- Konu Sahibi FatmaBeyza
-
boyle durumlarda zaten hep eşlerınıze sulanan kadınlar sucludurvalla bilmiyorum arkadaslar ben kocama güveniyorum aslında onun bi art niyeti olsa o şifreyi biliğini bana söylemez ama bu kızın içi kalbi çürük bozuk bence
boyle durumlarda zaten hep eşlerınıze sulanan kadınlar sucludur
esınız sutten cıkma ak kasıktır
valla bilmiyorum arkadaslar ben kocama güveniyorum aslında onun bi art niyeti olsa o şifreyi biliğini bana söylemez ama bu kızın içi kalbi çürük bozuk bence
iş için bile olsa mail şifresini nie veresinki herkesin görevi farklı diilmi arkadaşım ne gereği var
mail de kişinin özeli herkes kendi mailini idare edemiyomu face durumuna hiç gelmiyorumm
anormali bile geçmiş bu durum
valla bilmiyorum arkadaslar ben kocama güveniyorum aslında onun bi art niyeti olsa o şifreyi biliğini bana söylemez ama bu kızın içi kalbi çürük bozuk bence
selam arkadşlar size bişey osrucam fikrinizi alıcam eşimin beraber çalıştığı işi beraber yürüttüğü bi kız iş arkadaşı var muhabbetleri iyi kız bi derdi oldugunda anlatır akıl alır kocamdan dertleşirler falan.bnm sormak istediğim şey farklı eşimle birbirlerinin mail adresi şifrelerini biliyolar iş için mail atmak dosya atmak için falan ama eşim face şifresinide biliyo kızın ona kızıyorum bende nasıl kullanırsın açarsın face ini face özeldir mail gibi değil diyorum oda nolcak diyo sizce tuhaf anormal değilmi merak ediyorum :26:
bencede çok anormal yani benim sevgilim iş arkadaşının facesine girecek mesajlarına bakacak. bu durum küçük gibi bişey gözüküyor ama bende kabul etmem. aslında büyük bişey. eşinize ne kızın facesine falan bakıyormus. ben kıyameti koparırım bağırır çağırırm. kızada söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?