• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

face

Neyusa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
546
118
133
Ağrı
Kızlaaaar facemin şifresini deiştirdim ve şimdi giremiyorum. ..gece uykuluydum te allam yaaa :) bu arada ne maiş adresim nede facede yazan tele erişimim yok...nasıl açıcam tekrar

Benimde başıma gelmişti ama ben ne yaptıysam bi çaresini bulamadım malesef . Yenisini açtım bende
Cep telefonuna gelen mesajdaki kodu girin diyordu ama o numaramı artık kullanmadığım için mesaja gelen kodu giremedim :(

Kızlaaaar facemin şifresini deiştirdim ve şimdi giremiyorum. ..gece uykuluydum te allam yaaa :) bu arada ne maiş adresim nede facede yazan tele erişimim yok...nasıl açıcam tekrar

Mail adresini biliyorsan şifremi unuttum yapsan olmuyor mu yada şöyle bir yazı çıkıyor mu şifresiniz dün gece değiştirdiniz tekrar eski şifreyi sıfırla gibi yazı çıkıyor mu peki eğer öyle birşey varsa tekrar eski şifrene dönebilirsin yoksa yeni adres almanız gerek,şifrenizi unuttuğunuza eminmisiniz peki face kapatmış olmasın facenin alt tarafında bu sayfa yada profil askıya alınmıştır yada kapatılmıştır diye bir yazı var mı?

geçmiş olsun canım bi daha kullanman olanaklı gözükmüyo:50::50::50: ancak kullandığın tarayıcının şifre ayarların bak.eğer far etmeden şifreyi hatırla fln demişsen bi ihtimal orda gözükür hangi şifreyi girdiğin.

Mail adresinin şifresini biliyosan şifremi unuttum de mail adresine gönderir ordan yeni şifre koyabilirsin

Mail adresinin şifresini biliyosan şifremi unuttum de mail adresine gönderir ordan yeni şifre koyabilirsin

Mail adresini biliyorsan şifremi unuttum yapsan olmuyor mu yada şöyle bir yazı çıkıyor mu şifresiniz dün gece değiştirdiniz tekrar eski şifreyi sıfırla gibi yazı çıkıyor mu peki eğer öyle birşey varsa tekrar eski şifrene dönebilirsin yoksa yeni adres almanız gerek,şifrenizi unuttuğunuza eminmisiniz peki face kapatmış olmasın facenin alt tarafında bu sayfa yada profil askıya alınmıştır yada kapatılmıştır diye bir yazı var mı?

Mail adresimindr şifresini bilmiyorum. ..Yani nedir bu şifrelerle imtihanım...çok üzüldüm...Teşekkürler kızlar

Alternatif e posta kaydetmediysen face hesabına, ya da mail hesabının güvenlik bilgilerinde yine bir alternatif e posta adresi kaydetmediysen malesef mümkün değil.. Kurtarıcı alternatif e posta hesapları yani. Geçmiş olsun. :)

mailin şifresini unuttum yap önce maili aç tlfona da maile de ulaşamazsan çözemessin yapamassan özelden mesaj at halletmeye çalışırım

Açılır o sorun değil.
Girdiğin e posta adresinin şifresini bilmiyorusan önce onu şifre unuttum linkinden tekrar al.
Bizim başımızada gelmişti hatta kullanılan hesap msn hesabıydı uzun zaman girilmeyince iptal olmuştu.Aynı hesabın adıyla tekrar e-posta açtım.Ve oaraya geldi mailler düzelttim facenşn şifresini

Back
X