• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook illeti

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
Kizlar henuz birbirimizi tanima doneminde oldugumuz bi cocuk var
Cikmiyoruz bile henuz
az once faceye girdim sok oldum
Beyfendi afedersiniz koca dudakli koca memeli turlu turlu kizi faceden takibe baslamis

arkadas olarak eklememis ama fotolarini falan goruyo takibe aldigi icin uyanikk

adam 25 yasinda yahu ergen olsa neyse

bi kac kiz olsa neyse yine goz yumucam rahat on on bes kizi takibe baslamiss

kizlar bi akil verin zaten davranislarindan biraz kadin duskunu oldugunu dusunuyodum tescillendi sanki

siz olsaniz ne derdiniz

yuzune yuzune vuruyim mi yoksa cok abartilicak bi mesele degil mi es mi geciyim ya da insan gibi usulca konusiyim mi

bi akil lutfennn

Cikmiyoruz bile henuz
Beyfendi afedersiniz koca dudakli koca memeli turlu turlu kizi faceden takibe baslamis

kizlar bi akil verin zaten davranislarindan biraz kadin duskunu oldugunu dusunuyodum tescillendi sanki

siz olsaniz ne derdiniz

yuzune yuzune vuruyim mi yoksa cok abartilicak bi mesele degil mi es mi geciyim ya da insan gibi usulca konusiyim mi

bi akil lutfennn

Bence hiç bişey deme madem daha çıkmıyosunuz görmezden gel. Çıkmaya başlıyınca face şifresini al sonrada bütün kızların takibinden çık :)))))

çok takılmamakla birlikte bi uyarı yapabiliriniz
erkekler işte hepsi aynı
sorsan çok önce takibe aldım der
tatlı sert bir uyarı yapmanızı tavsiye ederim

Virüs olabilir mi? Benim bir kız arkadaşıma virüs bulaşmıştı o da öyle saçmasapan kişileri takip ediyordu otomatik

Birden bire bu kadar kadını takibe aldıysa bilgisayarına virus girmiş de olabilir. Facebook hesabını birbirine katan, saçma sapan işler yapan virüsler var, bir kere benim de başıma gelmişti.

Kendisi bilinçli olarak yaptıysa, ben olsam uzak dururdum. Bu tür sayfalara meraklı olan erkeklerden direk soğuyorum, saygımı bile kaybediyorum. Onların derdi düzeyli bir ilişkiden çok abazalık gibi geliyor bana.

ailemin tanıştırdığı biri vardı.şöyle iyi böyle iyi millet övdükçe övüyor,neredeyse baskı görüyordum evlenmem için.adamın konuşmaları da fena değildi ,skype den eklemişti beni bende epostasını arattım facede. birde ne göreyim ..tonlarca rus kızı ,açık kadın takip ediyor.annemlerin yüzüne çarptım hemen durumu cevabım da asla evlenmem oldu.sapıklıktan başka bişey değil bence

Cikmiyoruz bile henuz

siz olsaniz ne derdiniz

bi akil lutfennn

kırmızıyla belirttiğim yer önemli bir nokta bence uzak dur bu adamdan. zaten çıkmıyorsunuz konuşup hesap sormana gerek yok...

önemseme ve bir an evvel uzaklaş bence naçizane.. :34:

böyle birinden uzak durman daha hayırlı olur senin için...:52:

Back
X