkar kuzeninin.....sineye de cekmesin sonucta ortada bi yalan var.bundan sonraki olaylarda nasıl inanacak o cocugun sözüne ? o yuzden benim şahsi fikrim şu ki; ''ben senin bana yalan söylediğini düşünüyorum,facebookta öyle bir olay olmadıgını biliyorum.ben geçmişi gördükten sonra bir anda silinmesi tesadüf olamaz? belki itiraf etsen bi nebze güvenim yerine gelir ama sen inkar edip ben bakmadım ben silmedim dedikce sana inancım kalmayacak.o yuzden en iyisi bir süre ara vermek'' denebilir cocuga.....yani en azından bir cırpıda bitirmemiş olur.acık kapı bırakmış olur ve cocukta seviyosa kuzenini böyle bi ara yı kabul etmeyip gercegi anlatır.....ama zaten senn kuzenin sevmyosa falan baglanmamıssa bitirsin direk hic agzını yormasın ....

üzerine gitmenin anlamı yok bana kalırsa.cünkü üzerine gitsende bu kadar yalanın üstüne gercegi söylemez.yalan üstüne yalan katar.buda daha cok canını sıkar kuzeninin.....sineye de cekmesin sonucta ortada bi yalan var.bundan sonraki olaylarda nasıl inanacak o cocugun sözüne ? o yuzden benim şahsi fikrim şu ki; ''ben senin bana yalan söylediğini düşünüyorum,facebookta öyle bir olay olmadıgını biliyorum.ben geçmişi gördükten sonra bir anda silinmesi tesadüf olamaz? belki itiraf etsen bi nebze güvenim yerine gelir ama sen inkar edip ben bakmadım ben silmedim dedikce sana inancım kalmayacak.o yuzden en iyisi bir süre ara vermek'' denebilir cocuga.....yani en azından bir cırpıda bitirmemiş olur.acık kapı bırakmış olur ve cocukta seviyosa kuzenini böyle bi ara yı kabul etmeyip gercegi anlatır.....ama zaten senn kuzenin sevmyosa falan baglanmamıssa bitirsin direk hic agzını yormasın ....
cok cok teşekkürler fikirlerinz ve yrumlarınız için

Benim sevgilimin de ufak tefek yalanlari ortaya çıkıyor misal bir keresinde sevgilimin evine götürmesi için baklava almıştık beraber, begendiler mi demiştim o da evet demişti ama sonra agzindan kacirdi babası yarısını yemiş diğer yarısını tadı kötü diye yememiş bile. Bu tür küçük şeyleri yakalayinca kafasini ezesim geliyo:KK11: bahanesi de hazir , "üzülme diye
.. küçük yalanlar büyükleri icin hazırlık bence. Hic hic kabul edemiyorum. Bence kuzeniniz de "bak sen ne dersen de ortada bi yalan olduğu bariz, ben saf değilim ama sen böyle yaptıkça kendimi saf yerine konuyor hissediyorum. Senin araştırdigin baktığın kizlar arkadasin esin dostun olabilir bunu bastan soylesen kizmazdim, o kadar sıkmam seni tabiki. Ama kırıldım bu şekilde yapmana" diyebilir. Ben olsam öyle derdim, ama aslında ben olsam asla şu kızları aratmişsin kim bunlar demezdim. O da cok sağlıklı bi davranış degil açıkçası

X