- Konu Sahibi gossipgirl_
bunda bi iş var 

kızlar yardım!!!!!!!!
dün yanımda teli çaldı kayıtlı olmayan bi numara..tedirgin oldu gibi geldi bana aç aç dedim bende....açtı bi kız sesi duydum, 'yarım saat sonra çıkar etüttedir şimdi arar o seni merak etme kanki tamam ben ararım yine seni' dedi...
bende hayırdır diye kafamı salladım....memleketinden bi tanıdıklarının kızı gelmişti istanbul'a yeni atanıp...burda başka tanıdıkları yok diye ononla bu ilgilendi öğretmen arkadaşları vardı önce onların yanına yerleştirdi sonra ev buldular fln....ama bana kız olduğunu hiç söylemedi...hep arkadaşlar arkadaşlar diyip duruyodu....erkek olduklarını sandığım halde rahatsız olmuştum ama dün telde tesadüfen kız olduklarını öğrenip çok bozuldum.....'ben sana erkek demedim ki zaten söyledim sana ' dedi...bende;'kız olduğunu da söylemedin eminim' dedim...
bu mevzu büyüdü tekrar tel konusuna geldi...o arada baktım eline teli almış bişe siliyo gibi geldi bana ters ters baktım...'çağrı gelmiş' görmemişim' dedi koydu teli cebine.... yine geri adım atmadı benim çok kötü olduğumu gördü gidelim dedi... kalktık sinirli bi şekilde yürüyoduk ağlamak üzereydim ama çaktırmadan bakıyorum elinde tel bişeler yapıyo...normalde benim yanımda teliyle hiç oynamaz....
benim sinirlendiğimi ve rest çekiceğimi düşündü bence 'ya teli ver, ya da bitsin' derim diye telinden bişeyler sildi diye düşündüm....
telin lafını etmeden sinirle bitsin anlaşamıyorum seninle dedim...ağlamaklı oldu herşeyin bi üslubu var,ben seni üzecek bişi yapmadım dedi...ben 'anlaşamıyoruz tamam mı' dedim,'tmm' dedi öyle ayrıldık...
sonra ben eve gidince yine dayanamadım msj çektim o da zaten ayrılmaya niyeti yok konuşmaya başladık tekrar ama hiçççç geri adım atmadı.....kendimi salak gibi hissediyorum ama kendime de engel olamıyorum....
ben ayrılmak kesinlikle istemiyorum ama tel face konusunda da geri adım atmam asla demeye getiriyo...ne bu yaa![]()