Sen de sürekli laf sonma peşindesin
Ne kolay hemen yorulmadın mı destek al filan demek
Bunları demeden önce beni anlamaya çalışmak çok mu zor
Ortak face hesabi olunca iste boyle sorunlar oluyor. Siz esinizin arkadas edinmesine karsi misiniz? Veya o sizinkine karsi mi? Neden ortak yani? Bence ayri ayri hesaplar kullanin herkes istedigini eklesin. Esinize olan guveninizin azalmasina sebep nedir? Aldatildiniz mi? Eger aldatildiysaniz da emin olun faceden bulmamistir aldattigi kisiyi.eşimle facebook umuz ortak.
arkadaş listesinden çıkardığım birisi beni arkadaş olarak eklemiş
ben izin vermeden nasıl ekliyor
daha önce eşimin mailinle facebook hesabı açılmıştı 2012 haziran ayında
bu arkadaş listesinden çıkaıp engellediğim kişinin de 2012 haziranda katılma tarihi görünüyor
bu nasıl oluyor anlamıyorum
Eşime zaten güvenim azaldı
aa bende açılıyor ama. konu sahibinin eski konularının başlığıydı.
kendi çalışıyor muymuş konu sahibi.Konularınıza bakınca uyandım. Siz şu 24tl için eşini sorguya çekip kıyamet koparan, sürekli maaş bordrosu soran üyesiniz.
Sürekli de adamın telefonunu kurcalayıp duruyorsunuz. 3 konunuzdan 2 si eşinizin teli üzerine Kesinlikle tedavi olmalısınız. Kesinlikle..
Trol filan değilimBence sen trolsun ve insanları sırf banlatmak için konu açıyorsun ya da ciddi destek Alman lazım kafayı herifle bozmussun
Trol filan değilim
Yazdıklarımın hepsi de gerçekten sıkıntı yaşadığım konular
Bütün tesadüfler hep bizi mi buluyor
kendi çalışıyor muymuş konu sahibi.
Eşini bıraktırmasını bırak kendisine yazık.. Güvenmiyorsa neden evleniyorlar ki.Çalışıyor sanırım..
Kesin olansa facebook ve eşinin telefonunu takıntı yaptığı. Kesinlikle bu şekilde yaşanmaz sürekli şüphe, kurcalama, sorguya çekme, öfke..
Eşim komple kapatırsak birdaha açtırmam diyorkomple kapat gitsin madem güvenmiyorsun kocana
banka hesabı gibi nakite ihtiyaç varsa çek gitsinSiyam ikizi misiniz ne diye ortak hesap kullanıyorsunuz ki ?
Onun arkadaşı farklı senin farklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?