- 16 Ağustos 2014
- 352
- 69
- 38
- 37
- Konu Sahibi feracelife
-
Ben kullanmıyorum,gerek duymuyorum.Hesabını kapat sorun çözülsünherkese merhaba arkadaşlar
benim aşırı derecede facebooka girme takıntım var her an pc nin ve telefonumun başındayım
surekli bir girme isteği falan oluşuyor bende
bu durumdan bir türlü kurtulamıyorum
facebook kullanmayanlarınız var mı ? varsa bakış açıları nedir şu sosyal medyaya karşı ?
beni aydınlatırsanız sevinirim
çünkü farklı bakış açılarına ihtiyacım var :)
Ben kullanmıyorum,gerek duymuyorum.Hesabını kapat sorun çözülsün
ne var ki o kadar açacak?facebookumu donduruyorum ama üzerinden yarım saat bile gecmeden hemen açıyorum
benimde eşim instagram ve oyun bağımlısı yaa..acaba onu nası vazgeçirebilirim......
Valla benim var ama 1 hafta oldu heralde girmeyeli,Oyun isteği gelmese varlığını hatırlamıycam. Hesabınız yeniyse belki ondandır bu tutkunuz,Sıkılırsın zamanla
ne var ki o kadar açacak?
Hiçbir alışkanlık ya da tiryakilik azaltılarak bırakılmaz, pat diye yapacaksın.
Ben hiç birini kullanmıyorum. O kadar vaktim yok zaten, kafamı çevirdiğim her yerde her yaştan insan selfie yapıyor. Baydı beni artık bu kadar insanların hayatlarının her anını görmek..
Bütün hesaplarını kapatarak bunu çözebilirsin.
yeni deği 5 ya da 6 yıl oldu ama ben bir türlü sıkılamadım ya
maşallah ya ne guzel :) en iyisi sizin yaptığınız
İradeni kullanacaksın. FB haricinde başka yerlere takıl.. mesela kk ya.keşke bende sizin gibi düşünüp kapatabilsem
ama pat diye kapatıncada pat diye açıyorum yanolck bnm bu halim
Ben hiçbirini kullanmıyorum eşimde kullanmaz sevmiyoruz ve iyiki de sevmiyoruz. Sosyal medya yüzünden tanıdığım kaç insanın ilişkisi evliliği yıprandı. Kim eklemiş kim yorum yapmıs vs kavgalar cıkıyor hep. Tanıdığım insanlar facebook hesabın varmı diye sorduğunda hayır diyorum bana uzaylıymışım gibi gereksiz tepkiler veriyorlarbence kökten kapat gitsin aaa siz ne diyosunuz dondurmak mı??
dondurulup 1 hafta kalması lazım sanırım.yorum için teşekkur ederim :)
kökten kapatmak nasıl oluyor ?
benim bildiğim tek yontem dondurmak onun dışında pek bir bilgim yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?