• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FACEBOOK un ilişkilere limon sıkma projesi

doktorcum_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
171
6
0
Gaziantep
hayır evlilikler ilişkiler bitiyoru yahu :19:

erkek mi suçlu kadın mı sorunlu tartışılır herkes tek tip değil ki.

burda zilyon tane sey okuyoruz birinin babası 35 yasındaki dul kadınlara zaafı var
yada kiminin annesi işteki arkadasıyla faceden flörtleşiyo
evliler iken

GENEL OLARAK TÜM ERKEKLER ESKİ SEVGİLİLERİNİ FACEDEN ARATIYORLAR bi zaten
bunun kızı erkegi yok gerci biz de arayıp bakabiliyoruz ama soz konusu erkek olunca güvensizlik artıyo heralde :27:

neyse. ben ki teknolojiyi dibine kadar kullanır teşvik ederim, ama su facebooku sevemedim gitti :19:

hayır sosyal bi paylasım agından cocuk tacirliği mi dersin fuhusa suruklemek mi dersin ve bilimum aldatmalar :19:

bi denk geliyorum 40 yasında adam profil resminden belli cok bilmediği takip ettiklerine bak hep kız. yarı cıplak pozları olan veya bi çoğu cocuk..
adamların geneli de evli.

yazık yahu milletin ödü kopuyo kocası, sevgilisi nette biraz takılsa acaba aldatıyo mu diye.

aslında sorun teknoloji değil. zihniyet. sevgilisyle ayrılan adamın facesne bi bak, görmemiş aç kurt gibi saldırıyo hemen kızları eklemeler slm nbr? ler. görgüsüzler :19:

neyse benim sevgilim de face de yok ama canımı sıkan bi konu insnaın emeğine yazık

bu da bana dert. ders calısmam gerek ya evrendeki tüm sosyal meseleler bana dert :23: :19:

ben de birgün doktor olur muyum acep :ssz:

öyle işte güven şart. :19:

Son düzenleme:
Her anlamda insan psikolojisini etkilediğine inanıyorum...Bende yalnızlıktan face sardım bir dönem hemde fazlasıyla bir uzvum gibiydi...Sonra yok ona laf yetiştir yok buna derken noluyo ya dedim daha beter bunaldığımı farkettim ve kapadım...Ohh gerçekten rahatım...Ayrıca birinden duymuştum face kurucusu en son şu mesajlarda görüldü yazısının çıkma olayıyla ilgili '' insanlar arasında sorunlar tartışmalar çıksın diye yaptık '' demişti...Bu söylem yalansa bile niyetlerini aile ve sosyal yapıyı bozmak olduğundan hiç şüphem yok...Kii fazlasıyla örnek var...Yazık aslında kökten kapatmak lazım.Çünkü insanlar artık normal ilişkiler kuramıyor...

Her anlamda insan psikolojisini etkilediğine inanıyorum...Bende yalnızlıktan face sardım bir dönem hemde fazlasıyla bir uzvum gibiydi...Sonra yok ona laf yetiştir yok buna derken noluyo ya dedim daha beter bunaldığımı farkettim ve kapadım...Ohh gerçekten rahatım...Ayrıca birinden duymuştum face kurucusu en son şu mesajlarda görüldü yazısının çıkma olayıyla ilgili '' insanlar arasında sorunlar tartışmalar çıksın diye yaptık '' demişti...Bu söylem yalansa bile niyetlerini aile ve sosyal yapıyı bozmak olduğundan hiç şüphem yok...Kii fazlasıyla örnek var...Yazık aslında kökten kapatmak lazım.Çünkü insanlar artık normal ilişkiler kuramıyor...

ya aynen yaaa bosa sinir stres. ben sürekli siyasi tartısmalarda buluyodum kendini nerde vatan haini teror yanlısı var benm cevremde. e ben dayanamıyodum tabi paylasımlara falan
vel hasıl aynen noluyo falan diyosun
o goruldu de zaten cidden amac ne blmiyorum :D

adam dunyanın parasını kazanıyo oh valla :ssz:

Ben face anlamında değil (Dedektif gibi kontrol ediyorum :1:) ama dışarı çıktığında huzursuz oluyorum yoldan geçene baktı mı bakıştılar mı
Kıyaslıyo mu beni onlarla.
Çok zor çok..

aslında sorun teknoloji değil. zihniyet. sevgilisyle ayrılan adamın facesne bi bak, görmemiş aç kurt gibi saldırıyo hemen kızları eklemeler slm nbr? ler. görgüsüzler :19:

çok tehlikeli bir alan...biz de çok meraklı bi toplumuz :37: erkekler için mucizevi bi sistem zaten.. iki dkka da kız tavlama olayı

bence facebook sadece insanların gerçek yüzlerinin ortaya çıkmasına yardımcı oluyor.

erkeklerin istisnasız hepsi genç kızlardan hoşlanıyor.

üzgünüm ama 50 yaşına gelmiş her tarafı sarkmış karısına aşık olan ya da onu çekici bulan bi erkek görmedim.

varsa da sayılıdır.

tüm erkeklerin gözleri 15-25 yaş arası kızlarda.

biz böyle dalga geçiyoruz ama inanın o sapık evli herifler oralardan kız düşürüyolar.

kimse facebooktan yatcak kalkcak insan bulamasa nası bu kadar facebooka talep olurdu sanıyosunuz?

burda eleştiriyoruz insanları taşlıyoruz

vay sen elin evli herifiyle ilişki yaşamaya utanmıyo msuun,vay sen arkadaşının sevgilisine nasıl baktın vs vs.

halbuki inanıyorum ki burdaki insanlardan da evli adamla ilişki yaşayan, parası için erkeklerle sevgili olan,
arkadaşının sevgilisini çalmış vs birileri var.
sosyal ortamlar sayesinde her şey daha aleni oldu sadece,tek fark artık şahit olabiliyoruz eskiden gizli kapaklıydı.

Ben de yukardaki yoruma kalibimi basiyorum, facebook sacma sapan vakalari arttirmadi, sadece bu olaylari daha gorunur ve anlasilir kildi.

Metres tutmaya niyeti olan adamlar facebook olsa da olmasa da zaten metres buluyor.

Onune gelenle yatip kalkma niyeti olanlar facebook olmasa da bardan adam/kadin kaldiriyor.

Birinin aklinda eski sevgilisi varsa yapacak bir sey yok bu konuda , facebook olsa da olmasa da aklina bu konu takiliyor zaten. Iliski burda facebook yzuunden bitmiyor, adamin akli eski sevgilsiinde oldugu icin bitiyor.

Yani insanlar zivanadan cikinca sucu baskalarina, facebooka vs atmak kolay. Sevgilinin akli baskasindaysa sucu facebooka atmak daha da kolay, ama kalkip kendinle veya toplumdaki aksakliklarla ve nedenleriyle yuzlesmek zor. Facebook suclu vs degil, sadece olaylari kolaylastiran bir araci. Bu site olsa da olmasa da insanlarin niyetleri ve ic dunyalari ayni derim ben.

Son düzenleme:
İki ay önce cok bilinen ikinci el sitesinde bi telefonumu sattım. Bu öğlen de bi tane amca aradı, sesi aşağı yukarı babam yasında. Neyse konuştuk kapattık, 2 dk sonra msj geldi; sesinizden cok etkilendim tanışabilir miyiz diye.

Amca eminim internet kullanmayı bile bilmiyordur ama icindeki sağık ruh cıktı ortaya.

Facebook sadece bir arac. İnsanın icinde olduğu müddetçe her haltı yer.

İki ay önce cok bilinen ikinci el sitesinde bi telefonumu sattım. Bu öğlen de bi tane amca aradı, sesi aşağı yukarı babam yasında. Neyse konuştuk kapattık, 2 dk sonra msj geldi; sesinizden cok etkilendim tanışabilir miyiz diye.

Amca eminim internet kullanmayı bile bilmiyordur ama icindeki sağık ruh cıktı ortaya.

Tövbe tövbe :1::1:

Artik hicbir seye sasirmiyorum, biri bu orta yasli amcalari durdursun :17:

Ay bi de mesaj atmış :1: harfler carpık curpuk :D

amca kalsiyum sandoz u fazla kaçırmış:53:

Evet facebook ortaya çıkarmadı bu tarz şeyleri ama daha aleni hale getirdi.İnsanlar gördükçe normal karşılamaya başladı...Sapıklığa meyilli olan bir insan bundan utanıp rahat rahat yapamasa bile zamanla etrafında orda burda gördükçe daha çok cesaret bulur...Olay bu yani...

Back
X