Facebook belası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
sevgılım facebookda yok ancak benım durumum da bır sey yazmıyor ılıskıde yada bekar yazmıyor
ama o arkadasından facebooka bakıyor ve ılıskıde yap durumunu dıyor
ben yapmak ıstemıyorum ne yapabılırım ?

ben yapmayacagım evlı olan bıle evlıyım dıye yazmıyor ben neden yapayım dıyorum ama tafra yaptı sustu oturdu ben de bır sey yapmayacagım gnlunu alma telasına gırmeyecegım elıne dusmeyecegım ama sızce ılıskıde mı yapsam ?

aılemden kısıler var aılem bıle bılmıyorken yapamıycagımı soyledım

ozaman sıl dıyor
1 haftadır hesabım kapalıydı zaten bu dertten kacmaya calıstım olmadı gerı acayım dedım arkadaslarım merak edıyor ama
ılıskıde yap dıyor durumunu? sız olsanız ne yaparsınız :1ninca:

yaw kapat facebook hesabını gitsin
bu girdigin strese deger mi yaa benim yok mesela hesabım çok rahatım

Canım bende bi ara facebook a üyeydim sözlüm üyeliğimi silmemi istedi bende hiç düşünmeden kabul ettim bana kalırsa ilişkide yap ya da üyeliğini sil arkadaşlarınla zaten görüşüyosundur hiç bişey ilşkinden önemli değildir dimi...

hiç anlamıyorum şu facebook u zaten
üye olunuş amacınıda anlamıyorum
neydi facebookun slagonı ilk okul arkadaşını bul dimi
şimdi şöle bişe var benim arkadaşım olsa zaten yanımda olurdu
napim yıllar önce bi yerden aynı sınıfta olduğum insanları bulucamda nolcak
msnye çevirdiler facebooku hatta arkadaş arama sitesine çevirdiler
çok gereksiz çokkkk
çektiğin sıkıntıya bak bunun gibi gereksiz bi siteyi dert edip napsam acaba diye
düşündüğün şeye bak yahu
sil gitsin at gitsin ... :mymeka::mymeka:

hiç anlamıyorum şu facebook u zaten
üye olunuş amacınıda anlamıyorum
neydi facebookun slagonı ilk okul arkadaşını bul dimi
şimdi şöle bişe var benim arkadaşım olsa zaten yanımda olurdu
napim yıllar önce bi yerden aynı sınıfta olduğum insanları bulucamda nolcak
msnye çevirdiler facebooku hatta arkadaş arama sitesine çevirdiler
çok gereksiz çokkkk
çektiğin sıkıntıya bak bunun gibi gereksiz bi siteyi dert edip napsam acaba diye
düşündüğün şeye bak yahu
sil gitsin at gitsin ... :mymeka::mymeka:

çok haklısınn aynenböle düşünüyorum gereksizz.beni unutmuşsa arkadaşım diildir zaten
eger arkadaşımsa da yanımdadır

hepınız sıl gıtsın yap gıtsın et gıtysın mı dıonuz

acaba kısıtlı mı yapsam 5-10 kısıye mı ılıskıde dıye gostersem napsam ne etsem

cicim kafanı yorduguna degmez..okdr önemli mi bu facebook

hepınız sıl gıtsın yap gıtsın et gıtysın mı dıonuz

acaba kısıtlı mı yapsam 5-10 kısıye mı ılıskıde dıye gostersem napsam ne etsem

canım hala onu mu yapsam bunu mu yapsam diyosun
yahu uğraştığına düşündüğüne değmez diyoruz
bırak çekme kaygısını sil gitsin öyle
amacından sapmış bi sitede üye olunca eline ne geçecek bırak allah aşkına :delphin::delphin:

bencede facebook çok gereksiz bir site birde herkes tanımadıklarını bile ekliyo sevgili bulma sitesine dönmüş resmen... ayrıca ben olsam bende kızardım sevgilimin ilişkim yok yazmasına :tomato:

sana gore dogru olan neyse onu yap canim en dogrusu bu. sen feysbukta durmak istiyor ancak iliskide gostermek istemiyorsan ve sana gore dogru olan buysa vazgecme neden vazgeciyorsun. o israrindan vazgecsin.

sevgılım facebookda yok ancak benım durumum da bır sey yazmıyor ılıskıde yada bekar yazmıyor
ama o arkadasından facebooka bakıyor ve ılıskıde yap durumunu dıyor
ben yapmak ıstemıyorum ne yapabılırım ?

ben yapmayacagım evlı olan bıle evlıyım dıye yazmıyor ben neden yapayım dıyorum ama tafra yaptı sustu oturdu ben de bır sey yapmayacagım gnlunu alma telasına gırmeyecegım elıne dusmeyecegım ama sızce ılıskıde mı yapsam ?

aılemden kısıler var aılem bıle bılmıyorken yapamıycagımı soyledım

ozaman sıl dıyor
1 haftadır hesabım kapalıydı zaten bu dertten kacmaya calıstım olmadı gerı acayım dedım arkadaslarım merak edıyor ama
ılıskıde yap dıyor durumunu? sız olsanız ne yaparsınız :1ninca:

amann üzüldüğün ve düşündüğün şeye bak...
çokmu önemli şu facebook...
sende sil gitsin....:delphin:

sen neyin doğru olduğna onu yap bence

şu internet yüzünden başımıza neler geliyor ya ..ilişkiler hatta evlilikler bitme noktasına geliyor bela gibi birşey..
facebook hesabını kapat bence kavga bitsin..

boş yere sıkıyosunuz ya canınızııı

recep ivedikin bir lafı varya amele kaynıyor diye gerçekten öyle bir site olmuş faacebook.istemediğin insanlarla muhattap oluyorsun.herkes birbirin ekleyip duruyor.arkadaş bulma konusuda saçma.zaten istediğim yanımda istemediğim yolunda.bencede sil gitsin arkadaşım.sonuçta arkadaşların msn adresinide biliyordur.

ayy evet amele kaynıyor ya haha recep ıvedık dogru dıyor kendısı farklı sankı fılmde ama neyse,
sımdı ben sey yaptım ılıskıde yaptım, yaptım ne yapayım senı mı kırcam hayatım dıye msj da yazdım, ne yapayım adam kırılmıstı ama kırdın benı dedı demın ıyı aksamlar msjı attıgımda

sonucta ılıskımın bu sacma nedenden bıtmesını ıstemıorm aslında sözumu bu asamada gecırtmek ısterdım ama ınat yapıcam gecırtıcem dıye de yapmadım oof allahım ne sacma bısey bu ınternet .

ben öncelikle emin misin onunda olmadığından diyeceğim.. eğer gerçekten yoksa sende kapat gitsin uğraşmaya değecek bir şey değil ki facebook.. hele hele de sevdiğin bir insanın kalbini güvenini yıkmaya asla değmez...

ben hesabımı silemedim nasıl sildiniz sadece dondurabildim

bence facebook çok gereksiz.ben saçma buluyorum sanırım çoğumuzun ortak kanısı bana değer veren zaten halen görüştüğüm insan olurdu iletişim halinde olurduk.ben napim 5 yıl önceki arkadaşımı. ben aramamış sormamış yalandan bir foto görünce aaa arkadaşım naber falan muhabbeti saçma geliyor bana.boy boy fotolar .tabi bu benim fikrim kullanıp sevene saygı duyarım.sen düşün kararını ver.bana soracak olursan kapat gitsin derim.

Back
X