- 26 Mart 2016
- 61
- 10
- 1
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yine yaşadım hayatımı. lise de müzik grubum vardı stüdyolara gidip kayıt alırdık solist olacaktım hayalimdi :) enstrüman çalabililmeyi öğrendim. üniversiteyi ailemden çok uzakta bambaşka bir şehirde istanbulda okudum zaman zaman ailemin gönderdikleriyle yetinmedim daha fazlasını istediğimde haftasonları aminatörlük yaptım hem harçlığımı çıkardım hem üniversite hayatını yaşadım arkadaşlarımla eve çıktım, sevgilimle evlenmeden önce aynı evde iki yıl yaşadım sonra evlendim ve kpss ye girdim ilk senemde atandım. eğitim hayatım boyunca hiç sene kaybetmedim ve asla ddüşük not almadım. akademik başarıma herşeyden çok önem verdim. şimdi ise hobilerimi de sürdürebiliyorum. çocuğuma tek başıma bakabiliyorum maddi manevi yetebiliyorum ve yaşım da geçkin değil. hala da hayatımı yaşıyorum yani çocuğum olunca ölmedim de bitmedim de yanmadım da. herşey daha anlamlı ve lezzetli oldu. bi tanıdığım 35 yaşında anne oldu süt problemi erken doğum vs gibi problemlerin yanında, bebeğe bakması için hem annesini hem akrabasını aynı anda çağırdı 3 kadın bir bebeğe bakmaya çalışıyorlar yani. bu kadar büyük bir mevzu değil ki anlamlandıramadım.ben oksam hayatimi yasardim. tabi herkesin kendi hayati. buyuk kizimi 29 da dogurdum. o gun bugun onun ve kardesinin hayatini yasiyorum. annelik omur boyu
Siz anne olmadan da zaten bir hayat yaşamışsınız, ben annelikle kendimi buldum öncesinde bir hiçmişim gibi bir tanımlamaya girmemişsiniz yorumunuzda. İşte bu sizin bu ülkedeki farklılığınız zaten. Kendinizi sadece annelikle ya da eş olmakla tanımlayan bir kadın değilsiniz. Ama sizin gibi kaç kadın var bu ülkede? Çocuk doğurmak üretmek olarak görülüyor. O kadar akademik başarı, yabancı dil, kariyer vs varken kadına artık doğur da üret deniyor bu ülkede ciddi ciddi. Üremek üretmek sanılıyor.yine yaşadım hayatımı. lise de müzik grubum vardı stüdyolara gidip kayıt alırdık solist olacaktım hayalimdi :) enstrüman çalabililmeyi öğrendim. üniversiteyi ailemden çok uzakta bambaşka bir şehirde istanbulda okudum zaman zaman ailemin gönderdikleriyle yetinmedim daha fazlasını istediğimde haftasonları aminatörlük yaptım hem harçlığımı çıkardım hem üniversite hayatını yaşadım arkadaşlarımla eve çıktım, sevgilimle evlenmeden önce aynı evde iki yıl yaşadım sonra evlendim ve kpss ye girdim ilk senemde atandım. eğitim hayatım boyunca hiç sene kaybetmedim ve asla ddüşük not almadım. akademik başarıma herşeyden çok önem verdim. şimdi ise hobilerimi de sürdürebiliyorum. çocuğuma tek başıma bakabiliyorum maddi manevi yetebiliyorum ve yaşım da geçkin değil. hala da hayatımı yaşıyorum yani çocuğum olunca ölmedim de bitmedim de yanmadım da. herşey daha anlamlı ve lezzetli oldu. bi tanıdığım 35 yaşında anne oldu süt problemi erken doğum vs gibi problemlerin yanında, bebeğe bakması için hem annesini hem akrabasını aynı anda çağırdı 3 kadın bir bebeğe bakmaya çalışıyorlar yani. bu kadar büyük bir mevzu değil ki anlamlandıramadım.
pekiyine yaşadım hayatımı. lise de müzik grubum vardı stüdyolara gidip kayıt alırdık solist olacaktım hayalimdi :) enstrüman çalabililmeyi öğrendim. üniversiteyi ailemden çok uzakta bambaşka bir şehirde istanbulda okudum zaman zaman ailemin gönderdikleriyle yetinmedim daha fazlasını istediğimde haftasonları aminatörlük yaptım hem harçlığımı çıkardım hem üniversite hayatını yaşadım arkadaşlarımla eve çıktım, sevgilimle evlenmeden önce aynı evde iki yıl yaşadım sonra evlendim ve kpss ye girdim ilk senemde atandım. eğitim hayatım boyunca hiç sene kaybetmedim ve asla ddüşük not almadım. akademik başarıma herşeyden çok önem verdim. şimdi ise hobilerimi de sürdürebiliyorum. çocuğuma tek başıma bakabiliyorum maddi manevi yetebiliyorum ve yaşım da geçkin değil. hala da hayatımı yaşıyorum yani çocuğum olunca ölmedim de bitmedim de yanmadım da. herşey daha anlamlı ve lezzetli oldu. bi tanıdığım 35 yaşında anne oldu süt problemi erken doğum vs gibi problemlerin yanında, bebeğe bakması için hem annesini hem akrabasını aynı anda çağırdı 3 kadın bir bebeğe bakmaya çalışıyorlar yani. bu kadar büyük bir mevzu değil ki anlamlandıramadım.
evet çok doğru 18 20 yaş arası evlenenler hep mutsuz, aldatılan onlar dayak yiyen onlar, 30 yaşındakiler hep evli Mutlu çocuklu. Onlar dayak yemez dayak yiyince anında boşanırlar hepsi ayaklarının üzerinde durabilirler Çünkü.Bence o kız sana özenmeli
Okumuşsun ne güzel
O çocukluğunu tamamlamadan kadın olmuş anne olmuş ne yazık ki
Ama tuhafsın gördüğün herkesi ekleyip takip mi edersin ?
Sadece birkaç fotoğraftan yola çıkarak mutlu olduklarına emin olur, özenir misin ?
Sosyal medyaya hüzünlü resimler konmaz ki zaten
18 inde neden kaçarak evlendiğini, anne baba ayrı olmasa da hanesinde ne sorunlarla karşılaştığını oralarda bulamazsın elbette
Ben böyle insanların yağmurdan kaçarken doluya tutulduğunu düşünüyorum.