• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook kullananlar ?

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.835
17.406
498
Merhabalar bayanlar .
Çok sık kullanmadığım bir face hesabım var .
Sadece sevgilimle ilişki durumumuz için yapmıştım .
Ve toplam 6 arkadaşım var .
Başka kimseyi eklemiyorum 5 yakın arkadaşım ekli sadece .
Öyle çokta girmem ayda yılda bir .
Geçenlerde girdim ve birini aratacaktım baş harfine bastım ve bir akrabamız çıktı .
Hani diyelim Ceylini aratacaktım c'ye bastım Ceylan isminde ki akrabamız çıktı .
Şaşırdım doğrusu bu duruma .
Onu daha önce kendi face hesabımdan aratmadım .
Şimdi sorun şu ki o beni arattı da ondan mı çıktı orada ismi ?
Yani daha açıklayıcı olsun diye yazıyorum biz faceden birini aratınca onun arama kısmında bizim ismimiz çıkar mı ?
Benim facede sadece adım doğru soyadım başka, fotoğrafım yok, doğum tarihim yanlış .
Yani öylesine denk gelince benim olduğumu anlayamaz .
Bu kişi sevgilimi tanıyor ama beraber olduğumuzu bildiğini sanmam .
Aklımı çok kurcaladı bu durum .

Canım,o seni arattığı için değil,senin hesabından o akraban aratıldığı için direk onun adı çıkmış.
Yani birkaç defa aratmışsındır yoksa direk çıkmaz.Ben face kullanmıyorum ama kardeşimin hesabından takip ettiğim arkadaşlarım var.Arama yerine diyelim s yazsam direk o arkadaşlarım çıkıyor:1:

Son düzenleme:
Canım,o seni arattığı için değil,senin hesabından o akraban aratıldığı için direk onun adı çıkmış.
Yani birkaç defa aratmışsındır yoksa direk çıkmaz.Ben face kullanmıyorum ama kardeşimin hesabından takip ettiğim arkadaşlarım var.Arama yerine diyelim s yazsam direk o arkadaşlarım çıkıyor:1:

Hiç aratmadım o akrabayı ben .
Eminim buna .
Bende kardeşimin hesabından bakıyorum akrabalara çünkü :1:

yada nişanlının hesabında tanıdıkların varsa o sebebten facebook gösteriyor birde listende 6 kişi var demişsin o 6 kişinin listesinde arattığın şahıslardan biri varsa o nedenle çıkabilir canım

yada nişanlının hesabında tanıdıkların varsa o sebebten facebook gösteriyor birde listende 6 kişi var demişsin o 6 kişinin listesinde arattığın şahıslardan biri varsa o nedenle çıkabilir canım

O arkadaşlarımla çok farklı çevredenler ortak arkadaş olması imkansız baktım çünkü :)
Teşekkür ederim .

Merhabalar bayanlar .
Geçenlerde girdim ve birini aratacaktım baş harfine bastım ve bir akrabamız çıktı .
Hani diyelim Ceylini aratacaktım c'ye bastım Ceylan isminde ki akrabamız çıktı .
Yani daha açıklayıcı olsun diye yazıyorum biz faceden birini aratınca onun arama kısmında bizim ismimiz çıkar mı ?
Benim facede sadece adım doğru soyadım başka, fotoğrafım yok, doğum tarihim yanlış .

senin hesabından aranmış olması lazım ki gelsin şifreni senden başka biri biliyormu belki şifreni bilen kişi aratmıs alabilir yada ortak arkadaşınız vardır başka tülü cıkmaz çünkü

Merhabalar bayanlar .

Ortak arkadaşlarda olabilir yada bir arkadaşınızın arkadaşıda olabilir yada memleketiniz yaşadığınız yerden okulunuz falan ortaksada çıkıyor ama aratmadım diyorsunuz o zaman başka seçenek yok(tesadüften başka)ortak bir şey vardır..

Arama kaydından aratıp aratmadığına bakabilirsin, aynı bilgisayardan girince aratılan isimlerin çıktığını zannetmiyorum ya da benim bilgisayarımda olmuyor o durum

Kendi hesabında profiline gir hareketler dökümü var filtre yap sağda bisürü şey çıkıyor ordan ARA yazan bir seçenek var oraya tıkla sonra çıkan tarihlerin üstüne teker teker tıklayıp hangi tarihte neler aratılmış yazıyor..Sevgilin falan ya da başkası aratmışsada orda gözükür

Cepten face giriyosanız rehberde olan kişileri gösteiyor olabilir herşey otomatik oluyor artık mağlesef ben oyüzden senkronu kabul etmiyorum

Şöyle de bir durum var. Sevgilimde şifrem var ama aratacağını sanmıyorum dedin ya... Mesela sevgilin ceylini aratacaktır. C yazınca orada ceylan çıkmıştır. Onun da o an belki dikkatini çekmiştir profil fotosu vs... Bakmıştır bir defaya mahsus. Ben kendimden biliyorum. Birini aratacağım zaman altta çıkanlar bazen dikkatimi çekiyor, hiç tanımadığım insanların profiline bile baktığım oluyor. :17: Hareketler dökümüne baksana aratılmış mı diye?

Aynı bilgisayardan girilen hesapların birbirlerini etkilemesi gibi bir durum yok. Ama Facebook "tanıyor olabileceğin kişiler" hizmeti için 10'larca yöntemle hesapların bilgilerini birbirleriyle eşleştirmeye çalışıyor. Arama ve aratma bunlardan sadece birisi. Bunun yanında; ortak arkadaşların paylaştıklarını beğenmek/yorum yapmak, aynı şehirde/ilçede oturmak, aynı okula gitmek, aynı mesleği yapmak v.b bir çok kombinasyonla üyelerin birbirlerini tanıyıp tanımadıklarını bulmaya çalışıyor.

Kızlar hareketler dönümüne baktım daha önceden aratmamışım .
Ortak arkadaşımız yok baktım okulumuz aynı değil demek ki ortak bir şeyler var hepinize çok teşekkür ederim :)
Benim derdim sevgili olduğumuzu biliyor da sevgilimin hesabından mı buldu beni acaba ?

Back
X