face şifresi

FatmaBeyza

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
877
3
318
İzmir
selam arkadşlar size bişey osrucam fikrinizi alıcam eşimin beraber çalıştığı işi beraber yürüttüğü bi kız iş arkadaşı var muhabbetleri iyi kız bi derdi oldugunda anlatır akıl alır kocamdan dertleşirler falan.bnm sormak istediğim şey farklı eşimle birbirlerinin mail adresi şifrelerini biliyolar iş için mail atmak dosya atmak için falan ama eşim face şifresinide biliyo kızın ona kızıyorum bende nasıl kullanırsın açarsın face ini face özeldir mail gibi değil diyorum oda nolcak diyo sizce tuhaf anormal değilmi merak ediyorum :26:

bencede çok anormal yani benim sevgilim iş arkadaşının facesine girecek mesajlarına bakacak. bu durum küçük gibi bişey gözüküyor ama bende kabul etmem. aslında büyük bişey. eşinize ne kızın facesine falan bakıyormus. ben kıyameti koparırım bağırır çağırırm. kızada söylerim.

Mail iş için olsun hadi de face şifresinin sebebi neymiş acaba?
Oradan da mı iş bağlanıyormuş?

Neden Eşiniz O Kıza Şifresini Veriyor Hangi Sıfatla Ve Neden Gerekli

hadi mail adresi şifresini biliyorlar iş gereği diyelim.peki face şifresini neden biliyorlar.onda ne işi yapacaklar ki.garip.

N'olacak diyorda eşiniz neden girdiğini söylemiyor mu??

insanlar sevgililerine bile face şifrelerini vermiyor bu devirde neden iş arkadaşına versin ki ayrıca faceyle işin ne alakası var ve dosya göndermek filan isterse mail olarak atar zaten mail şifrelerine bile ihtiyacı yok... garip geldi bana.

Yok Artık !!!! mail bile olsa olmaz bana göre, bi de face ne alaka!

hadi maili anladık ki bence gereksizz facede de mi dosya yollayacakk bu hatun peki eşin biliyor mu onun face şifresini ohhhhhhhhhhh bu ne rahatlık
sen hatunu bir araştır

saçmalığa bak yaa

dertleşmeler, sıkı dostluklar, mailleşmeler, şifreler, faceler

say say bitiremedim.

gerisini sen anla

bugün iş arkadaşıdır yarın sana kuma gelirse sasırma..önce bacım sonra ihtiyacım hesabı kocanın ayağını kes o kadından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…