Facebook da tanıdığım o aile

Facebookta instagram da herkes mutlu ki zaten hiç bi sorunları dertleri yok gibi görünüyorlar. O imrendiğin kız nasıl zorlanıyordur çocuguna bakarken falan. Bir de güzel yazmışsın da sanki yaşın başın geçmiş evlenememiş, anne olamamış bi umut yok gibi hüzünlüce tuhaf geldi.

Sosyal aglarda gordugunuz hayatlara bakarak, Kendi hayatınızı acımasızca Yargılamayın..
1208573_432561343520578_170858466_n.webp

Her mutluluğunu paylaşan mutsuz değildir. Çoğunluk böyle maalesef. Biliyorum o kişi kocasıyla kavga dövüş içerisinde, hane içerisinde problemleri var. Hergün aynı evde olduğun adama neden facebooktan seni çok seviyorum kocişim yazar ki ? Bu bana saçma geliyor. Bu kadar duygu yüklü anlamlı sözü yüzyüze göz göze söylemek varken yazmak mantıklı gelmiyor. Diyelim imkanlar yok falan filan facebooktan onu yazana kadar wattsaptan sesli mesaj gönderirim daha duygu yüklü olur.
Bir tanıdığım var. Kız evlendikten sonra ne oldum delisi oldu. Aynı evi paylaşan insanların odadan odaya whatsapptan mesajlaşması gibi. Ne kadar gerçek bir sevgi, ne kadar değerli olabilir ki?
Yani belki ben eski kafayımdır bilemedim şimdi.

Bu söylediğine katılıyorum.
Foto paylaşılmasından rahatsız değilim ama altına
yazılan karşılıklı yorumları bende içler acısı buluyorum.
Kadın kocişime kahve yaptım yazdığında
kocanın atak yapıp ellerine sağlık ballı çöreğim yazması ahahgxd :/

Bunlar hakikaten garip kafalar.

Benim de sehrin muhtelif kizlariyla sürekli aldatılan bi tanıdığım var. Sürekli de ortalikta birbirine kufrederler.
Ama whatsapp'ta profil fotograflari ve durum mesajlari beni öldürüyor :kusmuk:

Bu söylediğine katılıyorum.
Foto paylaşılmasından rahatsız değilim ama altına
yazılan karşılıklı yorumları bende içler acısı buluyorum.
Kadın kocişime kahve yaptım yazdığında
kocanın atak yapıp ellerine sağlık ballı çöreğim yazması ahahgxd :/

Bunlar hakikaten garip kafalar.

Hayır şurada BDV yi okumasam herkes her aile sürekli ballı petekli falan zannedeceğim. :KK45:

Hayır şurada BDV yi okumasam herkes her aile sürekli ballı petekli falan zannedeceğim. :KK45:

:KK48:
Her ailede illa ki sorunlar oluyor.
Ama işte dediğim gibi sorunları olan insanlar da her gün her dakika
her saniye bunları düşünerek yaşamıyor.
Onun için ben foto paylaştıkların da yadırgamıyorum.
O an iyilerdir çeker koyar,
keşke hep iyi olsalar hep paylaşsalar :) :dua:

:KK48:
Her ailede illa ki sorunlar oluyor.
Ama işte dediğim gibi sorunları olan insanlar da her gün her dakika
her saniye bunları düşünerek yaşamıyor.
Onun için ben foto paylaştıkların da yadırgamıyorum.
O an iyilerdir çeker koyar,
keşke hep iyi olsalar hep paylaşsalar :) :dua:

Sorun fotograf değil zaten. Güzel iyi kötü anlarını paylaşsınlar. Onların mutluluğu ile mutlu olurum ben ancak. Bunu abartan hayatlarını sürekli parlatan insanlar var. Bazı insanları takip etmeyi özellikle severim. Sorun bu yorumlarda :KK70:

Sorun fotograf değil zaten. Güzel iyi kötü anlarını paylaşsınlar. Onların mutluluğu ile mutlu olurum ben ancak. Bunu abartan hayatlarını sürekli parlatan insanlar var. Bazı insanları takip etmeyi özellikle severim. Sorun bu yorumlarda :KK70:

O konuda mutabıkız :KK53:

Şunu söylemeden geçemicem yanlız bu konuda @slimsigara
çok iyi. Fotoları çok güzel yorumluyor.
Hani fotoya bakmadan direk yorumlayışını
merak ediyorum, anlatım da çok başarılı :sampiyon:

Böyle olduğunda hakkını like ile teslim ediyorum :)

22 yaşında iki cocuk ne ya üç beş sene sonra bunalımlara girer. Hayatı yaşamayıp , okumayıp gezip , tozmadığı için evlilik özellikle kadını cok yoruyor ve yıpratıyor böyle şeylere heveslenmeyin. Zamanı gelince sizinde yuvanız , cocuklarınız olacak . Ayrıca sosyal medyaya da inanma ordaki hersey yapmacık . Kimse kimsenin içini ailesini , gidişatıın bilemez.

Ben takip ettiğin kızın hayatına yorum yapmayacağım sonuçta umarım mutludur. Bazen insan öyle hissediyor.
Senin yapacağın da kendi hayatının içinde Mutlu olmak için yaşamak. İnşallah öyle de olursun.
2si1arada 2si1arada

Pfffffff nesine özendin? 22 yasında ıkı cocuk annesi olmanın nesi güzel?

Fevkalade bilim kadınlarımız var, sporda dünya dereceleri yapan kızlarımız var, manevi hayırseverler var. Ikı değil binlerce çocuk için gönüllü emek veren kimseler var. Bunları takip et.

Hoş bir de sanal gerçeğin ne kadar yansıması ? Orda gördüğün hiçbir şey gerçek olmayabilir. Sorunlar, kavgalar, ayrılıklar sanal alemde yaşanmıyor.

Benim de bir arkadaşım var,
Evlendi yurt dışına yerleşti.
Çalışmıyor kocasının durumu iyi sürekli geziyor, fotoğraf atıyor.
Kocası izinli olduğunda da sürekli geziyorlar.
Ben her gördüğüm de maşallah ne kadar mutlular diyorum, hiç kıskanmadım :)
Ben daha bekarım artık aşka dair umudum da yok üstelik,
Nasibim için dua ediyorum, hayırlısı gelene kadar bekleyeceğim tabi bu sırada hayallerimi gerçekleştirmek için de daha çok çalışacağım :)
Hayat başkalarının hayatlarına özenerek geçirecek kadar uzun değil.

Tartıştığınız konuyu bnce sizde Anlamıyorsun. Kiz demis ki güzel geldiler yani onu da neden paylaşmjs anlamadim da her erken evlenen de kötü degil yani hemen karalama yapmayon

ben oldum çok da güzel oluyor. mesleğimde var memurum. eğitim fakültesi mezunuyum. teorik bilgilerimi pratiğe dökmek çok zevkli. şimdi ikinci bebeğe odaklandım bir ay sonra 24 yaşında olacağım. iki yıl sonra 3. bebeğimi de istiyorum ve sonra iş. bir kadın için önce ekonomik özgürlük. ama bu özgürlüğü kazanana kadar çok oyalanmamak lazım. erken anne olmanın avantajlarını hep gözlemliyorum çevremde de.
ben oksam hayatimi yasardim. tabi herkesin kendi hayati. buyuk kizimi 29 da dogurdum. o gun bugun onun ve kardesinin hayatini yasiyorum. annelik omur boyu

Back
X