facebook ve tanısma tavsiye istiyorum ve bunu yapanlar varmı?? lütfen yardım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
arkadaslar yaklasık 1 hafta önce facebook bır actım benı bırısı eklemıs... fotosu kız arkadasıyla bırlıkte bırısı ortak arkadasta yoktu ama merak ettım bu kım dıye tanıyamadım yazdım.. facebook adresınıde yenı almıs..tanısabılrımıyız ızın verırsenız dedı bende neden dedım oda turkadap ve usulüne göre tanısmak istedım dedı bende dedımkı senın yasın kucuk galıba oda bana amacım ilişki degıl sadece muhabbet etmek dedı nıye ben dedım fotonuz dıkkatımı cektı dedı tıpik bi erkek konusması falan suphelendım acaba tanıdıkmı falan dıye sonra ha söyleydı ha boyleydı derken baya konsumaya basladık kız arkadsıyla arası bozukmus falan 2 haftadır gorusmuyolarmıs bole kendımı bı muhahbbetın ıcınde buldum kıssacası nasıl oldu bılmıyorum.. ınanmak ıstedım..tavsıyelr aldı falan bu kızla ayrıldıklarını ama dıle getıremdıklarını falan soledı bende ıstemıyosan ayrıl dedım.. konusmaya falan gıttı ayrılmıs.. nekadar dogru bılemem tabı allah bılır bende bosluktan baya baya konstum... sımdı bır hafta oldu konusalı bana sey dedı arkadaslıgımız bozulmasın ne bırbırımıze asık olmayalım.. her fırsatta bana yazmaya calısyor baska bı sehırde yasıyor.. onla yazısmadıgım zaman onu ccok özlüyorum oda bunu dıle getıryor kıbar konusyor benı rahatsız eden bır muhabbetı olmadı.. bırbırımıze gorusmeyınce ozledıgımızı soyluyorz ıkımızde anlamlandıramıyoruz.. ustune basarak soyluyorum ona guvenmıyorum tabıkı ama ben kendıme sasıryorum..ama tanıdıgım bırısı degıl ınsan anlıyor laf alındıgını falan sızce ne yapmalıyım bu nedır.. böyle tanısp gorusup bıseyler yasayan varmı sey bıde benden küçük 2 yas..

Mav actigin konulardan nasil bi boslukta oldugunu biliyorum. O da durust davrandiysa daha yeni kiz arkadasindan ayrildigini soylemis, buyuk ihtimalle o da boslukta. Size mesaj atmis, sizde cevap yazmissiniz. Konusmussunuz. Bir haftada ozledim denecek seviyeye gelmissiniz. Bence cok normal degil bu durum. Size arkadaslik teklifi yollayip, mesaj attigi gibi kac kiza mesaj atti acaba? Cevap verenle de konusmus iste. Bu sekilde kac kisiyle konusuyor kim bilir. Bu sekilde tanisip, guvenebilecek misiniz? benim basima boyle bisey gelmedi o yuzden cokta bilmislik yapip konusamayacagim ama yine de cok temkinli olun bence.

Son düzenleme:
mav konularini biliyorum

sen bazi seyleri kafana takiyorsun evlenmek gibi,iliski gibi

eger sen bunlari kafandan atarsan daha iyi olur..

henüz 1 haftalik konusmadan bu kadar kapilmak dogru degil.

bu facebook denilen olayda bir kisiye takilip kalmiyor insanlar,

sizden önce kac kisiye yolladi kimbilir kimi kabul etti kimi etmedi

yani güven önemli birsey siz bile anlatirken öyle dedi ama Allah bilir diyorsunuz.

bence siz bu kadar heycanlanmaya basladiysaniz silin,engelleyin

sonra üzülürsünüz gibime geliyor

Son düzenleme:
haklısınız her dedıgınızde butun şüpheler bende de var... sordum dedımkı benden baska ınsanlarıda böyle ekleyıp msj attınmı dıye şifremi verebılırım dedı hiç bır sakıncası yok dedi

Kesinlikle uzak dur derim.Tanimazsin etmessin hirlimidir hirsizmidir...

Telefon ile görüşebilirsin. Ancak bu zamanda kimseye güven olmaz. Bazı sahtekar kimseler genç ve yakışıklı çocukları kullanarak bizleri kandırmaya çalışıyorlar. Eğer çalıştığı yeri referans verebilirse ve sende iş açısından bir güven oluşturabilirse (memurdur mesela yada büyük bir firmada çalışıyordur) neden denemeyesin ki! Belki güzel bir arkadaşlığı korkuların nedeniyle bitiriyor da olabilirsin.

yurt dısına cıkmıstı tabıkı dogruysa en konusmamızda kım oldugunu ögrenmek ıcın tel numarasını ıstedım bana verdı.. ertesı gun geldı yurt dısından sabah geldım ben dedı sim kartım bloke olmus cok sınırlıyım dedı sonra bayıye gıdıp hattı halledecegını soledı pzar gunu 10 gıbı sabah sonra ne ses var ne soluk bugun salı hıc ses soluk yok... çok çok uzuldum daraldım habr belıyorum ama hber yok cok kapılmısım

aslında bakarsan neden olmasın yani ..
sonuçta netten tanışıp evlenen çok kişi var bende gördüm .hatta benim sevgilimlede netten tanıştım ama faceden değil ....
ama yinede iyi araştırmalısın ..hemen kapılma ..hüsran olmasın .... saygı çerçevesinde görüşebilirsin senin yanına gelsin ama sen sakın gitme ...

rica ederim böyle işlere kalkışmayın. 1 haftada nasıl bu kadar bağlanıyorsunuz, neye göre, neden?
kendinizdeki eksikliklerden kaynaklı bir durum bu. boşluktaymışsın, adam sizinle yazışıyor, bu kadar. sebep yok, tanımıyorsun etmiyorsun. bu kadar çabuk faka basmayın lütfen, kandırılmaya bu kadar müsait olmayın. kalbinizi ve beyninizi ikna edemediğiniz konularda olayı bırakın. size de şu an mantıksız geliyor. kandırmayın kendinizi.

Netten tanışıp evlenen insanlar var evet.
Amaa dikkat etmen gereken şeyler çok.
En başta facebook bir sosyal ağ doğru da zamanında ki siberalem yonja vs gibi kız erkek arkadaş bulma amaçlı değil daha çok arkadaşlarımız ailelerimiz var.yani " tanıdıklarımız"

2. ve en önemli şey. Kesinlikle görüntülü konuşma yapma , fotoğraf gönderme.
Çok özele giren sorunlarını anlatma.
Ve şunu da unutma , sen boşluktasın o da "doğruyu söylüyorsa " yeni ayrılmış ve aslında o kızı bırakabilmek için kendine oyalanacak başka birini aramış biri.
Kaptırma kendini.

her gun yaıyordu 3 gunudr nedensiz sekılde kayboldu numrasını verdıgı hat kapalı sım kart blokeymıs anlamadım yaa

canım sakın sakın haa :) valla hiç iyi bi durum değil ki zaten bi ilişkiniz olsada hemen biter emin ol

her gun yaıyordu 3 gunudr nedensiz sekılde kayboldu numrasını verdıgı hat kapalı sım kart blokeymıs anlamadım yaa

interneti tanımak için araç olarak kullanabılırsın, bulundugun sehırde ya da yakın yerde olur, yüz yüze görüşürsün olur, ama hep uzaktan olursa sıkıntılı bence...

Simkart nasıl bloke olmuş durduk yere...Bana pek ınandırıcı gelmedi...

pazar sabahı en son konustuk hala ses soluk yok cok kaptırmısım kendımı baya uzuldum.. benım hayatıma reelde bı ınsan gırdı ve cıktı bırden bu durum benı cok uzuyor nıye yarım yamalak yasıyorum bıseylerı anlamıyorum cok uzgunum

boşluklar tanımadıgımz insanlarla dolmamalı hayatındaki 3 günlük yeri, gidince daha büyük bi boşluga sebep olmuş. senin özledim demenle onun özledim demesini de bir tutma. erkeklerin çogu bi ilişkiye kendini kaptırmaz hemen. insan yalnızklıktan sıyrılmak için tutundugu dalı bırakmak istemiyor anlıyorum ama bazen o dal öyle bi yere atıyor ki insanı boşluktan beter acıtır canını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…