Facebook yznden ckan tartmalar...

eğer bi koca benim facem olcak sen açamazsın diyosa, cıngar çıkarcaksın, bunun iyi niyet neresinde, olsa olsa sadece kötü niyetli olur böyle koca, kişi kendinden bilir işi mantıyla, o yüzden karısının hesap açmasını istemiyodur:hulya:

facebook falan bahane sengözlerimebaksanab
yapacak olan her yerde her sekilde yapar
madem o kadr takiyorsunuz face isini izin vermeyin kapattirin hesabini tabiki sizi dinlerse

mesela benim facebook hesabim var neden dedikodu yuvasi
yok sevgili bulma yuvasi fakan olsun ki listemde 80 kisi var hesi de ya universiteden ya liseden arkadasim ya da akrabam/....tanimadigim kisileri kabul etmiyorum olup bitiyor .. her arayan da beni bulamiyor....insan kendini bildikten sonra hic bi onemi yok.... kendini bilmeyen icin de yukarida yazdigim gibi facebook bahane...benim esimin facebook hesabi yok mesela cunku sevmiyor ona cocukca geliyor/ama onun olsa bana izin vermese fene bozusuruz...
CHESS in dediklerine katiliyorum

Son düzenleme:
valla facebook eski arkadaş bulma sitesi falan değil.
ben bi kere üye oldum. girdim baktım o kimle sevgiliymiş kim kimden ayrılmış vs. bence dedikodu yuvası. tanımadığın erkekler ekliyo falan. nedir yani?

sen kabul etmezsen hic kimse seni ekleyemez canim

internette niyet önemli, insan niyeti bozuktan sonra face olur msn olur, abuk sabuk siteler olur, mailler olur....vs... vs...
yani bence niyet önemli
:hulya:

yapıcak adam her yerde yapar mantığı okey bi yere kadar doğru da bu tür sitelerin yaygınlaşması da erkekleri tetikliyo açıkçası
boy boy resimler filan bence geerksiz bi site
bu facebook yüzünden bu kadar insan kavga ediyorsa bi nedeni vardır değil mi
ya sadece facebook da değil aslında bi çok site var bunun gibi çok gerksiz görüyorum

şifreleri verirsiniz birbirinize, arkadaş listesindekilerin de kimler olduğunu sorarsanız, fazla bir sorun olcağını sanmıyorum ...

Benim ki, beni ekleyen her erkeği yoksayıyodu, tanıdık, tanımadık farketmiyordu
opuyorumnanaktan

o konu derın bı yaradır bende benım nerdeyse tum arkadaşlarım erkek ve benım sevgılım cok kışkanç ilk face aldımda kıyamet koptu normalde benım sözum dınlenır ınatcıyımdır ama bu face yuzundn ayrılınca faceden vazgecmam gerektı sankı ne oluyo facebookta ya netymiş kıskanıyo muşşş

benımki dırdırımdan butun resimlerini sildi hehe kaydirigubbakcemile3

napim çene yapıom

AMA KISKANIYORUMMMM diye başlayın işte kaydirigubbakcemile3

onun facei var mı peki kuzum?

bugün bizde tartıştık bu yüzden... en iyisi incelememek birbirini. iş yanlış anlaşılmalara varıyor ayrılıyorduk nerdeyse. değmezzz!!!

Son düzenleme:
bizde çok tartışırız ya
o kalkar o kim bu kim der sürekli mesaj atıolar der. gelen arkadaş isteklerini bana sormadan iptal eder

Facebook yüzünden neden tartışılır anlamam.
İlişkilerde hiç güven mi yok artık?
Madem güvenmiyorsunuz neden berabersiniz?

Facebook yüzünden neden tartışılır anlamam.
İlişkilerde hiç güven mi yok artık?
Madem güvenmiyorsunuz neden berabersiniz?

yok canım güvensizlikle alakası yok kıskançlık başka bişey deil yorum yapılır nie resmine yorum yaptı derler,arkaaşın seni ekler nie seni eklio derler
kıskançlık başka bişe denilmez buna canım

yok canım güvensizlikle alakası yok kıskançlık başka bişey deil yorum yapılır nie resmine yorum yaptı derler,arkaaşın seni ekler nie seni eklio derler
kıskançlık başka bişe denilmez buna canım

E madem kıskanıyor neden razı oluyor başkalarının fotolarını görmesine?
Toptan kaldırın madem.
Arkadaşın eklemiş di mi arkadaşın yani sadece!
Arkadaşını da mı kıskanıyor?
Yoksa kendine güveni 0 mı?

o kaldırmamı hatta hesabımı kapatmamı istior hatta kapatmaya bile kalkıştı fakat bn olma zdedim yani
kızlar için bişe demior ama erkekler ekleyince çıldıror

Valla biz beraber hesap actık ama bize göre değil dedi kapattırdı bende sevmiyorum hic face yi boş iş bana göre..

ikimizin de hesabı var.
ne o ne de ben bu yuzden sorun çıkarmadık hiç.
gereksiz mevzular yüzünden tartışmaya gerek yok.
güvenmesem beraber olmam zaten.şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…