ah o facebookeski sevgilimi (ama hala aklım ondaydı) eklemiştim, beni kabul etmeyip arkadaşlık teklifimi beklettiği gibi,aynı gün başka kız ekledi,benim arkadaşlığımı kabul etmedi başkasını ekledi benim teklifimde öle bekliyodu ne yoksayıyodu ne kabul ediyodu klava:
şifresini istedim vermedi
bidaha istedim bi daha istedim
o vermedikçe dahada ısrar ettim.
sonunda kendim mail adresinden falan bir şekilde buldum.
o mesajları hatırlamak dahi istemiyorum.
kızlara neler neler yazmış, yarın buluşalım, bize gel, özledinmi beni canım..
oy oy neler neler..
neyse o kavgalarla birlikte de biz ayrıldık..
belkı de kendısı o kıza evvelden ekleme atmıstı kız o gun kabul etmıstı,bılemezsın kı alkisalkisalkis
inan aynı şeyi şimdi düşüncüm kolonicim alkisalkisalkis o da bi ihtimal tabi, ama görür görmez çok kızmıştım ve hemen arkadaşlık teklifimi geri aldım :dilcikar:zaten artık face kapattım 3 ay oldu kullanmıyorum:1closedeyes:
Kızlar sevgilim facebook a dün bi kız eklemiş,kim olduğunu bilmiyorum,bende kıza arkadaşlık teklifi yolladım henüz kabul etmedi,kabul etse sorcam kimsin diye,ortalık karışırmı acaba,bilmiyorum ki???
Bilmiyorum canim. Bende boyle bi kac kere yaptim birsey olmadi bi kac kere kizdi guvenmiyormusun fln dedi ona neler dedin fln diye kizdi :S. Sonrada niye kiziyor ekledime, kiza ne dediklerimi niye bukadar takiyor kafasina felan diye dusunmeye basladim. Inan kafam cok karismisti ve hala kim oldunu bilmiyorum. Kankisiymis, ama onun sevgilisi ben oldumdan haberi bile yoktu..
benim facebook hesabım var, ama sevgilimin yok hihoyyyt
daha doğrusu sevgilimin daha önceden vardı. ama benle tanıştıktan sonra kapattı hesabını sırnaşık şey. şöyleki; ilk biz tanışmaya başladık. sonra ben ismini soy ismini öğrendim tabii. Bi ara face book a girdim. Sevgilimi de eklemek için arama yaptım. buldum tabii ismini. bi güzel ekledim. bende bi heves bi heves ekleyecek diye :1closedeyes:. sonra 1 gün sonra hani belki beni eklemiştir umuduyla actım faceimi. baktım yok aaannaaaaa dedim hesabı nereye gitmiş :1shok:. Sonra tekrar arama yaptım bulmak icin, bulamadım tabii. aşkıma sordum sonra noldu senin hesabın beni eklemimişsin dedim. ''Yok dedi zaten pek kullanmıyordum, gereksiz bişy dedi. o yüzden kapattım dedi alkisalkisalkis''.
Demekki benden önce facebook ta capkınlıkları vardı anladığım kadarıyla. benle tanıştıktan sonra capkınlıklarından vazgecmeye karar verdi :lepi:
eskiden ne internet ne facebook vardı nede msn vardı ama insanlar daha mutluydu. Teknoloji ilerledikçe insanlar bunu kötüye kullanıyor ve hayatımızıda olumsuz etkiliyor...
vereliniortak teşekkür ederim canım. ama benim sevgilimin böyle bişey yapacağını zannetmiyorum. Zaten benim sevgilim neti pek sevmiyor acıkcası msn e de girmez pek. Msn e gireceğine telefonda konuşmayı yada mesajlaşmayı tercih ediyor. Güveniyorum ben ona cicim opuyorumnanaktancnm üzmek istemem seni ama sevgilin profilini gizlemis olabilir görme diye yani arama yapinca sen onu bulmaman icin.. cünkü bnm eski sevgilimde bni eklemisti bnde reddettim sonra profilimi gizledimm arayan kisiler bni bulamasin diye.. dediim gibi üzmek istemiorum sadece öle yazini okuudumda aklima geldi paylasmak istedim
cnm üzmek istemem seni ama sevgilin profilini gizlemis olabilir görme diye yani arama yapinca sen onu bulmaman icin.. cünkü bnm eski sevgilimde bni eklemisti bnde reddettim sonra profilimi gizledimm arayan kisiler bni bulamasin diye.. dediim gibi üzmek istemiorum sadece öle yazini okuudumda aklima geldi paylasmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?