Facebook sorunu

canım benim eşimde face kullanır.. geçen baktım arkadaşlık istekleri hep duruyo :)) dedim niye kabul etmiyon bunları insanlar senin bişeyler beğenip paylaştığnı görür ayıp olur.. nerden görecekler diyo.. :)) yani çok iyi bilmiyo faceyi.. belki seninkilerde iyi bilmiyo dicem ama.. 2si birden mi.. ya da arkadaşların dediği gibi kendilerini farklı gösteriyo olabilirler.. sen kardeşlerine sölersin diye düşünürler..
mesela benim kardeşimde herkesi eklemez.. samimi olduklarını sadece zorunda değilim der.. gerçi sen herkes değilsin o ayrı.. boşver yaaa salla gitsin eklemezlerse eklemesinler...

Bazı insanlar aile üyelerini, akrabaları eklemeyi sevmiyor. Face'de arkadaşlarıyla kurdukları bir dünya var, öyle takılmak istiyorlar. Böyle tanıdıklarım var ve sayıları çok fazla. Sizin görümceler için geçerli midir bilmiyorum.

Sizi sevmemiş değil de, size ısınamamış olabilirler. Veya bir arkadaşın dediği gibi ağırdan satıyorlardır. Görümcelerle arada yaş farkı var mı?

Geçenlerde sizinkinin tersi bir durum okumuştum. Nişanlısının bütün ailesi kızı eklemiş Face'de ve herkesle fotolarını falan paylaşıyorlarmış. O da rahatsızdı.

bende aile üyelerimi pek ekleme taraftarı değilim...sonuçta herkesin özeli var. mesela gece 3te bi gece klubunde fotoğrafım olunca yada arkadaşlarımla bi ev/yazlık ortamında kızlı erkekli fotoğrafımı birileri etiketleyince amcalarım vs vıdı vıdı laf edio beni geriyolar, annemi babamı geriyolar gereksiz yere. ben de ya eklemiorum, yada ekleyip profilimi kısıtlı görmelerini ayarlıyorum. hemen üzerinze alınmayın :26:

Bence çok ayıp etmişler sanal reel fark etmez buda bir hakaret çeşidi bence aman etmezlerse etmesinlerde diyebileceğin insanlar değil çünkü evleneceğin insanın ablaları.Bunu senin fark edeceğini bile umurmamamışlar ayıp olur diye düşünmemişler.Arkadaşların dediği gibi olsa anlarım ama bunlar üniversite lise öğrencisi değillerki diyesinki saklayacak birşeyleri var evli barklı insanlar diyorsun.Ben eğer senin yerinde olsaydım nişanlıma açıkca söylerdim ablanları ekledim ama ben reddetmişler çok üzüldüm hiç anlam veremedim diye ve onlarada sana bu konuyla ilgili bir açıklama yapmadıkları ve özür dilemedikleri sürece acayip mesafe koyardım senin yerinde olsam yine.Yanlız böyle bir durum karşısındaki tavrına bakınca acaba kendi kendinizemi nişanlısınız diye düşünmeden edemedim yani işin içine resmiyet aileler girmeden eğer durumda böyleyse sizi gelin olarak kabul etmemiş olabilirler diyeceğim

Arkadaslar hepinize yorumlariniz icin tesekkur ederim. Evet gorumcelerimle yas farki var, onlar bnden 5-7 yas buyuk. Esime aktaracagim diye beni eklemiyorlar desem tum esim de ekli.
Acikcasi esim de dahil kimseye bir sey sormadim soylemedim de. Ilk bozulmustum ama simdi sallamiyorum.

Back
X