facebook şifresi ve telefon !!!

gossipgirl_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
371
3
96
40
İstanbul
kızlar 3 aya yaklaşan bi ilişkim var ama daha önce flört tecrübem olmadığı için kafam karışık...bir tane uzun ilişkim oldu daha önce o da başka bi ülkede olduğu için zaten yok gibiydi bazı tecrübeleri edinemedim...

neyse konuya gelecek olursam 2 hafta fln önce bi cafede erkek arkadaşımla otururken mesaj geldi arkadaşından, o da sesli okudu benim yanımda...bende gayrı ihtiyari elimi telefonuna attım 'aa bakıyım' dedim...çok sert bi tepkiyle karşılaştım.. birden çekti telefonunu, 'özelimi kimseye elletmedim bugüne kadar, telefon kurcalamalar, msn, facebook şifresi istemeler bunlar bana saygısızlık geliyo...güvenmediğin biriyle hiç birlikte olmıycaksın' dedi...

ben de; ' bunun güvenle alakası yok kaç ay oldu aklıma bile gelmedi şimdiye kadar ama sen bu şekilde sınır çizip, bunun ötesine geçemezsin diyince kafam karıştı şuan ne yapmaya çalışıyosun' diye biraz surat astım...gönlümü almaya çalıştı ama hep konuyu değiştirerek, geri adım atmadı yani....ben de başka bi gün facebook tan konu açılınca 'alıcam şifreni' dedim....o da: 'şaka yapıyosun ama bunlar benim hoşuma gitmiyo hiç' dedi:26:

bi anlık sinirle' bir daha bu konuyu açarsam benden karaktersizi yok' dedim...ama 'bu ilişki ileriye yönelik olursa bu sorun olucak günümüzü geçiriyosak sorun yok' dedim....o da; 'ne gün geçirmesi, ne biçim şeyler düşünüyosun' dedi... ve konuyu yine bi şekilde kapadı....

benim sinirle ağzımdan çıkan ve şuan tükürdüğümü yalamamaya çalıştığım sözler onun işine geldi....

sizce bu tavrı normal mi? yani daha yeni sayılabilecek bi ilişki olduğu için saygı duyuyorum aslında ama gösterdiği tavırdan rahatsızım...benim herşeyini karıştırmaya meraklı bi insan olmadığımı biliyo, en azından şimdilik.....teline elimi bile sürdürmemesi ya da bu tavrı nasıl sizce bu aşamada....:50:

Canım normalde olumsuz yorumlar yapan biri değilimdir öncelikle bunu bil.
Ancak bana bu tepkileri baştan göstermesi biraz ağır geldi. Altında bişey varmış gibi ya da tavrımı baştan koyayım gibi.
Üsteleme ama ne bitir ne kendini çok kaptır bu kişiye. Zaten çok yeni sayılırsınız. Zamanla başka neleri var/yok görürsün zaten.
Umarım iyi olur tabi her şeyiniz.

Sevgilin en baştan işi sıkı tutup ilerde rahat etmek istiyor gibi geldi bana.. Facek şifresi, Msn şifresi falan özeldir istenmez herkesin kendine özel bi hayatı vardır elbet ama sana o güveni veremediyse, için içini yiyorsa devam etme derim.
Telefon konusunda fazla tepkili davranmış. Bi anormallik var gibi ama anlayamadım.

dediğim gibi flörtü beceremiyorum kişilik olarakta, tecrübem olmadığı için de bana öyle geliyo.... çok fazla şey var kafamı karıştıran kurcalayan...ama bu konu bende takıntı oldu...
inatçı bi yapım olduğu için senin inadını kırmam lazım, ikimizden birinin alttan alaması lazım yoksa çok sorun yaşarız, sen alttan alıcan fln diye arada şakaya vurup içindekileride yansıtıyo aslında...
tel konusunda o yüzden mi böyle davrandı yoksa ben baya umursamaz davrandım ilk başlarda bu şekilde kendine ilgiyi mi arttırmaya çalıştı? yoksa altında başka bişe mi var??off....

'bi daha bu konuyu açarsam karaktersizim' gibi saçma bi laf ettim sinirle....sizce nası dönebilirim bu laftan ve bu konuyu nası çözebilirim bi taktik verebilecek var mı:26:....elimi bile sürememem teline çok sinirimi bozuyo...ben böyle biri diilim ki, yiyip bitiricem kendime takıntı yapıp? zaten normalde aşırı kontrolcü bi insanım böyle biriyle yapamam ki ben :50:ama şu aşamada inanın hiçççç ilgimi çekmiyodu o böyle davranana kadar....O da bundan rahatsız olup beni mi denedi acaba???:18::27:

biz sevgili olduktan bir hafta sonra facebook şifresini de msn şifresini de vermişti. ayrılana kadar da şifreler değişmedi. rahat olan insan bir saklısı gizlisi olmayan insan çekinmez, böylesi tepki de göstermez diye düşünüyorum. telefon konusuna gelince, ben neredeyse hiç elime alıp kurcalamadım, çok fonksiyonlu bir telefondu onlarca dosyalar bilmem ne vardı, ben de fazla anlamadığım için bakmazdım. sadece sesi açık mı diye bakardım hep. demek ki buna gerek duyuyormuşum. bugün geriye dönüp düşününce keşke telefonuna baksaydım diyorum. çünkü bir süre sonra bu ilişkide kendimi hiç güvende hissetmedim. nitekim bitmeye mahkum oldu..

sana tavsiyem eğer karşındaki insan ısrarla seni özel dünyasından(telefon facebook msn laptop vb) uzak tutmaya çalışıyorsa, mutlaka görmemen gereken şeyler vardır. senin şimdi yapman gereken bir adım geride durup onu gözlemlemen. tabi bağlanmadan.

canım. kendi ilişkimden örnek vereyim. bende aslında önem vermem face şifresiymş msn şifresiymiş felan ama ilişkimizin ilk başlarında sevgilimin şifresini biliyodum hiçde öyle girip incelemedim. sadece arada arkadaşlar fotoğraf koyunca onları almaya girerdim. onun dışında birbirimizin telefonunu hiç didik didik karıştırmayız. ama hep ortadadır telefonumuz. ona mesaj gelse o an işi olsa yada telefon çalsa bakamasa sen bak der. bende aynı şekilde. ama seninkinin yağtığıda ayıp olmuş. mesajı zaten sana okumuş ama bakmak isteynce o kadar tepki göstermesi çok saçma. ben şüphelenirdim böyle bi durumda. neden şimdiden bunun lafını yapıyo diye. tamam belki bazı şeylerin kişiye özel olmasını istiyodur ama dediğin gibi senle de gün geçirmemek için birlikte değilse bu kadar büyütmemesi gerekirdi bence.:44::106:

canım tükürdüğümü yalamıcam die bişi yok
bence vermesinin güvensizlik belirtisi olmadığını yoksa aklında soru işaretleri kalacağını belirt
hala güven falan diyorsa gerçekten senin güvenini sarsacak bir durum vardır ortada

bende eşimin sevgiliyken nişanlıyken hiç ne telefon nede fece msn falan şifrelerini sormamıştım aklıma bile gelmedi. evlendikten sonra şifrelerini aldım zaten tek bi şifresi var her şerşeyde kolay oldu ama eşim benimkini sormadı bazen espiri yapar bende senin şifreni alıcam diye.

Çokta önemli bişey değil bu şifre meselesi ama biz kadınlar o şifreleri alınca kendimizi tatmin ediyoruz bende dahil. :1:

benim erkek arkadaşım telefonunu bana verir çantama koymam için ama ben hiç açıp da kurcalamam yapıma uygun düşmüyor benimde telimin karıştırılması hoşuma gitmez çünkü bu başka bişiler var anlamınada gelmiyor sadece onun özeli ve benim özelim o kadar

kızlar yardım!!!!!!!!

dün yanımda teli çaldı kayıtlı olmayan bi numara..tedirgin oldu gibi geldi bana aç aç dedim bende....açtı bi kız sesi duydum, 'yarım saat sonra çıkar etüttedir şimdi arar o seni merak etme kanki tamam ben ararım yine seni' dedi...

bende hayırdır diye kafamı salladım....memleketinden bi tanıdıklarının kızı gelmişti istanbul'a yeni atanıp...burda başka tanıdıkları yok diye ononla bu ilgilendi öğretmen arkadaşları vardı önce onların yanına yerleştirdi sonra ev buldular fln....ama bana kız olduğunu hiç söylemedi...hep arkadaşlar arkadaşlar diyip duruyodu....erkek olduklarını sandığım halde rahatsız olmuştum ama dün telde tesadüfen kız olduklarını öğrenip çok bozuldum.....'ben sana erkek demedim ki zaten söyledim sana ' dedi...bende;'kız olduğunu da söylemedin eminim' dedim...

bu mevzu büyüdü tekrar tel konusuna geldi...o arada baktım eline teli almış bişe siliyo gibi geldi bana ters ters baktım...'çağrı gelmiş' görmemişim' dedi koydu teli cebine.... yine geri adım atmadı benim çok kötü olduğumu gördü gidelim dedi... kalktık sinirli bi şekilde yürüyoduk ağlamak üzereydim ama çaktırmadan bakıyorum elinde tel bişeler yapıyo...normalde benim yanımda teliyle hiç oynamaz....

benim sinirlendiğimi ve rest çekiceğimi düşündü bence 'ya teli ver, ya da bitsin' derim diye telinden bişeyler sildi diye düşündüm....

telin lafını etmeden sinirle bitsin anlaşamıyorum seninle dedim...ağlamaklı oldu herşeyin bi üslubu var,ben seni üzecek bişi yapmadım dedi...ben 'anlaşamıyoruz tamam mı' dedim,'tmm' dedi öyle ayrıldık...

sonra ben eve gidince yine dayanamadım msj çektim o da zaten ayrılmaya niyeti yok konuşmaya başladık tekrar ama hiçççç geri adım atmadı.....kendimi salak gibi hissediyorum ama kendime de engel olamıyorum....

ben ayrılmak kesinlikle istemiyorum ama tel face konusunda da geri adım atmam asla demeye getiriyo...ne bu yaa:50:

canım öncelikle sana sabır diliyorum madem ilişkiyi devam ettiriceksin bu böyle sürer gider sen hergün bu tarz şeylerle karşılaşırsın.benim sevgilim ne zaman bi yerde otursak çıkarır masanın üzerine koyardı telini bende koyardım ikimizde karıştırmazdık birbirimizinkini sonra ben face kullanmıyodum ama onun facesindede at koşturuyodum gene bişey demiyodu hatta şifresi çalmış olmama rağmen..kuzum bu çocuk seni tam anlamıyla aldatıyomu bilmiyoruma ama telde görüştüğü falan birileri var demekki ve bunu saygısızlık olarak görüyorum falan diye örtbas ediyo.tamamen benim fikrim bu

Tecrübelerime dayanarak söylüyorumki,
eger bi erkek telefonunu elletmiyorsa gizliyorsa bu onun biseyler sakladigini gösteriyor,
bende zamaninda cok saftim ama sen bunu cekme,
sonrasinda aci gercekler suratimiza carpinca daha kötü oluyor hersey,
ben seni uyarmis oliyim..

Herkesin karakteri de, prensipleri de ilişkisinin dinamikleri de farklıdır yangına körükle gider gibi olmayayım ama benim de karşımda çok prensip sahibi, özel alanına yalnızca saygı duyulmasını istediği için girilmesini istemeyen biri vardı; çoğu zaman telefon ve şifreler konusunda boşuna evham yaptığımı bile düşünüp kendimi suçladım lakin ayrıldıktan sonra bazı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kaldım özellikle de facebook konusunda. şifrelerin ve telefonun ötesinde beni ilişkilerde asıl rahatsız eden bir sınır çizilmesi ve bu sınırdan geçilmemeli diye bir kural koyulması. kötü bir tecrübe yaşamasaydım belki aksini düşünebilirdim ama şu anda güvenin ancak şeffaflık sayesinde duyulabileceğine inanıyorum. insanın gizlisi saklısı yoksa tedirgin de olmaz, karşısındakinin içi içini yerken kuralcı da davranamaz.

ya yaptığının saçma olduğunu evli olsa bunun boşanma sebebi olacağını mahkemede bunları söylesen hakim bile dinlemez dedim...evli olsam uyurken bile bakarsın zaten engel olamam ne alakası var diyo....

'zaten bişe yapıcak olsam iki telim olduğunu sana söylemezdim iki numarayı da vermezdim herşeyin bi yolu bulunur kötü niyet olsa' dedi...

biraz iktidar mücadelesine çevirdi olayı sanki...bilmiyorum ya:14:

ya yaptığının saçma olduğunu evli olsa bunun boşanma sebebi olacağını mahkemede bunları söylesen hakim bile dinlemez dedim...evli olsam uyurken bile bakarsın zaten engel olamam ne alakası var diyo....

'zaten bişe yapıcak olsam iki telim olduğunu sana söylemezdim iki numarayı da vermezdim herşeyin bi yolu bulunur kötü niyet olsa' dedi...

biraz iktidar mücadelesine çevirdi olayı sanki...bilmiyorum ya:14:

Canım saklıyorsa vardır bişeyler, bak mesela ben erkek arkadaşımın face şifresini falan taa en başından biliyorum ve sürekli de girip kontrol ediyorum, zaten hiç kız yok hiç te rahatsız olmuyo al aşkım face sana kurban olsun diyor.
Telefonda aynı şekilde sürekli bakarım, o da saygı duyuyor, eğer diyor biz bi şekilde beraber bu yola baş koydusak, aramızda ki herşeyin şeffaf olması gerektiğini düşünüyoruz..

Şu kelimesinden kesinlikle şüphelen derim,(..evli olsam uyurken bile bakarsın zaten engel olamam ne alakası var diyo....) şuan senden habersiz cevizler kırarım, şu nokta da karışmaya hakkın yok mesajı vermiş inceden..

İyi düşün derim.. Fazla bağlanmadan..

Canım saklıyorsa vardır bişeyler, bak mesela ben erkek arkadaşımın face şifresini falan taa en başından biliyorum ve sürekli de girip kontrol ediyorum, zaten hiç kız yok hiç te rahatsız olmuyo al aşkım face sana kurban olsun diyor.
Telefonda aynı şekilde sürekli bakarım, o da saygı duyuyor, eğer diyor biz bi şekilde beraber bu yola baş koydusak, aramızda ki herşeyin şeffaf olması gerektiğini düşünüyoruz..

Şu kelimesinden kesinlikle şüphelen derim,(..evli olsam uyurken bile bakarsın zaten engel olamam ne alakası var diyo....) şuan senden habersiz cevizler kırarım, şu nokta da karışmaya hakkın yok mesajı vermiş inceden..

İyi düşün derim.. Fazla bağlanmadan..

ya ben mi çok safım:( ya da o melek yüzlü bi şeytan bi haltlar karıştırıyosa:43:

kızlar işten geldi az önce...dinlenince msne gelir misin dedim....burda bazı arkadaşların yazdıklarını kopyalayıp okutmayı düşünüyorum erkek arkadaşları ve face konusunda.....yapıyım mı sizce???

Çocuğa bak ya .. " aa bakıyım " demene ; Face , msn vs. şifreleri vermem şimdiye kadar kımseye vermedim . O benim özelim ! demesi komik , şüpheli bi davranış.. Bi arkadaşın dediği gibi şimdiden bunları söyleyim de ilerde yüzü olmasın şifre istemeye der gibi bi tepki vermiş yani..

Hem neden bu kadar atar yaptı ki.. Korktuğu bişey var demekki..

Son düzenleme:
Back
X