arkadaslar yaklasık 1 hafta önce facebook bır actım benı bırısı eklemıs... fotosu kız arkadasıyla bırlıkte bırısı ortak arkadasta yoktu ama merak ettım bu kım dıye tanıyamadım yazdım.. facebook adresınıde yenı almıs..tanısabılrımıyız ızın verırsenız dedı bende neden dedım oda turkadap ve usulüne göre tanısmak istedım dedı bende dedımkı senın yasın kucuk galıba oda bana amacım ilişki degıl sadece muhabbet etmek dedı nıye ben dedım fotonuz dıkkatımı cektı dedı tıpik bi erkek konusması falan suphelendım acaba tanıdıkmı falan dıye sonra ha söyleydı ha boyleydı derken baya konsumaya basladık kız arkadsıyla arası bozukmus falan 2 haftadır gorusmuyolarmıs bole kendımı bı muhahbbetın ıcınde buldum kıssacası nasıl oldu bılmıyorum.. ınanmak ıstedım..tavsıyelr aldı falan bu kızla ayrıldıklarını ama dıle getıremdıklarını falan soledı bende ıstemıyosan ayrıl dedım.. konusmaya falan gıttı ayrılmıs.. nekadar dogru bılemem tabı allah bılır bende bosluktan baya baya konstum... sımdı bır hafta oldu konusalı bana sey dedı arkadaslıgımız bozulmasın ne bırbırımıze asık olmayalım.. her fırsatta bana yazmaya calısyor baska bı sehırde yasıyor.. onla yazısmadıgım zaman onu ccok özlüyorum oda bunu dıle getıryor kıbar konusyor benı rahatsız eden bır muhabbetı olmadı.. bırbırımıze gorusmeyınce ozledıgımızı soyluyorz ıkımızde anlamlandıramıyoruz.. ustune basarak soyluyorum ona guvenmıyorum tabıkı ama ben kendıme sasıryorum..ama tanıdıgım bırısı degıl ınsan anlıyor laf alındıgını falan sızce ne yapmalıyım bu nedır.. böyle tanısp gorusup bıseyler yasayan varmı sey bıde benden küçük 2 yas..