Face deki saçmalıklar

chatLaq.

Ne biliiim insanı
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
2.068
2
116
Diğer
kızlar sadece düsüncelerinizi ögrenmek istedim..
facebook son zamanlarda iyice sacmaladı
yok bunu 15 yere yapıstır resmini görücen sevdigin kisiyi görücen
yapıstırmazsan annen ölür baban ölür
yok karabasan gelmis tırnak makasıyla kendini dogramıs
vs.. vs..
ama son zamanlarda yuh dedirticek gruplar sayfalar acılmaya basladı
bilmiyorum ne kadarınız aktif kullanıcı ama haberiniz vardır kanımca
allaha küfür edenler peygambere küfür edenler
yok artık dedirticek seyler yapıyolar
ben sahsi görüsümü belirtmek isterim
hadi ilk baslarda neyse dedik tamam göndermeyiz yazılanları falan filan
ama bu allaha küfretme falan iyice s.ctılar yani.
tamam bir insan ateist veya yahudi olabilir fakat grup acmak ne kadar dogru?
tepki alıcaklarını bile bile.. müslüman bir ülkede bide..
ben kısacası allah belalarını versin diyorum! ki zaten gidicekleri yer belli.
daha da garip olan ise facebookun b.ktan grupları kapatıp bu grupları kapatmaması..
o kadar sikayete ragmen..
insanlar da tepkilerini belli etmek icin 10-13 nisan arası facelerini dondurucaklarmıs
simdi sizlerin nacizane fikirlerinizi alalım?

Son düzenleme:
Uzun süredir aklımda olan ama adreslerini, telefonlarını falan kaybettiğim arkadaşlarıma ulaştım, telefonlarını aldım ve artık kullanmıyorum.Mail zincirlerinden de sıkılırdım, bu ülkede salak çok, yok efendim bunu 55 kişiye gönderirse sevdiğini aynada görürmüş, yok 13 kişiye göndermezse 13 kişi gelir onu pandiklermiş, böyle mail atanları da uyardım ve adreslerini blokladım, face'de de durum aynı.Sokağa çıkıp, ya da gerçek hayatta kalkıp bağırıp fikrini söyleme gücü olmayanlar ordan sağcılık, solculuk,xcilik oynamaya bayılıyor, hadi yarın atanamayan öğretmenler için şurdan şuraya yürüyelim deseler o bilmem kaç kişilik gruptan 3 kişi çıkar mı çok merak ediyorum.At koşturmalık mekan olmuş face, atanlar, tutanlar, küfredenler ve iyiden iyiye zıbıtanlar.Dediğim gibi artık kullanmıyorum.

face i kapatmamış olsam bır an bıle dusunmez uygulardımm..
boylede serefsizlık olurmu
Allahını peygamberını bılmeden yasayan asalakları kınıyorumm...
hele haşa dil uzatanların Allah a havale edıyorum...

Son düzenleme:
benim face e girişim ve çıkışım bir oldu zaten saçmalıktan ve sıkıntıdan başka bişey değil
eğer hesabımı kapatmasaydım kesinlikle dondururdum
etrafımdakileri uyarayım bari onlar da dondursunlar...

ben hesabı tamamen kapatma diye bişey yok biliyorum. Kullanıcı adı ve şifre giresen heap tekrar aktif oluyo:uhm:

Evet hesabı kapatma değil dondurma imkanı var halihazırda, farklı bir yöntemle hesap kapanıyor mu bilmiyorum ama bilgilerimiz, verilerimiz vs.. sistemde kalıyor bildiğim kadarıyla.

Bahsettiğiniz zincirleme maillerle gelen mesaj ya da grup türleri ile de hiç karşılaşmadım, fakat onur kırıcı, belirli kesimleri aşağılayıcı gruplarla ne yazık ki karşılaşıyorum, facebookun denetimi olması lazım kendi içinde; fikir serbestisi ayrı şey hakaret, aşağılayıcı, kişilerin kutsallarına saldırı ayrı...

ben de yaklaşık 20 gündür dondurdum ama tamamen nasıl kapatılıyr bilmiyorum zaten site amacından başka herşeye hizmet etmeye başladı son zamanlarda ben de bu yüzden 20 gün önce dondurmuştum açmayıda düşünmüyorum.

ben kapattım derken dondurmayı kastetmiştim yani uzun bi zamandır kullanmıyorum
eğer kulanıyo olsam bu tepkimi göstermek için dondururdum demek istedim ...
evet tamamen kapanmıyo malesef
işte face in gıcıklarından biri daha...

Bende dondurdum bikaç gün para kaybetsinler. Bazı gazetelerdede haber oldu protesto yapılacağı. Duyarlı olmak gerekiyor.

şahsi fikrim dondurmanın hiiç bir işe yaramayacağı.. zaten gruplardan da anlaşılacağı üzere "donduracağım" diyenlerin oldukça büyük çoğunluğu dondurmamış.. bu eylemin facebook üzerinde bir etki bırakacağına inanmıyorum.. zaten müslüman bir oluşum olmadığı için yapılacak pek birşey yok maalesef.. çünkü 3 günün sonunda gruplar kapatılmadığı zaman ne yapılacak ben onu merak ediyorum.. bu durumda en mantıklısı komple kapamak, ama bu da karşı tarafın "korkuttuk, sindirdik" düşüncesinden öteye geçmez..

ayrıca en büyük tepkim "ben müslümanım, allahu ekber" deyip de (çok afedersiniz) ana-baba dümdüz küfür edenlere... allahın adıyla küfür nasıl aynı satıra yazılır ve insan (sebep ne olursa olsun) adını öyle bir gruba nasıl kaydettirir.. pes... :umursamaz:

arkadaşlar hesabı tamamen silmek diye bir şey var burada link verebiliyor muyuz bilmiyorum ama isteyene msj gönderebilirim. o linki açtıktan sonra mail ve şifreyi girince 14 gün hesabınıza giriş yapmazsanız tamamen siliniyor.

tamamını yazmak yasak ondan yönetim tarafından değiştirilmiştir
arkadaslar ben hesabımı dondurmayacagım çünkü o bahsedilen iğrenç grup kapatılıyor bi takım provakatörler tarafından tekrar ekşın yaratmak için açılıyor yani siz ne kadar hesap kapatsanızda dondursanızda sonu gelmeyecek grupların

başka bi forumda o sitedeki hesabın kapatılabileceği yazıyordu.

üye olmadığım için denemedim ama denemek isteyenler varsa bana ulaşabilirsiniz. bilgi ne kadar doğru bilemeyeceğim.

konuya gelirsek... niye kapatsınlar ki? sizin şikayetleriniz mi önemli onların amaçlarına gölge düşmemesi mi

kaldı ki 3 günlük hesap dondurma ile ne olacak. 3 gün sonra her zamankinin 2 katı tıklanacak:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…