facebook kdr gereksiz bi site görmedim. eşimde kullanıodu. tartışmalarımız olmuştu face yüzünden ama kapat dememiştim (çünkü ben heabını kapat dememle kapatmasını istemedim.bi anlamı kalmazdı)
baktım geçenlerde kendisi hesabını kapatmış. bi daha girmeyi düşünmüorum dedi.. oh bende sevindim ama çaktırmadım sositososito
facebook kdr gereksiz bi site görmedim. eşimde kullanıodu. tartışmalarımız olmuştu face yüzünden ama kapat dememiştim (çünkü ben heabını kapat dememle kapatmasını istemedim.bi anlamı kalmazdı)
baktım geçenlerde kendisi hesabını kapatmış. bi daha girmeyi düşünmüorum dedi.. oh bende sevindim ama çaktırmadım sositososito
benim sevgilim de kapatmış. bana da kapattım filan demedi. baktım ki yok. şaşırdım sadece. bu konuda tartışma vs yaşamamıştık da. korktuğu şeyler mi vardı acaba? CADIARZU
Ettik tabii etmez miyiz.. Sonunda ortak msn aldık, ortak facebook aldık sadece ortak arkadaşlarımızı ekledik.. Olay çözüldü :1closedeyes:
ya bizim facete bakın 2 sene oldu tek resim koymadı birlikte fotomuz olan. hala aynı profil resmi duruyor.
ben en az 200 tane birlikte foto ekledim ve tagledim onu ama o yok hala duruyor. eskiden şifresini bilirdim arada girer bakardım o çok çok az girer(di) face e yani ben ondan önce görürdüm herşeyi aslında. ama o benim şifresini bildiğimi bilmesine rağmen ayrılmadan önceki kavgalarımızdan birinin sebebi olarak face şifresini değiştirmesiydi. o benim şifremi bilmezdi ki sorsa sölerdim direk gizlim saklım yok. şifresi plakasıydı bütün ailesi biliyormuş ondan değiştirmiş ama yenisini sorduğumda söylememişti. benim için o kadar şoktu ki.. yani alt tarafı dandik bi face. bi halt yemediğini de biliyorum sadece arkadaşlarının videolarını fln izliyordum ben. baya esaslı bi kavga ettik o gün. lanet olsun dedim şifrene (içimden tabi :))
o günden beri hiiiiiiiiiiiiiiç konusunu açmıyorum. ama profilimde hep ikimizin fotosu olurdu. artık uyuz olmaya başladım 2 senedir insan hiç mi değişmez yani. insanların gözünde ben direk saf kız o da takmayan erkek modunda oluyor halbuki hiç öyle değil. biliyorum insanların düşünceleri önemli değil ama o onları önemsemese şimdiye kadar değiştirirdi. gerçi gerçekten çok az giriyor sadece arkadaşlarının tekliflerini kabul ediyor o kadar. ama bilemiyorum. ben de bi karar aldım güzel bi fotomu koydum bi daha da birlikte fotomuzu profil resmi yapmıcam işte. biraz da o delirsin şifremi fln merak etsin hıhh banane
keşke benim de facebook ya da msn adresim olsaydı sürekli erkekler davet gönderiyor diy erkek arkadasım kapattı ve acmam kesinlikle yasak. kendisi hiç kullanmadı zaten. msn imde de sadece o ekli onunkinde de ben of of:SD
aman aynı saçma mevzu bizdede var.eşimin kendi face,msn'i var ama benim almamı istemiyordu.öyle böyle aldım iki hesabımı da her girdiğimde laf ediyo,benim sayfama bakıyo sanki ne varsa anlamıyorum ki.kendine hak bana yasak:kızgınbende si nir len dim hesaplarımı dondurdum zaten toplamda 10 kişi vardı hepsi ailem onlamı uğraşıcam çok gereksiz:umursamaz:
aman aynı saçma mevzu bizdede var.eşimin kendi face,msn'i var ama benim almamı istemiyordu.öyle böyle aldım iki hesabımı da her girdiğimde laf ediyo,benim sayfama bakıyo sanki ne varsa anlamıyorum ki.kendine hak bana yasak:kızgınbende si nir len dim hesaplarımı dondurdum zaten toplamda 10 kişi vardı hepsi ailem onlamı uğraşıcam çok gereksiz:umursamaz:
İki yıldır benimde eşimin de facebook hesabı var, bence hiçte dedikodu yuvası, sevgili bulma yuvası değil, tanımadığım kişiler eklerse kabul etmem olur biter, her ikimizin ilişki durumunda da birbiri ile evli yazar, ayrıca imalı videolar, şarkılar, sözler hiç eklemem, ekleyeni de bana bir şey mi ima ediyor diye düşünmem, hoşuna gidip eklemiştir der geçerim, her gün girer kontrol ederim, arkadaşlarımdan haberdar olmuş olurum bu sayede, fotolarına bakarım, farmville de oyun oynarım. Eşimde aynı şekilde, aradığımız ilgi çektiği alanlar kısmında, kadınlar erkekler diye yazmaz, yazamaz da zaten.... yani açıkçası çok anlamlar yüklemeyiz sosyal paylaşım sitesidir bizim için o kadar...
Sevgililer arasında sorun olmasını bir nebze anlarım, çünkü birbirini tanıma evresindeler, ama evliliklerde sorun olmasını anlamıyorum hele erkeklerin kendilerine hesap açıp eşlerine hesap açtırmaması çok anormal geliyor bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?