Facebook belası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
baska bı arayısınmı var canım facebookda da kapatamıyorsun yada ılıskıde yapamıyorsunn

baska bı arayısınmı var canım facebookda da kapatamıyorsun yada ılıskıde yapamıyorsunn

hımmm gercek düşüncemı ortya cıkardın kutlarım
orada da baska sevgılılerım var o yuzden sıze akıl danısıyorum
neyse sana cevap vermeme bıle gerek yok, gercekte karşımda olsan yüzüne bakardım donuk donuk. sonra kafamı cevırırdım :1closedeyes:

ailesi varmıs facede o yzuden ılıskıde yapamıyorsun canım duzgun oku bencee yada anlamak için idrakmı edemıyorsun...

potuborcum facede sınırlı yap istersen.. benım de eşiminde facesı var evli yazıyor ama beni facede bulumazlar yanı ben kendımı gızledım fotolarım gızlı..vs işte..

potubor canım benim kapat gitsin tatlım faceebok'unu sende..sana ulaşmak isteyen seni tanıyanlar evini adresini cebini biliyorlar tatlım neden sevdiğin kişiyle bu yüzden bir internet sitesi yüzünden gerginlik yaşayasınki DEĞERMı SENCE??

Konun üzerinde oldukça zaman geçmiş ama yine de yorum yapmak istedim patiscim..Şu facebook varyaa onun yüzünden sevgilimle çekmediğim kalmadıı..(biliyorsn benimkiyle askerdeyken bir ayrılıp bir barışıyorduk) Askerden gelir gelmez bana 6 ay boyunca facete yaptıklarımn hesabını sordu ..Yok bu senden hoşlanıyor, yok bu sana neden saçların çok güzel demiş, yok sen ne zaman cafeye gitmişsnsenağlama
yaa onların hepsi benim lise arkadaşlrm,iş arkadaşlarm öğretmenlerim dediysemde anlamadı:1no2: Bende en son kapattım ohhhh şimdi çok rahattım

Valla çekemiyorum artık..Sende kapat cnm Ama ilişki konusunda haklı sende haklısın ailen var orada en iyisi kapatmankaydirigubbakcemile2

zaten bekar da yazmıyormuş :sm_confused:

ilişkim olduğunu bilen biliyo de facebookta belirtmeme gerek yok

akrabalarım görür babamın kulana gider de :sm_confused:

Zaman geçmiş ama ben de yazıcam.
Facebook üyeliğini de silme,durumunu ilişkide de yapma.Ona ne oluyor ki,ilişkide yapınca ona ne faydası olacak yani başı göğe mi erecek??Bunun için seni zorlayamaz hele de bak ailenin haberi yokmuş öğrenmelerini istemiyorsan yapma...Zaten erkeklere uyuzum zıvanadan çıkartmasınlar beni :kızgın:
Bu arada arkadaşlar,facebook amacından biraz saptı evet ama gerçekten işe yaradığı durumlar var.Diyorsunuz ki arkadaşım olsa zaten birlikte olurduk...Evet ama ta 1. sınıftayken diyelim ayrı düşmek zorunda kaldınız.Facebook bu gibi durumlarda çok iyi,yani siteyi kötülemenize gerek yok...

çok mu onemlı bu facebook
ben hesap bile açmadım zaten ben gorusmek ıstedıgım kımselerle gorusuyorum msn var facebook a gerek yok
esimin vardı oda kapattı
bir suru ınsan ono unıversıte arkadasları yazıyor sevmedıgı ınsanlar ona uasarak benım gorusmek ıstemedıgım ınsanar banada ulasıyor sildık walla çoook da rahatız sıl gıtsın

YAP tabikidee ailene:erkekler asılmasın diye yaptım dersin yoksa sevgilin onu tam sevmediğini düşünür!ve ona sor sen olsan yaparmıydın diye bence yap!!

bence haklı canım ...oda kendi tarafından düşünüyor bence kapat gitsin..
sen onun yerinde olsan kıyameti kopartırdın inan..

Back
X