Facebook yznden ckan tartmalar...

belkı de kendısı o kıza evvelden ekleme atmıstı kız o gun kabul etmıstı,bılemezsın kı alkisalkisalkis

al işte, bazen yaptıkları ortaya cıkıyor
bazen de yapmıcakları varsa yapıyorlar

her türü fena.

belkı de kendısı o kıza evvelden ekleme atmıstı kız o gun kabul etmıstı,bılemezsın kı alkisalkisalkis

inan aynı şeyi şimdi düşüncüm kolonicim alkisalkisalkis o da bi ihtimal tabi, ama görür görmez çok kızmıştım ve hemen arkadaşlık teklifimi geri aldım :dilcikar:zaten artık face kapattım 3 ay oldu kullanmıyorum:1closedeyes:

hadı yaa, sırf o yuzden kapadın demek yıne de bellı oluyor ona ekleme atıp gerı cektıgın bılıyo musun :) bıldırımlerde yazıyor, ben de sımdı eskısının tcsınden işine baktım bı ıse gırmıs calısıyomus yuksek maaslarla, bana fakırsın bılmemnesın dedıydı, bır arkadasımdan ekleme attırdım begenmedı galıba kabul etmemıs e işte arastırma sekıllerı bunlarfacebok macebok bahane aslında

offffffff cooookk olduu coooookk.. ama artikk sildi askim facebookunu .. bundan yarim sene önce biz ayrilmistik bi kere sonra sevgilimin durumu: iliskisi yok yaziyodu.. sevgilime bi kiz asik bu durumu görünce hemen sevgilime cikma teklifi etmis senağlama sonra bnmkide kabul etmis 3 gün cikmislar sonra geldi bana söyledii cok pisman olduunu bni unutamadiini bni cok sevdiini fln filan dayanamadim baristimm ve o günden bu güne hic kavga etmedik bidaha bitanemle :):)

Ah bu facebookk varyaa kimin ocani söndürmediki ne lanet bişi halbuki cocukca bısı ama kafana takmadan duramıyosun .sevdıın arkdaslarınla reelde gorusuyosan ve erkek arkdasın varsa facebook kullanmaya hıc gerek yok benceee

Kızlar sevgilim facebook a dün bi kız eklemiş,kim olduğunu bilmiyorum,bende kıza arkadaşlık teklifi yolladım henüz kabul etmedi,kabul etse sorcam kimsin diye,ortalık karışırmı acaba,bilmiyorum ki???

Kızlar sevgilim facebook a dün bi kız eklemiş,kim olduğunu bilmiyorum,bende kıza arkadaşlık teklifi yolladım henüz kabul etmedi,kabul etse sorcam kimsin diye,ortalık karışırmı acaba,bilmiyorum ki???

Bilmiyorum canim. Bende boyle bi kac kere yaptim birsey olmadi bi kac kere kizdi guvenmiyormusun fln dedi ona neler dedin fln diye kizdi :S. Sonrada niye kiziyor ekledime, kiza ne dediklerimi niye bukadar takiyor kafasina felan diye dusunmeye basladim. Inan kafam cok karismisti ve hala kim oldunu bilmiyorum. Kankisiymis, ama onun sevgilisi ben oldumdan haberi bile yoktu..

Sevgilimin duvarında bana olan aşkı yazıyor,benim ona yazdıklarım,hatta birine kızıyor sen benim aşkıma ne yazdın felan diye,diyorum buna rağmen ordan medet uman varmı acaba diye düşünüyorum,hatta duvarda yazanlar için önemli değil görüntü felanmı diyor diye düşünmedende edemiyorum:1no2:

benim facebook hesabım var, ama sevgilimin yok hihoyyyt
daha doğrusu sevgilimin daha önceden vardı. ama benle tanıştıktan sonra kapattı hesabını sırnaşık şey. şöyleki; ilk biz tanışmaya başladık. sonra ben ismini soy ismini öğrendim tabii. Bi ara face book a girdim. Sevgilimi de eklemek için arama yaptım. buldum tabii ismini. bi güzel ekledim. bende bi heves bi heves ekleyecek diye :1closedeyes:. sonra 1 gün sonra hani belki beni eklemiştir umuduyla actım faceimi. baktım yok aaannaaaaa dedim hesabı nereye gitmiş :1shok:. Sonra tekrar arama yaptım bulmak icin, bulamadım tabii. aşkıma sordum sonra noldu senin hesabın beni eklemimişsin dedim. ''Yok dedi zaten pek kullanmıyordum, gereksiz bişy dedi. o yüzden kapattım dedi alkisalkisalkis''.
Demekki benden önce facebook ta capkınlıkları vardı anladığım kadarıyla. benle tanıştıktan sonra capkınlıklarından vazgecmeye karar verdi :lepi:

evli olduğumuz için hiçbir sorunumuz yok
ilişki durumlarımızda zaten evli olduğumuz yazıyor.
ee beraber fotoğraflarımız falan da var. hiçbir sorun yaşamıyorumdelikafadulden

cnm üzmek istemem seni ama sevgilin profilini gizlemis olabilir görme diye yani arama yapinca sen onu bulmaman icin.. cünkü bnm eski sevgilimde bni eklemisti bnde reddettim sonra profilimi gizledimm arayan kisiler bni bulamasin diye.. dediim gibi üzmek istemiorum sadece öle yazini okuudumda aklima geldi paylasmak istedim

eskiden ne internet ne facebook vardı nede msn vardı ama insanlar daha mutluydu. Teknoloji ilerledikçe insanlar bunu kötüye kullanıyor ve hayatımızıda olumsuz etkiliyor...

vereliniortak teşekkür ederim canım. ama benim sevgilimin böyle bişey yapacağını zannetmiyorum. Zaten benim sevgilim neti pek sevmiyor acıkcası msn e de girmez pek. Msn e gireceğine telefonda konuşmayı yada mesajlaşmayı tercih ediyor. Güveniyorum ben ona cicim opuyorumnanaktan

benimki benim facebook açmamı bitirme sebebi gösterir fıttırır kendisinin vardı sonunda dayanamadı dün kapattı face ni..zemuszemus halbuki ben ona face indeki gereksiz insanları silmesini sölemiştim nesse kökten çözüldü iş..yukarda arkadaş böe demiş çok şükür aşkım anlamaz öle şeylerden kuzumm kapatılışını bile ben gösterdimm kaydirigubbakcemile2

facebook duzgun kullanılırsa cok yararlı bişey, irtibata gecemedıgım tum dostlarımi akrabalarımı hepsını görebılıyorum. sureklı konuşyoruz, resımlerımızı yorumluyoruz, hal hatır soruyoruz. valla cıkarandan razı olsun acayıp işimize yarıyor. kımsenın yaşgununu kaçırmıyorum artık. eşimın de benım de face var. ama listelerımızde hep dogru durust arkadaşlarımız var. duyan gelsın, arkadaş sayım çok gözuksun yok. bence kavga edılecek bışey yok bunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…