geçen eşimde öyle diyordu herşey daha iyi olacağına herşey daha da berbatlaştı dediBir kadın ne hissedıyorsa bu yüzde 90 doğru çıkar...
millet faceylemı cıktı bir yerden ... olmayınca ne oluyor.
elin avrupalısı abartmıyor bizimkıler kadar faceyı demısler ,bizim erkeler hiç bir milletın erkeğinede
benzemez..bunu unutmasın dıyenler.
sevgılısı olan işi gücünü bıraksın adamın sanal hayatını takıp etsın telefon trafığını kntrol etsın valla bu zamanda zor ilişkı sahıbı olmak.
önceden jetonlu telefon kuyruğunda bekledığımız zamanlarla,bilgı edınmek için kütüphane yolunu tuttumuz zamanları özlüyorum.
hersey cok hızlı ve cabuk tükenıyor....
haklısın bizim şarkımızdı diyebilirdim ama bizim şarkımız kutsinin kaybedecek zamanımız yok şarkısıydı.onuda yükledi ama tepki vermedim.yani aslında böyle takip falan hiç benim mizacıma uygun değil.ben onun sevgisinden eminim.ayrıca teyzesiyle birlikte yaşıyor ona sordum böyle bişey olabilir mi diye teyzesi sanmam seni çok seviyor dedi.ayrıca bizde seni çok seviyoruz böyle bişeye izin vermeyiz dedi.yinede kafam karışık işte.ciddi bişey olsaydı teyzesi ile mutlaka tanıştırır evine götürürdü.evlerine tek giden benmişim.bilmiyorum artık.
bu facebook dertten baska bir şey değil vala. kavga etmek,huzursuzluk yaratmak,güvensizlik ortamı oluşturmak istiyorsanız facebook açın derim,Allaha şükür kapadım,kapattığımdan beri çok rahatım,huzurluyum,hayatımda da eksiklik hissetmiyorumyalnız derinden derinden bu konuyu araştırın derim, ya da duvarını doldurun her gün günadın askımlarla,güzel sözlerle fln belki işe yarayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?