• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook hesabim

Bilgisayarınızdan o kadar korkmayın yedekleyin başka bir sürücüye. Bir antivirüs programı ile sağlama alın işi. Yukarıda öyle yazdım ama açıkçası benden bilgilerimi isteseler hiçbirini yollamam. Kapatırlarsa kapatsınlar derim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyide adam bana evimin adresiyle donus yapiyor.eee o nolacak ben daha bilgilerimi vermeden
suphe dustu icime simdi

Son düzenleme:
Valla o ev adresi işini çözemedim. Böyle bir şey nasıl yapabiliyorlar bilemiyorum. Daha da şüphe verici oluyor durum. Kişisel bilgisayarınızı antivirüs programı ile koruyabilirsiniz. Ben fotoğraflarımı filan hep D diskinde yedeklerim. Antivirüs de aktiftir. Ama çok da özel belgelerinizi kişisel bilgisayarınızda tutmamanızı öneririm. Windows bu konuda duyarlı. Öyle farklı yerlere girmedikçe engelleri aşıp zararlı sitelere girmedikçe sorun olmaz.

facebooka kimlik bilgilerinizi mi verdiniz, inanamadim, fb resmen milletin bütün özel bilgilerini topluyor,
sizde hic tereddüt etmeden yollamissiniz

Valla o ev adresi işini çözemedim. Böyle bir şey nasıl yapabiliyorlar bilemiyorum. Daha da şüphe verici oluyor durum. Kişisel bilgisayarınızı antivirüs programı ile koruyabilirsiniz. Ben fotoğraflarımı filan hep D diskinde yedeklerim. Antivirüs de aktiftir. Ama çok da özel belgelerinizi kişisel bilgisayarınızda tutmamanızı öneririm. Windows bu konuda duyarlı. Öyle farklı yerlere girmedikçe engelleri aşıp zararlı sitelere girmedikçe sorun olmaz.

bende sasirdim simdi ilk olayin sokuyla heycan yaptim
bilmiyorumki neoldu ne olucak

Bu arada ev adresinizle nasıl dönüş yaptılar ??

Son düzenleyen: Moderatör:
ip adreesim :xxxx
oturdugu ulke:xxxx
sehr:.....
diye sadece bi donus

o mailide bulamiyorum suan iyice kafam karisti

$Untitled.webp$Untitled.webpIste kimlik bu eklemeye calistim

Son düzenleme:
Bana da oldu,ben göndermedım ama ,uc gun sonra kendı kendıne açıldı

Daha önce benzer bır durum yaşamıştı arkadasım baska bır siteden adamlar dolandırıcı çıkmıstı

Son düzenleme:
O adres dediğiniz konum bilgilerinde rahatlıkla bulunabilir. Ev adresi demişsiniz ama sadece bulunduğunuz ülke ve şehir geçmiş orada. Siz eğer hesabınız elinize geçerse mail adresinizi filan değiştirin yine de. Paylaşıtığımız şeylere dikkat edelim. Önce kendi güvenliğiniz. Ne olursa olsun hiçbir zaman kişisel bilgilerinizi vermeyin sosyal paylaşım sitelerinde.

Bana da oldu,ben göndermedım ama ,uc gun sonra kendı kendıne açıldı

Daha önce benzer bır durum yaşamıştı arkadasım baska bır siteden adamlar dolandırıcı çıkmıstı

cok sagol umarim benimkide acilir
dolandirici cikti derken.ne olduki acarmisin

Son düzenleme:
O adres dediğiniz konum bilgilerinde rahatlıkla bulunabilir. Ev adresi demişsiniz ama sadece bulunduğunuz ülke ve şehir geçmiş orada. Siz eğer hesabınız elinize geçerse mail adresinizi filan değiştirin yine de. Paylaşıtığımız şeylere dikkat edelim. Önce kendi güvenliğiniz. Ne olursa olsun hiçbir zaman kişisel bilgilerinizi vermeyin sosyal paylaşım sitelerinde.

evet haklisin
bunca zaman sonra boyle rahatlikla kapatmalarini hazmedemedim

...................................xxxxxxxxxxxxxxxx..................................... .............................xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx............................

Oleyyyy Face benden ozur diledi.
yanlislikla kapatilmismis
kimlik bilgileri dogru oldugu hata yaptiklarini yazip facemi acmislar :)))

Merhaba millet
Bu seferde ben ciktim karsiniza
Yillardir kullandigim adima acilmis facebook hesabimi kapattilar
Faceden mesaj geldi kimlik istiyorlarmis,hemen cekip gonderdim.
Basina gelen varmi ne oldu, nasil bi surec hemen acildimi yoksa :(
10 senelik facebookum copemi gitti.

Tecrubesi olanlardan yardim bekliyorum
Tesekkurler

Cnm benim basima gelmedi fakat bende suphelenmeye basladim bu son bir aydir benim soyismimle ve ismimle acilmis baska bir face var fake oldugu her halinden belli ama fotoraf benimki degil ! endiselenmeye basladim

Cnm benim basima gelmedi fakat bende suphelenmeye basladim bu son bir aydir benim soyismimle ve ismimle acilmis baska bir face var fake oldugu her halinden belli ama fotoraf benimki degil ! endiselenmeye basladim

hemen face ile gorusun bence
bu artik baska bi boyut aldi
ne zaman ne olacgi belli degil kapattirin onlari.ben rahatladim
benim face acildi:8:

Merhaba millet
Bu seferde ben ciktim karsiniza
Yillardir kullandigim adima acilmis facebook hesabimi kapattilar
Faceden mesaj geldi kimlik istiyorlarmis,hemen cekip gonderdim.
Basina gelen varmi ne oldu, nasil bi surec hemen acildimi yoksa :(
10 senelik facebookum copemi gitti.

Tecrubesi olanlardan yardim bekliyorum
Tesekkurler

Bi tecrübem yok ama bi face hesabı için kimliğinizin resmini göndermeniz doğru bir davranış değil ortada bu kadar dolandırıcı varken ..

Back
X