Bir yıldır birlikte olduğum bi sevgilim var.Ciddi niyetteyiz.Evlenme planlarımız var yani.Ama son 5-6 aydır davranışlarında gariplikler görmeye başladım.Mesela gece gündüz hiç farketmez ama özellikle gece 12 den sonra telefonu bir - bir buçuk saat meşgul.kiminle konuşuyorsun bu kadar zaman dediğimde hayatım yok hastalar arıyor (bu arada sevgilim hekim) yok arkadaşlar şu sebeple bu sebeple arıyor diyor.peki bir kişiyle bunca saat ne konuşuyorsun dediğimde bir kişi degil 3-4 kişiyle konuştum diyor.Bu olay zaten çok kafamı karıştırıyorken en son sevgilimin facesine baktığımda duymak istiyorum diye bir şarkı yüklemiş ve çok ilginç yorumlar yapılmış duvarında.Bu arada sevgilim eskiden beri hep şarkı yükler güzel sözler falan yazar facesine.yani sorun şarkı yüklemesi değil.şarkının altındaki yorumlar.şarkı çok anlamlı bi şarkı.Kalbimde ruhunu duymak istiyorum.Bir bayan bu şarkıya sadece " :) " işareti koymuş.Başka bir bayan bu yoruma gülerek yani o da gülme işareti ":)" koyarak yanıt vermiş.Başka bir bayanda "bencede????" diye yorum yapmış.Bu arada bayanların üçüde şehir dışında.Şimdi ben bu ilk yorumu gülmeyi yani sanki aralarında bişey var ama bayan sevgisini belli edemiyor sevgilimde kalbimde ruhunu duymak istiyorum diye sitemvari şarkı yüklemiş.o da buna tebessüm etmiş.ikinci gülen bayanın gülmesi ise sanki aaaa bak işte arkadaşımın sevgilisi bu kız dercesine tebessüm etmiş.Ki bu bayan çok yaşlı ve eski bir arkadaşı.onu biliyorum.üçüncü bayan ise "bencede???" diyerek sevgilime sanki bir kızgınlık belirtisi yaparak "bak senin sevgilin buymuş demek beni kandırıyordun" der gibi bi anlam yükletmiş yorumuna.Sevgilimle işlerimiz benzer olğu için gün içinde de sık görüşüyoruz.akşamlarıda genelde birlikteyiz.Daha önceleri ondan hiç kuşku duymazdım.ama son zamanlarda devamlı şüphe içindeyim.Onun şehir dışında da çok işleri olduğu için çok gezer.İşin garibi bu ilk yorumu yapan şarkıya tebessüm eden bayan antalyada yaşıyor, bence de diye yorum yapanda ankarada yaşıyor.Sevgilim bundan 1-1.5 ay önce falan ankaraya gitti işi dolayısıyla.o zaman üniversite misafirhanesinde kaldı.ve burdan çok rahat kontrol edebiliyordum.nisanın birinde de 10 gün antalyadaydı.otelde kalıyorum dedi.ama bu kez ısrarlarıma rağmen otelin ismini vermedi.değişiyor işime göre dedi.antalyadaki avukat bir bayan acaba onun evinde mi kalıyordu diye düşünüp duruyorum.Bu bayanları nerden tanıdığını sorduğumda ya işte oraya gittiğimde iş dolayısıyla tanışmıştım.öylesine görüştüğüm bayanlar kafana takma diyor.ankaraya gittiğinde de geceleri telefonu hep meşguldü.Son zamanlarda antalyaya yerleşmeyi düşünüyorum antalyayı çok seviyorum gibi çok laflar etmeye başladı.deliricem bu kızlarla arasında ne var acaba.ben mi bişeyleri abartıyorum paronoya yapıyorum dicem ama kendime engel olamıyorum.şimdi de bu hafta istanbula gidecek işinden dolayı.ya bu kızlardan biri aklını karıştırdı da istanbula birlikte olacaklarsa diyorum.off ya kafam iyice karıştı.deliriyor muyum neyim.lütfen bana bişeyler yazın bu yorumların anlamı düşündüğüm gibi midir.aklınıza ihtiyacım var kızlar.
bu facebook dertten baska bir şey değil vala. kavga etmek,huzursuzluk yaratmak,güvensizlik ortamı oluşturmak istiyorsanız facebook açın derim,Allaha şükür kapadım,kapattığımdan beri çok rahatım,huzurluyum,hayatımda da eksiklik hissetmiyorumyalnız derinden derinden bu konuyu araştırın derim, ya da duvarını doldurun her gün günadın askımlarla,güzel sözlerle fln belki işe yarayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?