Facebook yznden ckan tartmalar...

facebook kdr gereksiz bi site görmedim. eşimde kullanıodu. tartışmalarımız olmuştu face yüzünden ama kapat dememiştim (çünkü ben heabını kapat dememle kapatmasını istemedim.bi anlamı kalmazdı)
baktım geçenlerde kendisi hesabını kapatmış. bi daha girmeyi düşünmüorum dedi.. oh bende sevindim ama çaktırmadım sositososito

o süper haber sevındım darısı başımıza :hulya: kaydirigubbakcemile3

benim sevgilim de kapatmış. bana da kapattım filan demedi. baktım ki yok. şaşırdım sadece. bu konuda tartışma vs yaşamamıştık da. korktuğu şeyler mi vardı acaba? CADIARZU

benim sevgilim de kapatmış. bana da kapattım filan demedi. baktım ki yok. şaşırdım sadece. bu konuda tartışma vs yaşamamıştık da. korktuğu şeyler mi vardı acaba? CADIARZU

bence bi müddet sonra face sıkıyo herhalde...ilk başta bi heyecan işte eski arkadaşları bulma, onların arkadaşlarına bakmak, video yayınlamak fln eğlenceli gelior ama bi süre sonra bıktırıyo bence..

benim face le işim yok eşimin üyeliği var ama bu benim için sorun değil:hulya:
arkadaşlarının hepsi köylüsü akrabası tanıdığım bildiğim kişiler
zaten benim önümde açar bakar görüşür onlarla
şu ana kadar ters bir durum görmedim tartışmadıkda

Sevgilim ilk askerden geldiği zaman ipi kopmuş köpekler gibiydi ( Çok afedersiniz ) kaydirigubbakcemile3 Saldıracak yer, girecek site arıyordu. Bi baktım facebook a üye olmuş. Sen misin üye olan? Etmediğimiz kavga kalmadı. Baya bi ayrı kaldık. En sonunda face den vazgeçti ama bu seferde bende bağımlılık oldu, sırf ona inat ayrıyken güzel güzel resimlerimi koydum. Çatladı eşşek herif kaydirigubbakcemile3 Çok da iyi oldu. Şimdi hiç sorun etmiyorum face i, o da öyle tabii. Çünkü içlerinde ne var ne yok biliyoruz kaydirigubbakcemile3 Şifreler elimde

dondurdum kurtuldumm ya ne bu her gün her gün face yüzünden kavga. yetti be dedim veee dondurdummm :lepi:

çok sinir bir durummuş seninki de ya. bence de bundan sonra hep tek fotolarını koy. hatta onunla çektirdiğiniz fotoları sil. o sana sorsun fark ederse. profilinde "ilişkisi var" yazıyordur herhalde? bari onu yazsın beyefendi.

2.5 yıllık sevgilim var. ikimzinde facebooku var. eskiden benim yüzümden tartışmışdır tanımadığım bi erkeği eklemişdim oda benım resmimi almış kendi profilinde paylaşmış bende anlatmak zorunda kaldım. sonra kızdı tabi bende sewinsin die dondurdum. kusenımın facesinden takılıordummm.sonra askere gitti gece stlerinde mail attım facese yeniden dönelim felan die.ogünden sonra izne cıktı konustuk dedi işte benim içinde iyi oldu arkadaşlarımla konusma fırsatı buldum felan. ÇOK iyi oldu yaniii :)) şuanda bi sorun yokk ben hergün takip ediorum ama garibim tek cumartesi günleri girio :)))

keşke benim de facebook ya da msn adresim olsaydı sürekli erkekler davet gönderiyor diy erkek arkadasım kapattı ve acmam kesinlikle yasak. kendisi hiç kullanmadı zaten. msn imde de sadece o ekli onunkinde de ben of of :SD

aman aynı saçma mevzu bizdede var.eşimin kendi face,msn'i var ama benim almamı istemiyordu.öyle böyle aldım iki hesabımı da her girdiğimde laf ediyo,benim sayfama bakıyo sanki ne varsa anlamıyorum ki.kendine hak bana yasak:kızgınbende si nir len dim hesaplarımı dondurdum zaten toplamda 10 kişi vardı hepsi ailem onlamı uğraşıcam çok gereksiz:umursamaz:

ay aynı ben insan sıkılıo ya bak bak nereye bakcas bizimki biraz inat aslında tek derdımız ANLAŞILMAKKK

Allah sabır versin ya.. ama evli olunca tabii başa dilikme hadisesi ekleniyor bir de. Ama onun varken sizin olmaması yanlış o zaman ikinizin de olmasın ya da ortak hesap olsun..Bezdirme politikası erkeklerin en sık kullanıdğı silah zaten.

valla facebook eski arkadaş bulma sitesi falan değil.
ben bi kere üye oldum. girdim baktım o kimle sevgiliymiş kim kimden ayrılmış vs. bence dedikodu yuvası. tanımadığın erkekler ekliyo falan. nedir yani?

ıki yıldır benimde eşimin de facebook hesabı var, bence hiçte dedikodu yuvası, sevgili bulma yuvası değil, tanımadığım kişiler eklerse kabul etmem olur biter, her ikimizin ilişki durumunda da birbiri ile evli yazar, ayrıca imalı videolar, şarkılar, sözler hiç eklemem, ekleyeni de bana bir şey mi ima ediyor diye düşünmem, hoşuna gidip eklemiştir der geçerim, her gün girer kontrol ederim, arkadaşlarımdan haberdar olmuş olurum bu sayede, fotolarına bakarım, farmville de oyun oynarım. Eşimde aynı şekilde, aradığımız ilgi çektiği alanlar kısmında, kadınlar erkekler diye yazmaz, yazamaz da zaten.... yani açıkçası çok anlamlar yüklemeyiz sosyal paylaşım sitesidir bizim için o kadar...

Sevgililer arasında sorun olmasını bir nebze anlarım, çünkü birbirini tanıma evresindeler, ama evliliklerde sorun olmasını anlamıyorum hele erkeklerin kendilerine hesap açıp eşlerine hesap açtırmaması çok anormal geliyor bana...

yaa tam istediğim aile tablosu işteee olumunekankayizsmile

ah ah özenmiyorum desem yalan olur
ama anlamıo iştee bizim onla aramızdaki tek sorun bence bu...ona sorarsan girmıyorum dio...ben onu takıp etmek için değiill kendımı insan olarak hissetmek istediğim için istıorum

ya nası anlaatabilirim bunu ona....bişe desem BEN ZATEN GIRMIYORUM VAKTIM MI VAR dio...ama ben ben için istıorummm yaa senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…