- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.187
- 333
- 40
- Konu Sahibi Misir_Prensesi
-
Evet çalınırda geride alınır.Bilgisayardan iyi anlayan biriyse alabilir.arkadaşlar gecen aksam facebooktan bır mesaj geldı bana.Mesajı yazan benım lıseden bır erkek arkadasım.yanı sevgılım degıl aynı okuldaydık sonradanda gorustuk.evlendı gecen sene.Bana aksam selam yazmıs ben de ıyıyım sen nasılsın yazdım.Tesekkurler hatrını sormak ıstedım yazmıs,tesekkur etttım.Bana ardından sana bırsey ıtıraf edecegım yazmıs,et dedım .Goguslerın çok guzel falana yazmıs.Ben de bunun uzerıne tek bır kelıme daha edersen bu yazıları esıne gonderırım dedım,okuyor zaten dedi. Bende engelledım.Ertesı gun ınstagramdan ozur mesajı atmıs facebookunu bırısının elegecırdıgını herkese boyle mesajlar attıgını yazmış.Bana da gonderılmıslerden mesaj atıldıgını gordugunu bunun ıcın ozur dıledıgını.Yanı sorum madem facebooku ele gecırmısler boyle gerı alabılır mı?
hemen ertesı gun gerı alabılır mı?normalde ıyı bırıydıEvet çalınırda geride alınır.
arkadaşlar gecen aksam facebooktan bır mesaj geldı bana.Mesajı yazan benım lıseden bır erkek arkadasım.yanı sevgılım degıl aynı okuldaydık sonradanda gorustuk.evlendı gecen sene.Bana aksam selam yazmıs ben de ıyıyım sen nasılsın yazdım.Tesekkurler hatrını sormak ıstedım yazmıs,tesekkur etttım.Bana ardından sana bırsey ıtıraf edecegım yazmıs,et dedım .Goguslerın çok guzel falana yazmıs.Ben de bunun uzerıne tek bır kelıme daha edersen bu yazıları esıne gonderırım dedım,okuyor zaten dedi. Bende engelledım.Ertesı gun ınstagramdan ozur mesajı atmıs facebookunu bırısının elegecırdıgını herkese boyle mesajlar attıgını yazmış.Bana da gonderılmıslerden mesaj atıldıgını gordugunu bunun ıcın ozur dıledıgını.Yanı sorum madem facebooku ele gecırmısler boyle gerı alabılır mı?
Ya bız bu cocukla kısa bır sure cıktık gıbı bulustugumuzda sankı ellerıno goguslerıme dogru tutarak konusuyordu.bana da oyle geldıBence yazan oydu engelle her yerden
engelledım canım en uzuldugumde esıne gosterırım dedım okuyo dedıYani normalde çalsalar bile hediye kampanyası gibi şeyler var katıl gibi gönderilerede bulunuyorlar.
GöGÜSLERİN çok güzel ilginç bilemedim.
Çok gerekli değilse engelleyin gitsin,çünkü hep ikilemde kalırsınız bu şekilde
bilgisayardan iyi anlayan birisi ise geri alabilir ama sizin içinizde süphe kalmasın engelleyin yinede.hemen ertesı gun gerı alabılır mı?normalde ıyı bırıydı
engellı de uzuldum ne bılımbilgisayardan iyi anlayan birisi ise geri alabilir ama sizin içinizde süphe kalmasın engelleyin yinede.
engelledım canım en uzuldugumde esıne gosterırım dedım okuyo dedı
Kendı gibi buldu demek aynen .ogun birde çok rahatsızdım çok hastayım yazdım bana bu sapık lafları yazdı.ınsanlık kalmamıs kımsedeSapıklık ailesinede işlemiş demekki !
Erkenden öğremeniz iyi oldu.
belkide çalınmıştır ben çalındığını düşünüyorum kendi yazmış olsa niye özür dilesin böyle çalınan çok hesap var,yada adlarına açılan hesaplar.Kendı gibi buldu demek aynen .ogun birde çok rahatsızdım çok hastayım yazdım bana bu sapık lafları yazdı.ınsanlık kalmamıs kımsede
bir dugune gıtmıstım resım koymustum gogus dekoltelı bırazGöğüslerini nerde görmüş bi de selam yazınca enden iyiyim sen nasılsın yazdın
Olabılır kımsenın de gunahını almak ıstemembelkide çalınmıştır ben çalındığını düşünüyorum kendi yazmış olsa niye özür dilesin böyle çalınan çok hesap var,yada adlarına açılan hesaplar.
Abaza.netbir dugune gıtmıstım resım koymustum gogus dekoltelı bıraz
Engelledım canım.Abaza.net
Bence hiç cevap yazma. Engelle.
Rahatsız ederse de eşine söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?