• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

face ile ilgili yardim :(

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.755
133
36
Yillar once kapadim acma geregide duymadim esim acti araba ile ilgili sayfalara filan bakiyorum diye tamam sen bilirsin kendini bildikten sonra sorun yok dedim
Simdi msn var onceden ozelden mesaj olurdu sanirim onun gibi bisey
Yanliz anlamadigim sey arkadas listesinde olmayan kisiler msn de nasil oluyor msn de birini eklemek ne mana ?
Bi kisi gordum hic konusulmamis yada konusma silinmis mi bilmiyorum sadece msn de var ama normal arkadas listesinde yok nedir ne degildir bi bilgilendirseniz bos yere catmak istemiyorum midemi bulandirmadan bi danisiyim dedim

Messenger arkadaş listesinde olmayan ama tanıyor olabileceğiniz kişileri messenger listende gösteriyor. Bende de çıkıyor ekli olmayan bazı kişiler. Profiline bile bakmışlığım yoktur. Belki durum farklıdır diğer arkadaşlarda yazsın bakalım :)

Eğer birinin profiline sürekli bakıyorsa arkadaş listesinde olmasa bile orda çıkıyor. Yani o kişiyi çok fazla aratmıştır arama motorunda o yüzden çıkıyordur.

Sağ üstte üç çizgi var ordan hareketler dökümünü açın en aşağılarda ara butonu var ona tıklayın arattığı herkes çıkıyor orda. Tabi silmiş de olabilir..

Baktim orda cikmadi baska arattigi seyler var ama bu yok arkadas listesi hep bildigim kisiler sadece msn de yabanci biri var onuda kendimi ekledi yoksa taniyor olabilir diye mi msn de gorunuyor anlamadim anlamadan catmakta istemedim sonucta teli kurcaladim diye bide ben suclu cikmak istemedim

Msn de o kisiye tiklayinca 6 ocak 2017 de ekledin diyo nasil oluyosa anlamadim ama arkadas listesinde yok deli olcam bi aydinlatsaniz

Hareketler dökümünde arkadaşlar var ordan bakın bi de ocak ayında eklemiş veya silmiş mi o kişiyi

Ya gercekten anlamiyorum esimin profilde beninle resmi var o kisi ise cocuklariyla fotokoymus esimden buyuk .. E farkli sehirlerdeyiz neyin nesi bu sorsam bi kilif uydurcak sessizce takiptemi kalsam cok gerildim

Ben ortada sorun yapacak bişey olduğunu sanmıyorum. 6 ocakta eklendi demek konuşuldu demek değildir gereksiz yere konu sahibinin kafasını bulandırmayalım. Bence hiçbirşey sormayın dediğiniz gibi sessizce takipte kalın. Kayda değer bişey görürseniz sorarsınız.

Ben ortada sorun yapacak bişey olduğunu sanmıyorum. 6 ocakta eklendi demek konuşuldu demek değildir gereksiz yere konu sahibinin kafasını bulandırmayalım. Bence hiçbirşey sormayın dediğiniz gibi sessizce takipte kalın. Kayda değer bişey görürseniz sorarsınız.
Ilginiz icin saolsun hayirda meraktan cildircam 2 cocuklu evli ve uzak sehirde yasi buyuk bi kadin neden msn de ekli nerden nasil oldu amac ne meraktan catliyorum

Ilginiz icin saolsun hayirda meraktan cildircam 2 cocuklu evli ve uzak sehirde yasi buyuk bi kadin neden msn de ekli nerden nasil oldu amac ne meraktan catliyorum

Anlıyorum ama orası eski msn gibi değil arkadaşınız olmayanlar da çıkabiliyor, çok alakasız kişiler de çıkabiliyor. Yani orda ekleme diye bişey yok.

Icime su serptiniz zaten esimin beni suphelendircek yada guvensizlige sebep olcak birseyini gormedim herseyi aciknet ortada ama seytan durttu uyurken bi bakiyim dedim bis yere kendimi bileylemeyim dediginiz gibidir insallah

Hayır 6 ocak 2017de ekledin yazısı varsa o kişiyi eklemese bile konuşmuş demektir. Yanlış yönlendirmeyin

Yaaaa eminmisiniz simdi tekrar baktim 6 ocak 2017 ekledin yaziyor ey allahim kadinin profilde cocuklariyla fotosu var evli ve uzak bi sehirde yasiyor yaziyor yasida buyuk ne konustu acaba cildircam simdi kaldirsam sorsam ben konusmadim dicek ortak arkadas oldugu icin bende gorunmus hem sen guvenmiyonda mi kurcaliyon dicek hakliyken haksiz goruncem takipte kalmak en iyisi
Hayir bide telefonu hic saklamaz hep ortada fotolarda hep cocuklarimiz ve ben varim noluyo anlamadim

Tanıyor olabildiklerini yada sürekli profiline baktığını göstermez aktif olduğunu.. Benimde cok var aktif gözüken ama listemde yokken bile 1 sene önce bile selam yazan insanlar gözüküyor aktif diye. Yani ark. Isteği bile yollasa aktif gözükür sizde .ortada bi sohbet yada eklenme var yani

Yaaaa eminmisiniz simdi tekrar baktim 6 ocak 2017 ekledin yaziyor ey allahim kadinin profilde cocuklariyla fotosu var evli ve uzak bi sehirde yasiyor yaziyor yasida buyuk ne konustu acaba cildircam simdi kaldirsam sorsam ben konusmadim dicek ortak arkadas oldugu icin bende gorunmus hem sen guvenmiyonda mi kurcaliyon dicek hakliyken haksiz goruncem takipte kalmak en iyisi
Hayir bide telefonu hic saklamaz hep ortada fotolarda hep cocuklarimiz ve ben varim noluyo anlamadim
Canım konuşmuşta olabilir konuşmamışta.aklını karıştırmayalım.sen takipte kal.çok yakın arkadaşım yakın zamanda eşinin bikaç ay biriyle konuştuğunu öğrendi.eşi çok ilgili arkadaşım için ölen bi insandı resmen.evine çocuklarına çok bağlıydı.arkadaşım hiç şüpelenmedi.çünkü eşinin telefonu hep oğlunun elindeydi hiç saklamazdı.bana anlatınca yok yapmaz dedim adam senin için ölüyo kızım dedim ama yapmış.olabiliyo yani çok sevende yapıyo malesef.

Back
X