Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani el fatiha diyorsun
Kızlaaaar facemin şifresini deiştirdim ve şimdi giremiyorum. ..gece uykuluydum te allam yaaa :) bu arada ne maiş adresim nede facede yazan tele erişimim yok...nasıl açıcam tekrar
Kızlaaaar facemin şifresini deiştirdim ve şimdi giremiyorum. ..gece uykuluydum te allam yaaa :) bu arada ne maiş adresim nede facede yazan tele erişimim yok...nasıl açıcam tekrar
Mail adresinin şifresini biliyosan şifremi unuttum de mail adresine gönderir ordan yeni şifre koyabilirsin
Mail adresini biliyorsan şifremi unuttum yapsan olmuyor mu yada şöyle bir yazı çıkıyor mu şifresiniz dün gece değiştirdiniz tekrar eski şifreyi sıfırla gibi yazı çıkıyor mu peki eğer öyle birşey varsa tekrar eski şifrene dönebilirsin yoksa yeni adres almanız gerek,şifrenizi unuttuğunuza eminmisiniz peki face kapatmış olmasın facenin alt tarafında bu sayfa yada profil askıya alınmıştır yada kapatılmıştır diye bir yazı var mı?