• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook kişiler

Bu görüntüde görünen isim ve numaralar sizin rehberinizde kayitlidir. Sonradan silmiş olsanız bile bu kısma onay verdiğinizde rehberde varsa yinede çıkar siz kaldır seçeneğine basana kadar
Benim Amerikalı tanıdığım yok ki :işsiz: neyse... :) Doğrudur ne diyeyim :)

Ama benim aklımı kurcalayan şurası numaranın sonu su dedim tamamını istedi. Sonuna bakarak da söyleyebilirdi neden tamamını istedi

Ama benim aklımı kurcalayan şurası numaranın sonu su dedim tamamını istedi. Sonuna bakarak da söyleyebilirdi neden tamamını istedi
kaç kişi bir iki numara dışında tlf numaralarını ezbere biliyor ki. bence siz onu bir de facebooktan aratin. o zaman görüşmus mü kim Nerede yaşıyor falan bakarsınız. arada bağ var mı incelesin.

Hiç facenizi başkasının telefonunda açtınız mi? Öyle bir şey olduysa belki o telefondaki rehberden kalmıştır sizdeki
Hayır hiç açmadım. Oldum olası kendi telefonumdan girerim. Bilgisayarda aynı şekilde... Neyse ya önemli değil, arkads da demiş senin profiline bakan kişiler de çıkar diye.. neyse önemli değil :) x yapıp gönderiyorum zaten :)

Tuş seslerini geldi aratti telefonunda numarayı yazdı yani
Yazmadan nasıl öğrensn tanıyor mu tanımıyor mu :)) şimdi bana birisi dese ki şu son haneli numara kimin diye bende tam numara ver derim :) her numarayı ezberde tutma gibi imkanımız yok ki :)

Oyle de belki sevgilisidir sevgilisiyse ezberinde olmazmi ki
Sevgilisi olsa neden tam numara istesin ? Ben eşimin numarasını zor bela ezberledim . Hani herkes ezberci olmak zorunda değil. Ha şüphe ediyorum hareketleri normal değil diyorsanız o başka o zaman elbet bir yerden patlak verecektir. Gerçi keşke direkt sormasaydniz. Madem sevgiliniz,resimleriniz varsa beraber cekilen, onlara bakma bahanesiyle alıp numarayı kendiniz tuslamis olsaydiniz keşke ...

Sevgilisi olsa neden tam numara istesin ? Ben eşimin numarasını zor bela ezberledim . Hani herkes ezberci olmak zorunda değil. Ha şüphe ediyorum hareketleri normal değil diyorsanız o başka o zaman elbet bir yerden patlak verecektir. Gerçi keşke direkt sormasaydniz. Madem sevgiliniz,resimleriniz varsa beraber cekilen, onlara bakma bahanesiyle alıp numarayı kendiniz tuslamis olsaydiniz keşke ...

Telefonuna baktim kaç kere zerre şüpheli bir fotoğraf, numara görmedim. Bilmiyorum uğraşmak istemiyorum sanırım ne hali varsa gorsun artik

Telefonuna baktim kaç kere zerre şüpheli bir fotoğraf, numara görmedim. Bilmiyorum uğraşmak istemiyorum sanırım ne hali varsa gorsun artik
Kendisine soyleseniz bu şekilde face'de çıktığını. Madem kişiyi gözden çıkardınız son çemkirmeyi yapın derim ben :KK53:

Yani uğraşmak istemiyorum mu diyim bilmiyorum ama belli olmaz. Akşam çileden çıkarırsa beni agzima geleni sayarim heralde.
Ama bakın öyle de olmayabilir. Dedigim gibi bende de çıkıyor. Siz akşam ağzını yoklayın en iyisi...

Back
X