• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook üzerinden evlilik grupları aracılığıyla tanışıp evlenip Avrupa'ya giden var mı aramızda?

Benim aklıma daha kötü ihtimaller geldi. Doğu Avrupa'da kadın ticaretinin ortasında da kalınabilir.

Düşünmedim ama gayet olabilir. Avrupada insan trafiği var, belgeselini izlemiştim. Doğu Avrupalı kadınları nasıl kandırıp sattıklarını anlatıyordu. dadılık, au pairlik işleri bulucaz acenteyiz diye kadınları kandırıyorlardı sonra da zorla çalıştırıyorlardı.

Benim aklıma aslında dolandırıcılık geldi vize için masraf için bu kadar paraya ihtiyaç var diyip konu sahibesini tırtıklayabilirler.

Düşünmedim ama gayet olabilir gayet. Avrupada insan trafiği var gate, belgeselini zilemiştim. Doğu Avrupalı kadınları nasıl kandırıp sattıklarını anlatıyordu. dadılık, au pairlik işleri bulucaz acenteyiz diye kadınları kandırıyorlardı sonra da zorla çalıştırıyorlardı.

Benim aklıma aslında dolandırıcılık geldi vize için masraf için bu kadar paraya ihtiyaç var diyip konu sahibesini tırtıklayabilirler.

Dolandırıcılık da mümkün tabii. Zaman kötü ve insanlar ne yazık ki çok çaresiz.

kapak_141138_80-yasindaki-bir-amerikali-ile--evlenmisti-meltem-miraloglundan-itiraf.jpg

Bu kız da vatandaşlık için bu adamla evlenmişti. Yazık değer mi hayatınızı mahvetmeye ?

Back
X