• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook üzerinden evlilik grupları aracılığıyla tanışıp evlenip Avrupa'ya giden var mı aramızda?

Faslı bi arkadasım londradan bi faslı buldu evlendi yerleştı. Arkadaslık app ile bulmus. Gayet mutlu bebekleri oldu. Bol şans 🤞

Valla öyle appe mappe gerek yok, etrafta gurbetçi akrabası varsa onlardan kız bakanlar oluyor. Ayrıca da kaçtır yazıyorum, bizim uzak akraba Nahcıvandan kadın getirip satıyormuş, bu işi profesyonelce yapanlar da var yani onlardan birini bulup anlaşıcaksınızparayı bölüşürsünüz rtık.

Valla öyle appe mappe gerek yok, etrafta gurbetçi akrabası varsa onlardan kız bakanlar oluyor. Ayrıca da kaçtır yazıyorum, bizim uzak akraba Nahcıvandan kadın getirip satıyormuş, bu işi profesyonelce yapanlar da var yani onlardan birini bulup anlaşıcaksınızparayı bölüşürsünüz rtık.

Bu uzak akrabayı, sevabına ihbar etmedi mi kimse ?

Facebook vs gibi yerlerden eş arayanlar ya cinsel ilişkiye gireceği, ya da parasını yiyeceği insanlar arıyor aslında. Evlilik de işin bahanesi oluyor. Sağlıklı düşünen hiçbir insan oralardan hayat arkadaşı aramaz. Kendi çabalarıyla çalışıp didinip Avrupa'ya gitmiş insanları örnek alın kendinize.

Ya aklınızı mantığınızı kullanın biraz. Kaç kere yazdım hep de yazacağım. Avrupa'da doğmuş-büyümüş-yetişmiş insanların buradan evlilik yapmasının tek nedeni var. Analarına baksın onun dediklerini isteklerini yapsın, evi çekip çevirsin temizlik yapsın, varsa eski eşten olan çocuklar gelip gittiğinde onlara baksın. Gündelikçi yardımcı kadın bakıcı vs yok oralarda. Şirketler var ve onlar size eleman gönderiyor, insan gücü saat ücreti çok pahalı hayatta ödeyemezler parasını. Onun yerine buradan bir kızı seni Avrupa'da yaşatacağım diye kandırıp eve hizmetçi olarak götürüyorlar. İşçi mi işçi ama maaş yok vergi yok mis.

Elin yabancısına veya orada büyümüş Türk kızına asla teklif dahi edemezler böyle evlilik, etseler de burnundan getirirler o hanzoların.

Hahahhahajaa bu cevaplar nee jdjdd 80'ler drama filmi mi çekiyoruz. Bütün teyzeler toplanmış. Teyzeemmmm sizin çoluğunuz çocuğunuz torununuz torbanız yok mu gidin onlarla filan ilgilenin
Bunu yeni gördüm ve gülümsedim. Sizin gibi avel avel bakıp koşarak buraya gelen kadınları anımsattınız bana. Elimden geldiğince yardım ettiğim, yaşadıkları kötü durumdan kurtulsunlar diye bizzat resmi kurumlara götürdüğüm kadınlar.

Tatlım eğer iyi bir eğitimin kariyerin yabancı dilin yoksa seni köle yapıp kullanmak isteyen kurtlarla dolu burası. Kariyerli eğitimli kadın da AB üye vatandaşı bir adamla evlenebilmek için takla atmaz. Sosyal medya gruplarında koca ilanları kovalamaz. Kuralı kanunları okur haklarını bilir ezdirmez kendini. Ha sen "hele oraya bir kapağı atayım sonra yolumu bulurum" dersen buldurmazlar ama.

Merhabalar öncelikle Facebook olur Instagram olur çeşitli sosyal medyalar ve evlilik grupları aracılığıyla tanışıp evlenip Avrupa'ya giden var mı?
İnternetten tanışıp beraber yurt dışına geldik ama direk evlilik amacı ile tanışma ne kadar doğru olur bilemem. Genelde geleneksel kafadakiler facebook gruplarında çünkü ve geleneksel bir evlilik de birçok toplumsal evlilik yarasını beraberinde getirebilir. Kadına şiddet, ev işini kadına yükleme, değersizleştirme, aileye hizmet etmek zorunda bırakma vs

kapak_141138_80-yasindaki-bir-amerikali-ile--evlenmisti-meltem-miraloglundan-itiraf.jpg

Bu kız da vatandaşlık için bu adamla evlenmişti. Yazık değer mi hayatınızı mahvetmeye ?
bu kiz kimdi ya, ne yapiyor acaba simdi

Merhabalar öncelikle Facebook olur Instagram olur çeşitli sosyal medyalar ve evlilik grupları aracılığıyla tanışıp evlenip Avrupa'ya giden var mı?
O nasıl bsey ay evlilik grupları
Toplu seks gbi bişey mi

Okumuş etmiş insanların bu kadar saçma fikirler ile gelmesi beni cidden korkutuyor. Ne okuyorsunuz da bu kadar dünyadan bi habersiniz?
Çıksa bir ruh hastası yurtdışında sizi kesse kim müdahale edecek lütfen ya . Sosyal medya dan böyle şeyleri ülke içinde hadi duyduk da ülke dışında korkmuyor musunuz?

Back
X