Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle gruplar mi varMerhabalar öncelikle Facebook olur Instagram olur çeşitli sosyal medyalar ve evlilik grupları aracılığıyla tanışıp evlenip Avrupa'ya giden var mı?
Ne planlıyorsunuz acaba? :)Merhabalar öncelikle Facebook olur Instagram olur çeşitli sosyal medyalar ve evlilik grupları aracılığıyla tanışıp evlenip Avrupa'ya giden var mı?
60 yaşındaki amcaya satılmak isteyen kadınlar için ideal![]()
60 yaşındaki amcaya satılmak isteyen kadınlar için ideal![]()
Merhabalar öncelikle Facebook olur Instagram olur çeşitli sosyal medyalar ve evlilik grupları aracılığıyla tanışıp evlenip Avrupa'ya giden var mı?
Benim aklıma daha kötü ihtimaller geldi. Doğu Avrupa'da kadın ticaretinin ortasında da kalınabilir.
İş anlaşması yapıyorsunuz sankiMerhabalar öncelikle Facebook olur Instagram olur çeşitli sosyal medyalar ve evlilik grupları aracılığıyla tanışıp evlenip Avrupa'ya giden var mı?
Düşünmedim ama gayet olabilir gayet. Avrupada insan trafiği var gate, belgeselini zilemiştim. Doğu Avrupalı kadınları nasıl kandırıp sattıklarını anlatıyordu. dadılık, au pairlik işleri bulucaz acenteyiz diye kadınları kandırıyorlardı sonra da zorla çalıştırıyorlardı.
Benim aklıma aslında dolandırıcılık geldi vize için masraf için bu kadar paraya ihtiyaç var diyip konu sahibesini tırtıklayabilirler.
Avrupa'da yaşayan azgın teke dayılar grubu mu?Merhabalar öncelikle Facebook olur Instagram olur çeşitli sosyal medyalar ve evlilik grupları aracılığıyla tanışıp evlenip Avrupa'ya giden var mı?
Pasaport lazım oldu galibaMerhabalar öncelikle Facebook olur Instagram olur çeşitli sosyal medyalar ve evlilik grupları aracılığıyla tanışıp evlenip Avrupa'ya giden var mı?
Ülke tercihi var gibi durmuyo açıkçasıOooo alırım bir dal.
Nereye gelin gidiyorsunuz ?