• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook ve eşimin akrabaları?

Ilginç aslinda, normal insan bu olanlardan "bunlari beni sevmiyor" düsüncesine varirdi, nasil olduysa onca amca kizlari, hala kizlar hepsimi esine asiliyor?
Ya bunlar ne çoçukça oyunlar aslinda ya. Cok mu önemli millettin fotoraflari begenmesi, ekleyip, eklememesi? Insanlar artik hayatlarini facebookta sürdürüyor ve sadece bu topikten degil, birçok kk'de açilan topiklerden belli. Yazik aslinda.

şimdi annen seni pc de mi doğurdu bu bir..göbek bağı değil Ethernet kordonun mu vardı bu iki..facebook ile mi yaşanıyor bu üç..sanane ne düşünürlerse düşünsünler onlarla mı yaşıyorsun bu dört hayatının anlamı fotoğraflara atılan 3 beğeni mi yani bu da beş..bunlara bi cevap alayım bi de bunlar bi çelişki mi saygılar hoop ben kaçtım cevaba göre dönüş yapıcam:10:

süper bir yorum bayıldım :9: 100 beğeni için herkese tek tek mesajla beğen yazan ergenler var :9:

Takntlıym ama haksızmıym sizce.

Evet bence haksızsınız. Az önce yorumumuda yapmıştım böyle şeylerle uğraşmaya devam ederseniz hem kendinizi hem çevrenizi yıpratırsınız. Eşinizde bir süre sonra yeter der gibi geliyor. Evlenip bir yuva kurmuşsunuz neden hala bu çocuksu davranışlara devam ediyorsunuz? Tekrar eklerlerse kabul edip silcem demişsiniz iyice komik duruma düşürüyorsunuz kendinizi. Şayet bana böyle birşey yapsaydınız ay kıyamam ne kadar önemsemiş der güler geçerdim size

süper bir yorum bayıldım :9: 100 beğeni için herkese tek tek mesajla beğen yazan ergenler var :9:

Bilip bilmdn knuşuyorsunuz.ben begenmedi diye takmıyorum bna ayrı eşme ayrı olan tavrları dkkatimi çekti.olay bu.ergen olsaydm faceyi açmak içn bklmzdm sdce km var yok dye açmak istdm.

Evet bence haksızsınız. Az önce yorumumuda yapmıştım böyle şeylerle uğraşmaya devam ederseniz hem kendinizi hem çevrenizi yıpratırsınız. Eşinizde bir süre sonra yeter der gibi geliyor. Evlenip bir yuva kurmuşsunuz neden hala bu çocuksu davranışlara devam ediyorsunuz? Tekrar eklerlerse kabul edip silcem demişsiniz iyice komik duruma düşürüyorsunuz kendinizi. Şayet bana böyle birşey yapsaydınız ay kıyamam ne kadar önemsemiş der güler geçerdim size

%100 haklısın diyorum ...

Bilip bilmdn knuşuyorsunuz.ben begenmedi diye takmıyorum bna ayrı eşme ayrı olan tavrları dkkatimi çekti.olay bu.ergen olsaydm faceyi açmak içn bklmzdm sdce km var yok dye açmak istdm.

ben sana demedim genel face ahalisinden bahsettim alınmana hacet yok koskoca evli kadınsın ergen değilsin ya

Evet bunu düşünmdm.en iyisi kabul etmemek.beklesnler

Ilginç aslinda, normal insan bu olanlardan "bunlari beni sevmiyor" düsüncesine varirdi, nasil olduysa onca amca kizlari, hala kizlar hepsimi esine asiliyor?
Ya bunlar ne çoçukça oyunlar aslinda ya. Cok mu önemli millettin fotoraflari begenmesi, ekleyip, eklememesi? Insanlar artik hayatlarini facebookta sürdürüyor ve sadece bu topikten degil, birçok kk'de açilan topiklerden belli. Yazik aslinda.

Ya 1.cisi bu aile akrba evlilgi var acba benimi dşlıyor dye düşündm
2.km begenmş ne atmş bunlara bkmyrum ama eşme ayrı bna ayrı tavrları var.ndnlerini merak ediyorumg

Aşırı kıskanç biri olmama rağmen ben bile aynı anda herkesin bu duygu ve düşüncede olabileceğini düşünemezdim paranoyada bi yere kadar :52::52: Her şey çok açık anlamamış olmanz ilginç :17:

Ya 1.cisi bu aile akrba evlilgi var acba benimi dşlıyor dye düşündm
2.km begenmş ne atmş bunlara bkmyrum ama eşme ayrı bna ayrı tavrları var.ndnlerini merak ediyorumg

Akraba evliligi var diye 10 kisi birden esine asilmaz ya? Kim bilir akraba evliliginden dolayi sen "disardan" geldigin için disliyor olabilirler. Yada seni resmen sevmiyorlar. Yani ayri tavirlari daha çok bunu gösteriyor.

Parçalarım ne ya çok alakasız geldi bana konun beraber resmimizi beğenmiyorlar tek koyunca beğeniyorlar ne yani hoşlanıyorlar mı kocandan da sen çekemiyorlar. Yine sadece onları test etmek için gereksizce kendi isminizle açmışsınız arkadaşlıktan çıkarmışlar konuşuyorsanız neden çıkarsınlar çok saçma ayrı hesap açma gereği neden duydunuz sonra neden tekrar değiştirdiniz insanlarda diyecek ne yapmaya çalışıyor. Eşinizle ortak face varsa neden ayrıca kendi isminizle açma gereği duydunuz. Merak etmeyin yemezler eşinizi. Belki de sizi sevmiyorlardır bir ara görüştüğünüzde sorarsınız ama çok çocukça şeyler yani. Özellikle yapmışsınız gibi geldi bana gerek yok ister beğensinler ister beğenmesinler.

Bunu dert edinip konu açıyosunuz ya pessss...Bariz seni sevmiyorlar işte...Bende bunu dertten sanıp yorum yapıyorum ya bana da pesssss...Allah azınızın tadını bozmasın diyeyim ne diyeyim...Tey yareppimmmm:37:

kusura bakmayın da güldüm okurken.abartıyorsunuz bence.o akrabalar sizin değil de eşinizin akarabalarıysa(tabi evlendiğiniz için artık akrabalarınız da ortak ama anlayın işte evlenmeden önce sadece onun olanlar) eşinizi sizden daha çok sevebilirler ya da sizden daha yakın görebilirler, normal.ben de sülaleye sonradan katılan akrabalarla zaten benim kendi akrabam olan insanlara eşit derecede yakın hissedemiyorum kendimi.ayrıca "BUNLAR eşimi seviyor olmasnlar" ne Allah aşkına herkes mi kocanızı sevecek:27:parçalarım falan diyorsunuz hem de bu kadar basit bir şey yüzünden:19:

Son düzenleme:
Ya o degilde konu sahibi yazdiklarinin cogunu anlayamadim.
Unlu harfleri yutmadan yazsan ne de guzel olacak valla. :ssz:

akraba evliliği varmı ailenizde... böyle akraba olupta sevme muhabbetleri falan anca akraba evliliği normal olan ailelerde olabilir... böyle akraba evlililkleri falan kimse kızmasın ama sinir oluyorum böyle işte amca kızlar dayı çocukları falan filan birbirlerine bu gözle bakarlar...

Ya ben anlatmadm sanırım.drdm o begnmş o begenmemş dgl ki böyle şeylere bkmyrum ama tek eşmi begenmeler ismimi silnce arkadaşlıktan çkmalar komik

Sesli harfler olmayınca anlamamam normal olsa gerek.
Büyük ihtimalle onlar da sizin paylaşımlarınızdaki harf yutmaları ve anlatım bozuklukları yüzünden sizi beğenmemişlerdir.

Merhaba bayanlar.hepinizin bayramını kutluyorum öncelikle.
Şmdi ben bi face açayıp dedim.isim olarakta eşimin ismi-benim ismim-ve eşmin soyadı şeklinde açtm.10 gn falan oluyor
Bi bktm açar açmaz amca kızları hala kızları teyze kızları amca çocukları falan istek attı.neyse kabul ettim.bide güzel resm ekldm.smdi ben ve esim brlikte olan resim attm .bunlar hç ne begndi ne yorum attı(beklemyrdum begenmelerni )sonra bi ara eşmin tek fotografnı attm begenen begene!!!!!
Neyse sonra ismimi dgştirdm kendi ismim ve kız soyismimi kullandm.bunlar arkadaşlıktan çkarms:)))ya sanki cokta umurumdaydı.da hey allam.
Smdi ben burdan ne anlam çkaraym.hepsinin yaşı en küçük 25 en büyük 30 aralarnda.bunlar eşimi seviyor olmasnlar.vallahi parçalarm o derece.kafama takıldı ne dyorsunuz.bende hava atmak içn tekrar o ismle actm bide resm ekldm.smdi gene istk atyolar manyak bunlar:))(

İlginç :17::17: sen iyisimi face işlerine girme hiç boşver :1: hep sıkıntı face işleri :1:

Back
X