- 27 Eylül 2010
- 1.638
- 2.052
- 358
- 45
- Konu Sahibi pembecanta
zaten canım burnumda bugün.. hırsımı bari faceden alsen varsan bende varım hıh.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten canım burnumda bugün.. hırsımı bari faceden alsen varsan bende varım hıh.![]()
Kesinlikle aynı fikirde değilim sizinle.Her 10 kadından 1 tanesinin sorunu . FACEBOOK
iyi taraflarının olduğu kadar kötü tarafları var .
ayrılıklar. boşanmalar en önemliside güvenimizi yerle bir eden bi site .
Olmaması daha mantıklı geliyor bana
Sizlerde benimle aynı fikirdemisiniz ?
Yoksa ?![]()
tüm kadınlar olarak hep bi koldan virüsmü yollasak![]()
valla aldatmasalar bile açık duvarda bile gayet flörtöz olabiliyorlar, sınırlarda geziyorlar yani, gerçi bence o da aldatmakiyi de kocasını, sevgilisini Facebook üstünden aldatan da o kadar çok kadın var ki. ben hayret ediyorum bu tip yorumlara... Sizin hiç etrafınızda partnerini aldatan bir kadın olmadı mı yani? Uzak akrabalar arasında falan da mı yok? Bilmiyorum bir benim çevremdeki kadınlarda mı bir sorun var bu sitedeki üyelere göre bütün kadınlarımız kanatsız birer melek. Benim akrabam arasında da, komşularım arasında da, okuduğum okulda da partnerini aldatan kadınlar var.
valla aldatmasalar bile açık duvarda bile gayet flörtöz olabiliyorlar, sınırlarda geziyorlar yani, gerçi bence o da aldatmak
Gerçekten internette o kadar eskort sitesi varken 'Oyy fotoğrafimi begenmis bu kesin bana verecek.' demek nasil bir abazanliktir. Gitsin zilyon tane siteden birinde aldatsin o da olmadi gece klubu
Kadinlar icin mi diyorsun? Eger onlar icinse sonuna kadar katiliyorum, sevgilisini aldatan o kadar cok kadin taniyorum ki belki cinsel olarak degil ama bir erkekle gorusurken baskasina goz kirpan, eski sevgilisiyle flort eden, yedekte birini tutan... Yani bazen diyorum biz kadinlar kendimizi namuslu gostermeyi cok seviyoruz sanirim, ya da bana hep denk geliyor bu ahlaksiz kadinlar bu sitedeki kadinlarin cevresi hep kanatsiz melek dolu![]()
Ha bu arada benim kocasini aldatan akraba kizi da facebook'tan aldatmisti kocasini. Kizin bir de cocugu vardi.evet canım kadınlar için diyorum
peki nasıl ortaya çıktı canım, kadınlar bunu saklama iz silme konusunda daha becerikli benceHa bu arada benim kocasini aldatan akraba kizi da facebook'tan aldatmisti kocasini. Kizin bir de cocugu vardi.
Aynı annem mantığı.
Kardeşim internet başında sabahladı, okula gitmedi, uzattı falan.
Annemin bedduası "interneti bulan yerinde yatamasın, ters dönsün".
Yahu interneti kullanamayan kardeşim, suçlu internet mi :)
İnternetin İcadı (Dr. Vinton Cerf)
23 Haziran 1943’te Newhaven’da doğan Vinton Cerf, California’daki Stanford Üniversitesi’nde Matematik Mühendisliğinde okuyan bir öğrenciydi. 1966 yılında üniversiteyi henüz bitiren Cerf, doğuştan işitme engelli olan Sigrid ile tanıştı ve ona büyük bir tutkuyla bağlanarak evlendi. Eşini çok seven Cerf, onun dış dünya ile iletişim sağlayamamasına çok üzülüyor ve buna bir çözüm bulmak istiyordu. Aklına gelen bir fikir ile araştırmalara başlayan Cerf, bilgisayarlar arasındaki veri transferi olayını belirli temellere oturtmaya çalışıyordu.
O dönemlere denk gelen süreçte Amerikan ordusu tarafından 1969’da Arpanet isimli internet benzeri geniş bir yerel ağ kurulmuştu. Bu sistem tamamen güvenlik amaçlı bir iletişim ağı olduğundan kendi sınırları içerisinde hapsolmuş bir yapıya sahipti. Cerf araştırmalarında bu sistemi ilham kaynağı olarak kullandı ve eşinin diğer insanlarla iletişim kurabilmesini sağlayabilmek için sistemi yaymaya başladı. Diğer bilim adamları tarafından da ilgi gören çalışma 1970 yılında resmen kullanılmaya başlandı. 1973-1978 yılları arasında TCP/IP protokolünün geliştirilme sürecinde yer aldı. Bu protokolün resmen kullanılması ile dünyanın heryerinden internete bağlanmak mümkün oldu. Bu noktada Cerf işin fikir adamıydı yani kıvılcımı çakan kişiydi. Daha sonra mail, web, html vs. gibi birçok yenilik ve teknoloji diğer bilim adamları tarafından bulunup geliştirildi.
Hemen müjdeyi vereyim, adamı arar bulur kesinölmemiş galiba mezarında ters dönemez![]()
Valla kocasi bulmus, artik nasil buldu bilmiyorum yazismalari okumus. Hatta biliyor musun bizim eve geldiginde de konusmustu elin adamlariyla bizim evde. Kendi evlerinde internet bagli degildi o siralar, cocugu da ufakti. Sık sık giremiyordu Facebook'a. Bize gelince 'Aa ben bir Facebook'uma gireyim.' dedi. Bilgisayarımı aldı. Yabancı erkekler: 'Merhaba görüşelim mi?' diye mesaj atmışlar falan, bu da bize 'Te allam ya'' falan diyordu ama istemem yan cebime koy gibisinden. Bu da bunlara cevap yazıyordu ama o kadar rahatsız olan insan engeller direkt, sert cevaplar verir bizimki vermiyordu. Biz bunu görünce ablamla şaşırdık biraz, çocuklu kadının uğraştığına bak dedik. Sonra 1-2 sene sonra da bu kızın amcası bize anlattı kocası erkeklerle yazışırken yakalamış kızı, şiddet uygulamış. 1 2 sene sonra da boşanma haberleri geldi. Üzücü bir hikaye biraz.peki nasıl ortaya çıktı canım, kadınlar bunu saklama iz silme konusunda daha becerikli bence
Valla kocasi bulmus, artik nasil buldu bilmiyorum yazismalari okumus. Hatta biliyor musun bizim eve geldiginde de konusmustu elin adamlariyla bizim evde. Kendi evlerinde internet bagli degildi o siralar, cocugu da ufakti. Sık sık giremiyordu Facebook'a. Bize gelince 'Aa ben bir Facebook'uma gireyim.' dedi. Bilgisayarımı aldı. Yabancı erkekler: 'Merhaba görüşelim mi?' diye mesaj atmışlar falan, bu da bize 'Te allam ya'' falan diyordu ama istemem yan cebime koy gibisinden. Bu da bunlara cevap yazıyordu ama o kadar rahatsız olan insan engeller direkt, sert cevaplar verir bizimki vermiyordu. Biz bunu görünce ablamla şaşırdık biraz, çocuklu kadının uğraştığına bak dedik. Sonra 1-2 sene sonra da bu kızın amcası bize anlattı kocası erkeklerle yazışırken yakalamış kızı, şiddet uygulamış. 1 2 sene sonra da boşanma haberleri geldi. Üzücü bir hikaye biraz.