Facebook Sevgilimi ele verdi....

pelinbe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
12
0
36
İzmir
Bir yıldır birlikte olduğum bi sevgilim var.Ciddi niyetteyiz.Evlenme planlarımız var yani.Ama son 5-6 aydır davranışlarında gariplikler görmeye başladım.Mesela gece gündüz hiç farketmez ama özellikle gece 12 den sonra telefonu bir - bir buçuk saat meşgul.kiminle konuşuyorsun bu kadar zaman dediğimde hayatım yok hastalar arıyor (bu arada sevgilim hekim) yok arkadaşlar şu sebeple bu sebeple arıyor diyor.peki bir kişiyle bunca saat ne konuşuyorsun dediğimde bir kişi degil 3-4 kişiyle konuştum diyor.Bu olay zaten çok kafamı karıştırıyorken en son sevgilimin facesine baktığımda duymak istiyorum diye bir şarkı yüklemiş ve çok ilginç yorumlar yapılmış duvarında.Bu arada sevgilim eskiden beri hep şarkı yükler güzel sözler falan yazar facesine.yani sorun şarkı yüklemesi değil.şarkının altındaki yorumlar.şarkı çok anlamlı bi şarkı.Kalbimde ruhunu duymak istiyorum.Bir bayan bu şarkıya sadece " :) " işareti koymuş.Başka bir bayan bu yoruma gülerek yani o da gülme işareti ":)" koyarak yanıt vermiş.Başka bir bayanda "bencede????" diye yorum yapmış.Bu arada bayanların üçüde şehir dışında.Şimdi ben bu ilk yorumu gülmeyi yani sanki aralarında bişey var ama bayan sevgisini belli edemiyor sevgilimde kalbimde ruhunu duymak istiyorum diye sitemvari şarkı yüklemiş.o da buna tebessüm etmiş.ikinci gülen bayanın gülmesi ise sanki aaaa bak işte arkadaşımın sevgilisi bu kız dercesine tebessüm etmiş.Ki bu bayan çok yaşlı ve eski bir arkadaşı.onu biliyorum.üçüncü bayan ise "bencede???" diyerek sevgilime sanki bir kızgınlık belirtisi yaparak "bak senin sevgilin buymuş demek beni kandırıyordun" der gibi bi anlam yükletmiş yorumuna.Sevgilimle işlerimiz benzer olğu için gün içinde de sık görüşüyoruz.akşamlarıda genelde birlikteyiz.Daha önceleri ondan hiç kuşku duymazdım.ama son zamanlarda devamlı şüphe içindeyim.Onun şehir dışında da çok işleri olduğu için çok gezer.İşin garibi bu ilk yorumu yapan şarkıya tebessüm eden bayan antalyada yaşıyor, bence de diye yorum yapanda ankarada yaşıyor.Sevgilim bundan 1-1.5 ay önce falan ankaraya gitti işi dolayısıyla.o zaman üniversite misafirhanesinde kaldı.ve burdan çok rahat kontrol edebiliyordum.nisanın birinde de 10 gün antalyadaydı.otelde kalıyorum dedi.ama bu kez ısrarlarıma rağmen otelin ismini vermedi.değişiyor işime göre dedi.antalyadaki avukat bir bayan acaba onun evinde mi kalıyordu diye düşünüp duruyorum.Bu bayanları nerden tanıdığını sorduğumda ya işte oraya gittiğimde iş dolayısıyla tanışmıştım.öylesine görüştüğüm bayanlar kafana takma diyor.ankaraya gittiğinde de geceleri telefonu hep meşguldü.Son zamanlarda antalyaya yerleşmeyi düşünüyorum antalyayı çok seviyorum gibi çok laflar etmeye başladı.deliricem bu kızlarla arasında ne var acaba.ben mi bişeyleri abartıyorum paronoya yapıyorum dicem ama kendime engel olamıyorum.şimdi de bu hafta istanbula gidecek işinden dolayı.ya bu kızlardan biri aklını karıştırdı da istanbula birlikte olacaklarsa diyorum.off ya kafam iyice karıştı.deliriyor muyum neyim.lütfen bana bişeyler yazın bu yorumların anlamı düşündüğüm gibi midir.aklınıza ihtiyacım var kızlar.

otelin ismini wermemesi garip bnce ona caktırmadan bu işi bir kurcala ama o hersey yolunda sansın.. trip falan atma yani.. birde bi face adresi ac bakalım baska kız fotoları yükle kandırmaya çalış bakalım tavrı nasıl olacak?? yani herkesle hemen tanısıp mıcır mıcır , arkads olan biri mi ?? böyle seylere cok karısmayıp sevgiliyi rahat bırakmak olmuyor.. cok fazla sıkmakta olmuyor.. o farkına warmadan bir sekilde o kızlarla arkadaslık seviyesini bir ölç derim ben

benimde dikkatimi cekti, nicin ayni konu tüm basliklarda acilmis???bu 7. galiba

ben msn sini facesini ve dğer bütün arkdşlk sitelerini ele geçirdim :d ve kendisi şuan askerde hiçbişeyden haberi yok ama hepside açıldığı gbi durumuoş ben günahını almışım neyse. ne kadar arkdşlk sitesi varsa hepsini sildim

çok fazla abartıyorsunuz gülücük lere bile yorumlar yüklemişsiniz siz nasıl görmek istiyorsanız öyle görmüşsünüz.
Ama işin garip tarafı sadece gece konuşmaları ve otelin ismini vermemesi
onun dışında bir gariplik yok bence.

Geceleri o kadar süre telefonun meşgul olması ve kaldığı otelin adını vermemesi şüphe uyandıran davranışlar gibi geldi bana.

canım benim bi yorum da sen konduramadın mı videonun altına " aşkım bebeğim ikimizin şarkısıydı tşkr ederim çok beğendim " diye??

şüpheli durumlar söz konusu sessizce araştırın derim

vallahi başta saçmaladığınızı düşündüm. bir gülücükten bu kadar anlam çıkarmak fazla.
ama anladım ki asıl problem ona güvenmemeniz
ben kadınların erkeklerin yediği haltları hissettiğini düşünüyorum
bu kadar paranoyakça moda giriyorlarsa mutlaka bi bit yeniği vardır
en son ben de bu tarz nerden tanıdığı belli olmayan bi sürü kız arkadaşı olan bi adama karşı paranoyaklaşmıştım ve aldatıldığımı öğrenmiştim.
eğer güvenmiyorsan bi süre hiç belli etme ama çok iyi takip et.
kesin birşey bulursan ve sorduğunda yalan söylediğine emin olursan o zaman bitirirsin
misal ben "hasan"da kaldığı bir gece çekildiği fotolara baktığımda arkada bir resim görmüştüm
sonra eskiden F*** buddy amaçlı takıldığı bir kızın fotolarında da aynı resmi görmüştüm.
sorduğumda tekrar hasan olduğunu tasdikledi ama herşeyi yüzüne vurunca kabul etmek zorunda kalmıştı.
akıllısın ama fazla akıllı olduğunu belli etme ki sonuca ulaş.

haklısın bizim şarkımızdı diyebilirdim ama bizim şarkımız kutsinin kaybedecek zamanımız yok şarkısıydı.onuda yükledi ama tepki vermedim.yani aslında böyle takip falan hiç benim mizacıma uygun değil.ben onun sevgisinden eminim.ayrıca teyzesiyle birlikte yaşıyor ona sordum böyle bişey olabilir mi diye teyzesi sanmam seni çok seviyor dedi.ayrıca bizde seni çok seviyoruz böyle bişeye izin vermeyiz dedi.yinede kafam karışık işte.ciddi bişey olsaydı teyzesi ile mutlaka tanıştırır evine götürürdü.evlerine tek giden benmişim.bilmiyorum artık.

bu facebook dertten baska bir şey değil vala. kavga etmek,huzursuzluk yaratmak,güvensizlik ortamı oluşturmak istiyorsanız facebook açın derim,Allaha şükür kapadım,kapattığımdan beri çok rahatım,huzurluyum,hayatımda da eksiklik hissetmiyorum yalnız derinden derinden bu konuyu araştırın derim, ya da duvarını doldurun her gün günadın askımlarla,güzel sözlerle fln belki işe yarayabilir

bence bi süre hissettirmeden takip et bakalım ne yapıyor?

facebook'tan ziyade geceleri tlf nunun meşgul olması,kaldığı otelin numarasını bırak adını dahi vermemesi,antalyada yaşamak istiyorum gibi imalarda bulunması şüphelenmek için yeterde artar bile.
incitmek istemem ama bu işin içinde var bişey.farkettirmeden kontrollere devam edin derim.

ateş olmayan yerden duman çıkmaz ..kadın hisseder bence üstüne git ama çaktırma varsa bişey elbet çıkar

arkadaşım ne yazıkki güven kalmamış sizin ilişkide..böyle herşeyin anlamını çıkarırsan sık sık zararı tek sanadır..ilk düşünmekte haklısın hani yorumlar ilginç evet..yani anlaşılır cümle yok ortada..ama senin kurguladıklarında bana saçma geldi açıkcası..hani 'bencede' diyen için dediğin varya 'dalga geçme' adınada yapılabilir..bence bi süreliğine ara verin siz..kendini toparla işte..bu aralardada farkettirmeden dene onu..eğer tüm düşüncelerinde sen haklıysan bırak onu.tersi sen haksız ve boş yere böle düsünüyosan susar devam edersin..ama bu şekilde olan sevgini yok edersin..şüphelerle aşk maşk yaşanmaz yani...

aynen katılıyorum..facebook hiç açmadım ve hiiçççççteee istemiyorum..saçma buluyorum birde hiç ama hiç güvenilir bulmuyorum..benim bi arkadaşım derki sorduğumda arkadaşlarımla konuşuyorum,buluyorum yada bişiler dinliyr izliyorum..cart curt..anlamış değilim onada dedim hatta seni bulmak isteyen başka şekildede bulur gülüm yeterki seninle bi çift laf konuşmak istesin die..ama anlamıyor face delisi tam..yani bu fece için sevgililerin nasıl kavga ettiklerine şahidim birde..neymiş biri kapatmasını istiyor öteki inatla olmaz diyor mesela..
dediğinize bu yüzden katılıyorum işte facemi var derdin var:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…