- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi kedicikcikcik
Yoook öyle.önce kbul etcm snra silcem bi anda:))
senin yaptığın onlardan daha cocukça kabul etmesende .böyle insanlarla uğrastığına göre sende bu tavrı haketmişsin istersen kız..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoook öyle.önce kbul etcm snra silcem bi anda:))
şimdi annen seni pc de mi doğurdu bu bir..göbek bağı değil Ethernet kordonun mu vardı bu iki..facebook ile mi yaşanıyor bu üç..sanane ne düşünürlerse düşünsünler onlarla mı yaşıyorsun bu dört hayatının anlamı fotoğraflara atılan 3 beğeni mi yani bu da beş..bunlara bi cevap alayım bi de bunlar bi çelişki mi saygılar hoop ben kaçtım cevaba göre dönüş yapıcam![]()
senin yaptığın onlardan daha cocukça kabul etmesende .böyle insanlarla uğrastığına göre sende bu tavrı haketmişsin istersen kız..
Takntlıym ama haksızmıym sizce.
süper bir yorum bayıldım100 beğeni için herkese tek tek mesajla beğen yazan ergenler var
![]()
Evet bence haksızsınız. Az önce yorumumuda yapmıştım böyle şeylerle uğraşmaya devam ederseniz hem kendinizi hem çevrenizi yıpratırsınız. Eşinizde bir süre sonra yeter der gibi geliyor. Evlenip bir yuva kurmuşsunuz neden hala bu çocuksu davranışlara devam ediyorsunuz? Tekrar eklerlerse kabul edip silcem demişsiniz iyice komik duruma düşürüyorsunuz kendinizi. Şayet bana böyle birşey yapsaydınız ay kıyamam ne kadar önemsemiş der güler geçerdim size
Bilip bilmdn knuşuyorsunuz.ben begenmedi diye takmıyorum bna ayrı eşme ayrı olan tavrları dkkatimi çekti.olay bu.ergen olsaydm faceyi açmak içn bklmzdm sdce km var yok dye açmak istdm.
Evet bence haksızsınız. Az önce yorumumuda yapmıştım böyle şeylerle uğraşmaya devam ederseniz hem kendinizi hem çevrenizi yıpratırsınız. Eşinizde bir süre sonra yeter der gibi geliyor. Evlenip bir yuva kurmuşsunuz neden hala bu çocuksu davranışlara devam ediyorsunuz? Tekrar eklerlerse kabul edip silcem demişsiniz iyice komik duruma düşürüyorsunuz kendinizi. Şayet bana böyle birşey yapsaydınız ay kıyamam ne kadar önemsemiş der güler geçerdim size
Ilginç aslinda, normal insan bu olanlardan "bunlari beni sevmiyor" düsüncesine varirdi, nasil olduysa onca amca kizlari, hala kizlar hepsimi esine asiliyor?
Ya bunlar ne çoçukça oyunlar aslinda ya. Cok mu önemli millettin fotoraflari begenmesi, ekleyip, eklememesi? Insanlar artik hayatlarini facebookta sürdürüyor ve sadece bu topikten degil, birçok kk'de açilan topiklerden belli. Yazik aslinda.
Ya 1.cisi bu aile akrba evlilgi var acba benimi dşlıyor dye düşündm
2.km begenmş ne atmş bunlara bkmyrum ama eşme ayrı bna ayrı tavrları var.ndnlerini merak ediyorumg
Ya ben anlatmadm sanırım.drdm o begnmş o begenmemş dgl ki böyle şeylere bkmyrum ama tek eşmi begenmeler ismimi silnce arkadaşlıktan çkmalar komik
Merhaba bayanlar.hepinizin bayramını kutluyorum öncelikle.
Şmdi ben bi face açayıp dedim.isim olarakta eşimin ismi-benim ismim-ve eşmin soyadı şeklinde açtm.10 gn falan oluyor
Bi bktm açar açmaz amca kızları hala kızları teyze kızları amca çocukları falan istek attı.neyse kabul ettim.bide güzel resm ekldm.smdi ben ve esim brlikte olan resim attm .bunlar hç ne begndi ne yorum attı(beklemyrdum begenmelerni )sonra bi ara eşmin tek fotografnı attm begenen begene!!!!!
Neyse sonra ismimi dgştirdm kendi ismim ve kız soyismimi kullandm.bunlar arkadaşlıktan çkarms:)))ya sanki cokta umurumdaydı.da hey allam.
Smdi ben burdan ne anlam çkaraym.hepsinin yaşı en küçük 25 en büyük 30 aralarnda.bunlar eşimi seviyor olmasnlar.vallahi parçalarm o derece.kafama takıldı ne dyorsunuz.bende hava atmak içn tekrar o ismle actm bide resm ekldm.smdi gene istk atyolar manyak bunlar:))(