evet bende yukarıdaki iletimde aynı şeyi söylemiştim zaten. ben işlemi uyguladım, 2 hafta da girmedim ve hesap tamamen silindi. yani mail ve şifreyle girmeyi denesen bile sonuç alamıyorsun bir daha anca yeni hesap açman gerekir.
bende dondurdum..
o grupları görünce kanım dondu resmen..
ben o kelimeleri ağzıma bile almazken onlar Allaha peygambere küfür ediyorlar..aklıma bile getirmek istemiyorum..
dondorsam ne olcakki yine açacağız lafınada katılmıyorum kesinlikle..
ne olursa olsun,ne kadar tekrar girilirse girilsin ama bir şekilde tepkimizi belli etmek gerekiyor..elimiz kolumuz bağlımı duralım..madem grupları kapatmıyorlar biraz para kaybetsinler bari böyle akıllansınlar
merak ediyorum. gruplar demişsiniz. kaç tane grup var ve o guruplarda kaçar kişi var :uhm:
benim gördüğüm 7 tane vardı..çok çirkin şeylerdi aklıma bile getirmek istemiyorum..
valla kaçar kişi olduğuna bakmadım..baktıysamda hatırlamam imkansız değilmi ?????
sayısını hatırlamıyorum evet,hatırlamak zorunda veya bakmak zorunda da değilim...
mutlaka bakmışımki sayı çokluğu dikkatimi çekmemmiş..
10-13 nisanda profil kapatalım diyenler 80 binli sayılardı..
aynı oranda yada daha fazla Allaha küfredenlerin olduğunu sanmıyorum..
neticede burası %90 ı belki daha fazlası müslüman bir ülke..
o grup açanların sayısı yöneticilerin işine geleceğini düşünmüyorum..
kendi çöplüklerinde ötüyorlar sadece...ama tepkiyi göstermek lazım..
grupların adını görseydiniz tepkinizi göstermek için herşeyi yapmak isteyeceğinize eminim
hafızanıza bakar o olay. ama o telaşla üye sayısına bakmamanız normal.
benim demek istediğim olay şu... onların orda olmasını istemeyenler kadar isteyenler de vardır. ve o olaylar o sitenin işine geliyorsa gelen şikayetleri veya protestoları kaale almayacakları.kafamçokkarıştı
bakın mesela bu sitede yapılan değişiklikler konusunda da sitedeki üyeler tepki koyuyorlar ama sonunda yönetimin istediği oluyor . güçlü olanın borusu ötüyorbilmiyorumkismile
bu arada cevapladığın için teşekkürleryerimseniben
yalnız bu nasıl bir zihniyettir?
güçlü olanın borusu ötüyo..
bide altını cizmissiniz cok mantıklı ya peh
ne yani ateistler yahudiler güclü ancak müslüman bi ülkede müslümanlar gücsüz öyle mi
yönetimden bahsetmişsiniz saçmaca..
hı hı ateistler yönetim ya onların istedigi olucak di mi
ben böyle zihniyete..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?