• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook hesabim

haklisiniz ama ID numarami bulamazlar
birde en onemlisi burda para isleriyle ilgili hesaplar icin ssn social securty number olmasi sart.
oda ayri bi karttir benden baskasi kimse bilmez onu
o olmadan hic bisey yapamazlar

Zaten tek tek bulmak gibi bir dertleri yok. Başka bir girdiğin sitede atıyorum facebookla giriş yap-kaydol dediğinde bile bilgileri araklıyor adamlar. farkında olmadan bilgisayarına sızıyorlar. hani belki fazla felaket senaryosu kurmuş olabilirim ama yine de altı üstü bir internet sayfası için o kadar detaylı bilgiye gerek yok. tc kimlik numarası artık her yerde var ama diğer nüfus bilgileri sıkıntı...

Aynı şekilde düşünüyorum açıkçası. Yani resmi kuruma ait bir site değil ki bu kadar özel bilgiler istiyorlar. Bilgilerimi kaldırmayı bile düşünüyorum gerçi mutlaka depolanıyordur bir yerlerde ama olsun. Kullanmam olur biter. Zaten insanlar yemek fotosu, yer bildiriminden başka güncelleme yapmıyorlar artık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen katılıyorum facebooka kalana kadar bir sürü yazışacak program var zaten..:1:

Son düzenleme:
Koca facebook kimsenin kimligiyle ilgilennez bence. Cem yilmazin esprilerine konu bile oldu yani bu. Bence sakat bir durum soz konusu.

cok canim sIKIldi ya
en azindan iki arkadasta yazdi onlardanda istemisler
o biraz teselli oldu
ama ne zaman acicaklar

Direk adres cubuguna facebook.com yazmaniz gerekiyor. Dolandırıcılar birebir facebook gibi gorunen siteler yapiyolar. Sizde buyuk ihtimalle google a facebook yazdiniz.

Direk adres cubuguna facebook.com yazmaniz gerekiyor. Dolandırıcılar birebir facebook gibi gorunen siteler yapiyolar. Sizde buyuk ihtimalle google a facebook yazdiniz.

keske su print screen resimleri nere atiyo bulabilsem
size tek tek gosterirdim
en azindan benim hatam olmussa uyarirdiniz bende onlem alirdim
o resimler nereye gidiyor

keske su print screen resimleri nere atiyo bulabilsem
size tek tek gosterirdim
en azindan benim hatam olmussa uyarirdiniz bende onlem alirdim
o resimler nereye gidiyor

o tuşa sadece basarak kaydedemezsin canım painte falan yapıştırman gerekiyordu :1:

Kiz benim arkadasimada oldu bu ama tlf istemislerdi galiba ..
InanmaYin.!!!
Sonra iki tane geenc oglani. Pis Resmi gelmisti ..

Benden de kimlik resmi istemişlerdi.
Takıntılı biri facebook hesabımı çalmaya çalışıyordu çünkü.

Göndermedim ama, çok da dert değildi benim için, bıraktım öyle.
Bir süre sonra yenisini açmıştım.

Paint e gidiyor. Yapistiriyosun oraya

hay Allah razi olsun unutmusum onu nasildi.basit biseydi ama neydi
$Untitled.webp$Untitled11111.webp

Şimdi arkadaşı telaşa düşürmeyelim :) Siz en iyisi Google Amca'dan bir araştırın gerçek site yönetimi mesajı mı diye iyice bir inceleyin. Size gelen uyarırlar aynı mı diye. Arkadaşlar başka bir arkadaşımızın başına gelmeden uyarayım. Eğer sizden de teyit isterlerse kimliğinizin fotokopisi yerine sadece isim soyisim ve fotoğrafınızın olduğu kısmı çekip gönderin. Seri numarası, tc kimlik numarası, anne baba adı, cüzdan nosunu ve diğer bilgilerin üzerini görünmeyecek şekilde kapatın. Isterlerse kapatsınlar hesabınızı boşverin. Tüm resmi işleri kimliğimizle yapıyoruz basite alınacak bir şey değil.

ilk kez duydum :53:

asla göndermezdim

artık öylesine pisliğe döktülerki nereden saldıracakları belli değil

beni geçen polisim diye aradılar

panik panilk konuşuyo hayvanat bide ......

ha bi arkadaş googleye facebook yazınca facebook görünümlü site diyor
nası yani onundamı çakması var :26:

gerçi benim ailemin fotoları yok koymuyorum hiç
yer bildirimi vs.hak getire

öncekine koymuştum 1-2 önce resimleri sonra o adreside sildim
herşeyden korkar olduk

Şimdi arkadaşı telaşa düşürmeyelim :) Siz en iyisi Google Amca'dan bir araştırın gerçek site yönetimi mesajı mı diye iyice bir inceleyin. Size gelen uyarırlar aynı mı diye. Arkadaşlar başka bir arkadaşımızın başına gelmeden uyarayım. Eğer sizden de teyit isterlerse kimliğinizin fotokopisi yerine sadece isim soyisim ve fotoğrafınızın olduğu kısmı çekip gönderin. Seri numarası, tc kimlik numarası, anne baba adı, cüzdan nosunu ve diğer bilgilerin üzerini görünmeyecek şekilde kapatın. Isterlerse kapatsınlar hesabınızı boşverin. Tüm resmi işleri kimliğimizle yapıyoruz basite alınacak bir şey değil.

surdan rahatim onemli bilgilerimi sormadilar.
sorsalarda onlari vermezdim zaten
\ama biri pc me girmeye calissa iyi hatirlattin cv lerim felan var bak ordan yakalrlar yakmadan simdi onlari siliyorum

surdan rahatim onemli bilgilerimi sormadilar.
sorsalarda onlari vermezdim zaten
\ama biri pc me girmeye calissa iyi hatirlattin cv lerim felan var bak ordan yakalrlar yakmadan simdi onlari siliyorum

Bilgisayarınızdan o kadar korkmayın yedekleyin başka bir sürücüye. Bir antivirüs programı ile sağlama alın işi. Yukarıda öyle yazdım ama açıkçası benden bilgilerimi isteseler hiçbirini yollamam. Kapatırlarsa kapatsınlar derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk kez duydum :53:

asla göndermezdim

artık öylesine pisliğe döktülerki nereden saldıracakları belli değil

beni geçen polisim diye aradılar

panik panilk konuşuyo hayvanat bide ......

ha bi arkadaş googleye facebook yazınca facebook görünümlü site diyor
nası yani onundamı çakması var :26:

gerçi benim ailemin fotoları yok koymuyorum hiç
yer bildirimi vs.hak getire

öncekine koymuştum 1-2 önce resimleri sonra o adreside sildim
herşeyden korkar olduk

evet cok adilikler cikti iyice ayuka

Back
X