• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

face ile ilgili yardim :(

Canım konuştuğu bariz belli.
Sanki adam kadını dinleyecek mi yukarıdaki örnek gibi anlatmasını.
Bağırıp çağıracak sen bana güvenmiyor musun diye üste çıkacak.
Her sekilde üste cıkar bence direk sorsun. Lafı dolandırmasın inkar edersede senin baktıgın gibi baksın. Yabanci biri ve eskiden konusulup silinmiş biri arasindaki farkı göstersin.

Bende de tarih çıkıyor ve konuşmadım. Çıkan tarih de telefon rehberime ekleme tarihi. Ama rehberime eklemediğim kişilerde de tarih çıkıyor...

Konu sahibinin durumunu bilemem. Ama kesin konuşmuş da diyemeyiz. Çünkü bahsettiğiniz durum bende de söz konusu, bu yüzden eminim o tarihin konuşma tarihi olmadığına...
İyi de tarih yakın bir tarih.
Senin hattın eski olabilir okey ama x tarihte ekledin dediği yeni bir tarih.
Demek ki senin numarada daha önce o kişiler varmış.
Yoksa messenger şu kişileri ekledin de mi yor.

Eşim 10 yıldir hattı kullanıyor. Ne messengerda ne de başka bir yerde yabancı bir numara görmedim ben. Hani öyle birsey olsa benimde eşimin telefonunda falan görmem gerekir.
Bu işte bir yanlıslık var.

Eşiniz messenger ile telefon rehberini senkronize etmemiş olabilir. Ben eve gelen ustanın numarasını birkaç saatliğine kaydetsem, messngerda karşıma çıkıyor adam. Tıklayınca da numarasını kaydettiğim tarih çıkıyor bu tarihte ekledin diye. O zaman sizin varsayımınıza göre ben de bu adamla mesajlaşmış olmalıyım ama ne profiline baktım, ne mesaj attım...

Bunun dışında bir de tamamen ilgim olmayan insanlar var. Onlarda da ekleme tarihi görünüyor.

Ama eşimin numarası bende yıllardır ekli, ona tıklayınca da 4-5 ay önceyi gösteriyor ekleme tarihi olarak. Ki eşim de Facebook'ta ekli değil, oradan mesaj da atmadım... Bundaki tarih sıkıntısını da anlayamadım.

Bilmiyorum çok karışık bi sistemi var benim anladığım.

Konu sahibinin kocası için masumdur demiyorum. Ama bu durum yanıltıcı da olabilir diyorum kendimden yola çıkarak.

Eşiniz messenger ile telefon rehberini senkronize etmemiş olabilir. Ben eve gelen ustanın numarasını birkaç saatliğine kaydetsem, messngerda karşıma çıkıyor adam. Tıklayınca da numarasını kaydettiğim tarih çıkıyor bu tarihte ekledin diye. O zaman sizin varsayımınıza göre ben de bu adamla mesajlaşmış olmalıyım ama ne profiline baktım, ne mesaj attım...

Bunun dışında bir de tamamen ilgim olmayan insanlar var. Onlarda da ekleme tarihi görünüyor.
O zaman sizin söylediginiz gibi olunca da sadece bu kadın değil bir çok kişi olması gerekmez mi?

Konu sahibi bir arkadaşinın numarasını esinin telefonuna ekleyip silerek bunu deneyebilir.

Yine görünecek mi ekleme tarihiyle birlikte.

Ama eşimin numarası bende yıllardır ekli, ona tıklayınca da 4-5 ay önceyi gösteriyor ekleme tarihi olarak. Ki eşim de Facebook'ta ekli değil, oradan mesaj da atmadım... Bundaki tarih sıkıntısını da anlayamadım.

Konu sahibinin kocası için masumdur demiyorum. Ama bu durum yanıltıcı da olabilir diyorum kendimden yola çıkarak.
Whatsapp gibi acaba belli zaman diliminde kendisini yenileyen bir sistemi mi var.

Bu söylediginize göre. Belkide telefondan iletişime gectiler. Sonra numarası silindi.
Ama messengerda kaldı.
Buda bir ihtimal.

Ama konu sahibi de adamı tanıyormuş bence başka birseyde olabilir.

Mesela geçen gün bi komşumuz beni esinden aradı. Bende kadının adiyla kaydettim. Sonra baktim whatspta kocasının resmi var hemen sildim numarayı.
Belkide boyle bir olay.

İlk defa duydum bunu yani.
Yıllardır ekli olan kişinin 4-5 ay önce eklenmiş gözükmesi.
Yukardaki gibi belki 4-5 ay önce facebook ile senkronize edilmiştir ondan o tarih vardır.
Kaldı ki bu tanınan biriymiş zaten yabancı bile değil.
Her neyse bu konu böyle uzar gider gerisi konu sahibinin güvenine kalmış.
Ben hiçbir erkeğe bu konuda "kemalim yapmaz" diye güvenmem çünkü.

Yillar once kapadim acma geregide duymadim esim acti araba ile ilgili sayfalara filan bakiyorum diye tamam sen bilirsin kendini bildikten sonra sorun yok dedim
Simdi msn var onceden ozelden mesaj olurdu sanirim onun gibi bisey
Yanliz anlamadigim sey arkadas listesinde olmayan kisiler msn de nasil oluyor msn de birini eklemek ne mana ?
Bi kisi gordum hic konusulmamis yada konusma silinmis mi bilmiyorum sadece msn de var ama normal arkadas listesinde yok nedir ne degildir bi bilgilendirseniz bos yere catmak istemiyorum midemi bulandirmadan bi danisiyim dedim
Genelde cep telinde kayıtlı olan kişiler orada çıkar
Listesinde ekli olmasa bile cıkar
İlla ki konusması , o kişiyi aratması gerekmez

Yillar once kapadim acma geregide duymadim esim acti araba ile ilgili sayfalara filan bakiyorum diye tamam sen bilirsin kendini bildikten sonra sorun yok dedim
Simdi msn var onceden ozelden mesaj olurdu sanirim onun gibi bisey
Yanliz anlamadigim sey arkadas listesinde olmayan kisiler msn de nasil oluyor msn de birini eklemek ne mana ?
Bi kisi gordum hic konusulmamis yada konusma silinmis mi bilmiyorum sadece msn de var ama normal arkadas listesinde yok nedir ne degildir bi bilgilendirseniz bos yere catmak istemiyorum midemi bulandirmadan bi danisiyim dedim
Kendi face msn den baktım
Bizim facede eşimin cep teli kayıtlı
Msn de bizde ekli olmayan bir adamin profılıne gşrdim
24 ocakta ekledib yazıyor
O kişiyi 24 ocakta cep teline kaydetmiş eşim
Faceye değil, tel nosunu teline kaydetmiş yani

Eeee o zaman tel rehberine eklemis peki rehberden nasil bulcaz bu nasil is yaa kafayi yicem kadini tanimiyorum ama esimden buyuk iki cocuklu uzak bi sehirde ve evli ... Ne bu yaaa uyuz oldum valla

Sessizce takip edin kesinlikle
Sorunuzun cevabını kesin olarak bilemiyorum yorum yapamayacağm

Bildiğim kadarıyla artık arkadaş eklemeden sadece messegerda ekleyip konuşuluyor. Msn de öylesine birinin sayfasına girip deneyin msn de ekleyin tarzında bir şey çıkıyor.

Eeee o zaman tel rehberine eklemis peki rehberden nasil bulcaz bu nasil is yaa kafayi yicem kadini tanimiyorum ama esimden buyuk iki cocuklu uzak bi sehirde ve evli ... Ne bu yaaa uyuz oldum valla
Eskiden profil fotosuna tıklayınca numara çıkıyordu şimdi Facebook o açığı kapatmış.

Sordum simdi esime
Dayanamadim
Ikinci el esya satis yerine abone esim ordan laptop almak icin yazdiydim ondan orda cikmistir diyor bide kizdiriyosun beni dedi kendi icinede benim icimede kurt dusuruyosun durduk yere sacmaliyosun dedi
Gayet sakin konustu
Ama konusmanin ustune tiklayinca hic bisey cikmiyor madem satisla ilgili bi soru sordu niye konusmalar yok ortada

Senin söylediğin doğru ben yanılmışım. Şimdi facebook a girip hiç tanımadığım bir kızın mesaj butonuna tıkladım ve messengera ekle yazısı çıktı. Tekrar açtığımda 5şubatta eklendi yazıyor. Yani eşi konuşmuş olabilir.

Back
X