• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook ve güven problemi

cikolatali pasta

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
178
63
98
Merhaba kizlar,

Su an soktayim. Sevgilim bana ne zamandir yalan söylüyormus meger. Hayatta yalan söylemez dedigim, gözüm kapali güvendigim insan. Tanistigimizdan beri bana Facebookunun olmadigini söylüyordu. Ki olsa da ne var sanki bunda. Ama nedense bana yalan söyleme geregi duydu ve olmadigini söyledi.
Sonra bir keresinde Laptopunda "facebook" sayfasini yakaladim ( isim görmemistim) abisin oldugunu söyledi, video izlemek icin ara sira kullaniyorum dedi.

Buraya kadar hersey tamam. Bugün telefonu caldi, bildirim gelmis. Aldim baktim facebooktan. Fake bi isimle hesap acmis, resimsiz. "Hani senin facebookun yoktu, abininkini kullaniyodun?" dedim, biraktim telefonu. Sonra basladi yine yalan söylemeye, bilmem neyi ögrenmek icin bir face-grubuna dahil olmasi gerekiyormusta o yüzden acmis.

Tabi ben iskillendim bir kere. Aldim telefonunu, dökümününe cok kisa bi göz atayim dedim, kimleri aratmis falan. Bir de ne göreyim 2014 ten beri kayitli!

Yanlis bisey carpmadi gözüme. Ama neden 2014 yilindan bu yana kullandigi biseyi bana yeni acmis gibi anlatiyo? Sonra "kapattim yeniden actim, onu kastettim" gibi seyler söyledi.

Bir insanin sevgilisinden böyle bir seyi saklamasi dogru mu? Mesela benimde var Facebook hesabim, kapali, ama kullandikca aciyorum. Ben gizleme geregi duymadim ama. Hakkinda yanlis seyler düsünmeyeyim diye söylememis, hani kizlara mi bakiyo gibisinden. Ama yinede bunu benden saklamasini dogru bulmuyorum sahsen.

Simdi bütün güvenim yerle bir, artik söyledigi seylere inanmak mümkün mü? Sanki onu cok yanlis tanimisim bugüne kadar gibime geliyor. Tamam ayni seyi yapiyoruz sonucta, ikimizde ara sira kullaniyoruz. Ama keske söyleseydi. Artik her seyinden süphe edicem, güven sifir. Simdi ben nasil bir daha güvenirim? Cok mu abartiyorum yoksa?

Saçma sapan gereksiz bir yalan. Neden gizlenir ki bu. Bence uzatmayın ilişkinizi bitirin. Bu saatten sonra ben olsam güvenemezdim.

Çok saçma davranmış. Şuphe uyandırması çok normal. Gecmisinde aramada mesajlarda bisey bulmamış olabilirsiniz. Ama bu siz yanında olmadıgınız zamanalrda sizi aldatma ihtimalini yok saymıyor. Belkide siz gelene kadar oradan kizlarla konusuyordu. Sizle bulusmadan temizledi. Veya her ihtimale karsi temiz kullaniyor. Yani ne yapsa hemen siliyor. Arkadas listesi falan temiz mi?
Sifresini iste bakalim. Ben kendi hesabimi acip kapatmak istemiyorum hazır senin acik hesabin varken bende onu kullanayim falan desen? Verir mi sifresini?

Ne guveni yaa. Hani babama guvendim anami s'..' Diye bi laf var ya cok dogru. Hayatta kendimden fazla kimseye guvenmem. Sadece erkek degil hic kimseye!!!

Çok saçma davranmış. Şuphe uyandırması çok normal. Gecmisinde aramada mesajlarda bisey bulmamış olabilirsiniz. Ama bu siz yanında olmadıgınız zamanalrda sizi aldatma ihtimalini yok saymıyor. Belkide siz gelene kadar oradan kizlarla konusuyordu. Sizle bulusmadan temizledi. Veya her ihtimale karsi temiz kullaniyor. Yani ne yapsa hemen siliyor. Arkadas listesi falan temiz mi?
Sifresini iste bakalim. Ben kendi hesabimi acip kapatmak istemiyorum hazır senin acik hesabin varken bende onu kullanayim falan desen? Verir mi sifresini?

Arkadas listesine bakarken telefon takildi, sonra arkadas yerine arama gecmisine baktim. Hic bir seyi silmemis, bütün aramalarin durdugu besbelliydi ve gözüme ters bisey carpmadi (umarim gözden birsey kacirmamisimdir). Sifre istemeyi düsünmüyorum simdilik, zaten hesabini kapatmistir büyük ihtimalle bugünki olaydan sonra

Sifresini sormayacagim sanirim, cünkü
1. Daha cok hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum
2. Bugünki olaydan sonra bazi seyleri silmis olabilir,
dolayisiya sifrenin bi faydasi olmaz.
Aslinda telefonu, özel seyleri karistimak bana göre degil, ama kadinlar gercekten hissediyor sanirim. Iyiki de yaptim, ama daha ileri gidemeyecegim galiba, hem bana ters hem kendimi daha kötü hissederim.

Ben sevgilime 100% guvenmem mesela .. onun birsey yaptigindan degil ama kendisinede soyledim bunu bozuldu.. bozulsun banane.. evet 100% guvenmiyorum..

Açıkçası bana çok büyük bir sorun gibi gelmedi, yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.
Misal ben buraya üye oldum ama ona bunu söylemedim uye oldum diye, söylemeyi de düşünmüyorum, gerek görmüyorum çünkü.Ama düşününce aynı şey gibi.
Hani kendi adına aktif kullandığı bir hesap olsa ve gizlese falan evet sorun ama kendi adına açtığı bir hesap değilmiş. Belki gerçekten de önemsiz gördüğü için söylemedi. Çakma bir hesapla facebookda en fazla ne yapabilir ki, baklavalı çakma foto koyup kadınlarla mı konuşacak yani. Bilmiyorum bana önemsiz geldi açıkçası...

Hesabı ne için açtı ki acaba fake hesap demişsin de sanal seks için açmıştır garanti....

bazı sitelerde fake facebook hesabıyla üye olmak rahat oluyor video falan izlemek için özellikle mobil uygulamada hesapsız bir şey olmuyor.

ne bileyim güvendiğiniz biriyse bence hüsnü kuruntu yapmalık bir şey değil bu ya. benim de öyle yalan bi hesabım vardı boş sitelere vermek için mesela şifresini bile unuttum. eğer şüpheli hareketleri yoksa hesap açmadan facebooktaki videolara vs bakmak için açılmış bir şey olabilir. hemen aldatıyor diye düşünmeyin bence.

Kullanacaksa ortak hesap alabilirsiniz.Sen de kullanmayasın diye söylememiş.Ya da ilişki durumunu değiştir dersin diye...Güvenilir durmuyor Deni gizlediğine göre..Yoluna bak değmez.

Açıkçası bana çok büyük bir sorun gibi gelmedi, yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.
Misal ben buraya üye oldum ama ona bunu söylemedim uye oldum diye, söylemeyi de düşünmüyorum, gerek görmüyorum çünkü.Ama düşününce aynı şey gibi.
Hani kendi adına aktif kullandığı bir hesap olsa ve gizlese falan evet sorun ama kendi adına açtığı bir hesap değilmiş. Belki gerçekten de önemsiz gördüğü için söylemedi. Çakma bir hesapla facebookda en fazla ne yapabilir ki, baklavalı çakma foto koyup kadınlarla mı konuşacak yani. Bilmiyorum bana önemsiz geldi açıkçası...

Aslnda önemli bisey degil, dogru. Ama sorun, bu Facebook meselesini önceden konusmus olmamiz ve bana bile bile yalan söylemesi. Konusmasaydik önemsiz görüp söylememis olabilirdi sizin de dediginiz gibi. Ama bahsi cok gecmisti, o yüzden bozuldum.

Hesabı ne için açtı ki acaba fake hesap demişsin de sanal seks için açmıştır garanti....

Sanal seks icin oldugunu sanmiyorum, öyle bi hesap gibi durmuyodu, o kadarini da yapmaz herhalde :KK70:. Benim de fake bir hesabim var, bende suraya buraya bakiyorum, video falan izliyorum. Bunda bi sakinca görmüyorum aslinda, ama keske söyleseydi.

Back
X