Facebook yznden ckan tartmalar...

biz hic tartismayiz sonucta kendimizi bilen insanlariz...yabancilarla ikimizde konusmayiz kabul etmeyiz..sadece akrabalar arkadaslar...ee böyle oluncada kavga etmeye gerek yok...tutupta kizlari eklerse zaten o adamdan bana ne hayir gelir direk bosarim ne kavga etcem...suc facebook un degilki arkadaslar....

facebook şifresini öğrenmek istiyorum!
onun girmediğine bile eminim ama abidik gubidik mesaj atan ekleyen kızları ben de görmek istiyorum
eski sevgilileri evlenmiş mi diye takip etmek istiyorum
ama o benimkini merak edip sormadan ben de ona sormıcağıma söz verdim kendi kendime
ya o kadar da facebooktayım bütün gün sürüyle arkadaşım var yorumlar vs
kıskansın diye bişi yapmıyorum ama insan hiç mi merak etmez noluo diye ya
ay ben bu olgunluğu kaldıramıııceiiim :)

Erkekler bizim kadar iradeli değiller..
Eklediği kız biraz cilve yapsa %80'in hoşuna gider..
Sorunca da anlamamıştım arkadaş olarak konuşuyodum nezaketen vs..
Napıyosun sen diyip kızı tersleyen silen çok çok az kişi gördüm:umursamaz:

geçen gün bende tartıştım şu faceebok yüzünden arkadaşlardan biri hediye göndermişti kabul ettim istemeden bende yolladım bide ne bira şisesiymiş giden hediye oooooooooooo kıyamet koptu tamam dedim silicem hesabımı neyse izin vermedi barıştık gittibilmiyorumkismile

amann çok bıktırdı bu facebook muhabbeti yaa ne buluşmuş yahu millet bir daldı balıkla çıkarabilene aşk olsun dicem ama aşktan çok ayrılık oldu...

çok şükür böyle gereksiz bir buluşa bulaşmadım ilişkimi abuk subuk şeylerle yıpratmaya fırsat vermedim...

Facebook kapatılmalı.Bu gereksiz site yüzünden bende erkek arkadaşımla bozuştum bi kaç kez.Ben kullanmıyorum onunkini de arkadaşımın şifresiyle takip ediyorum tabi o bilmiyor.Sadece herkese açık olan blgilerini ve arkadaşlarını görebiliyorum tabi.Samimi olmadığı halde eklediği kızlar var deli oluyorum.Offff kırsam şunun şifresini ben biliyorum yapıcağımı da öyle bi program yok henüz.Allahın cezası facebookÇok üzgünüm çoook

benimkinin fecbook sifresini ben biliyorum ama o beim bildigimi bilmiyor onu takip ediyorum ama temiz cocuk simdilik kaydirigubbakcemile3
benim bildigimi bilse belki tedbirli davranir diye bildigmi söylemiyorum laelaelaelaelae

off daha dün tartıştık facebook yüzünden yok erkek kalmasın yok resimlerini sil şunu yapma bnu yapma daraldım valla dondurmayı düşünüyorumm

valla cıktıgımız günden berı tartısıorz face yuuznden ben önemsemıyordum pek gırıom ama ole farmvılle ıcın yanı oyun oynamak ıcın gırıodum lıstemde lıseden ortaokuldan bırsuru erkek flnda var bu dedı hespını sıl gıtsın ne gereksız fln yok dedım duracak hepsı ortak arkadaslarım olan kıısıler dedım olee kapandı sonra sıfremı ıstedı verdım bu sıldım dedı cogunu gerı kalanınıda sen sıl dedı ıyı dedım saf gıbı sıldım bende alsım sıfresını tabı mesaj kutusu hep bos beyımız temızlenmıs dedım msnını acayım actım ooo ne goreyımm bı suru kıza yazılmıs mesajlarrr benden once hepsı ama neler neler ( dedım bana guvenmememe sebebın kendınmıssın dedım onlar senden önc efln fılan kıvırıo ıste uyduruo bıseylr neyse kapandı herkesın gecmısınde hataları olabılır benden sonra yapmaması onemlı ama eklıoo bzn lıstesıne kızlarııı delı oluomm dedım sıl sunlarııı ne onun lıstesınde bı kız ne benım lıstemde bı erkek var akrabalar dısındaa aman huzurumuz kalmadı face yuzunden yapacak olan adam yaparr bu stresle yasanmaskkı

şifresini almıştım o da benimkinin aldı tabi
önce fotoğraflarını sildim,sonra kızları sildim sonra da bütün arkadaşlarını silip hesabını kapattım tabi o da benimkini kapattı ve öyle facebook yüzünden tartışma falan da olmuyor başka konular buluyoruz tartışacak:roflol:

delikafadulden iyi bi sıyrılmasyon :))))) erkek işte.

biz de tartısma olmuyor senin duvarım benim duvarım deyip yazıyor şikayetçi değilim ama takip ediyor arkadaslarımı..artınca soryor veya baska bir şey konusyoruz telefonda gülerken pat bi erkek adı soyadı söylüyor:)))) face de gördüğü biri o kim diyor:))) kıskanıyorsun diye alay ediyorum..bir kere bozuldu sormam artık asla demişti ama tahmin ettiğim gibi sormaya devam ediyor..:)))) ben ona kimsyi sormuyorum gıcık mı oluyo acaba..:)

cnm bari kıskanmıyosan kıskanıyomuş gibi yap arada :roflol:

sor tabii ben olsam duvarına boyna hediye gönderir,her resmin altına AŞKIM diye yazar,2 gunde 1 de yıne duvarına BUGUN DE İLİŞKİMİZ GÜZELDİ ,,, EVLİLİK TARIHI BELİRLİYORUZ MEŞGULUZ fln diye yazar boş bırakmazdım hiç :roflol:

sanırım benımki hissediyor yapabileceklerimi o yuzden izin vermıyor açmama :roflol:

kıskanıyorum , hatta o bilerek kıskanayım diye anlatıyor bazı şeyler..ben de taaruz olarak kıskanmıyor gibi yapıyorum sonra hesabını soruyorum o ayrı..:))) ama en azından onun beklediği anda yapmıyorum kıskançlığı. :))

insanin icine durduk yere kurt dusuruyo bu facebook birden ay acaba mi diosun gereksiz yere gir birbirine guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…