Facebook yznden ckan tartmalar...

eşim askerde kızlar son 19 günümüz kaldı çok şükür..bizde yedik birbirimizi face yüzünden .ben arkadaş bulmak için falan değil face de bi oyun vardı çok hoşuma gitmişti biri oynarken görmüştüm sırf oyun oynamak için kaydolmuştum...oyun oynamak için girdim hep ama gel anlat bakalım derdini anlatabiliyomusun.kapatıcan silicen diye kıyameti kopardı...baya bi kavga ettik kapatıp kapatmamak mesele değilde bana güvenmemesi canımı sıktı ve inatlaştım...sonrada kuzu kuzu kapattık

bu arada ben o kadar bakındım ama sadece üyeliğimi dondurmayı becerebildim kökten kapanmıyormu bu melet....bi yolu yokmu yani .bilen varsa söylesinde kökten kapatayım hesabı..

ne benım ne de erkek arkasımın var..
bana da o kadar mantıksız gelıyor kı zaten...
15 senedır gormedıgım ılkokul arkadasımı napıyım ben allah askına veya 3 senedır gormedıgım arkadasımı..gorusmemısım zaten yıllarca ısteseydım baglarımı koparmaz gorusurdum..
suan kı arkadaslarımla da zaten telefonda konusuyorum gorusuruyorum ınternete ne gerek var..
cok sacma bır sey su facebook..eskıden de yonja vardı..aynı sey ıste..abazalar kız bulma derdınde kızlar erkek bulma derdınde baska bır amacı yok....

asla
çünkü biz o sitenin üyesi bile değiliz....
ama şunu yakınen biliyorum arkadaşlarımdan..."önceden çoooook eski arkadaşları buluyorsunuz..aaaa ben ilkokul ark.larımı buldum " idyen çok kişi vardı dimi..
şuan erkeklerin kadın , kadınların erkek avına çıktığı bir site..
ayrıca emin kaynaklardan aldığım bilgilere göre (aslında bunu hep yapıyorlar ama özellikle bu site)
evet özellikle bu site ABD' nin Türklerin kişiliklerini çözmek için özellikle kurulmuş olan bir site olduğu söyleniyor...bir çok sitede böyle ama özellikle bu site tamamen YANLIŞ bir sitedir..

benım kuzenım amerıkada okurken kullanıyorlarmıs bu sıteyı..ogrencıler bırbırlerıyle ders notlarını konusmak ıcın ogretmenlerıne bır seyler sorabılmek ıcın kullanılıyormus..tamamen okul ve ders amaclıymıs yanı..o yuzden kurulmus benım bıldıgım..ne zmn kı turkler kesfettı cılkı cıktı

Oda bende kullanmıyoruzşakkıdı
Luzumsuz ve gereksiz bir şey bence

,

he bizim olayımız da aynen şu delilerinki gibi
benim zaten yoktu ama onun vardı ve salak salak bi sürü insan ekliydi sonra kapattırdım :mymeka:hiç gerek yok bence arasın konuşsun konuşmak istediği arkadaşlarıyla :dilcikar:

kocişte bende kullanmıyoruz.hıc lazım olmadı zaten suana kadar..bız bırbırımızın facebookuyuz....................

benm için f........ oyun ve video paylaşım sitesi demek:CüvCüv: önceleri eşimin face' inden arkadaşlarımla görüşüyordum sorun olmamıştı! daha sonra kendi hesabımı açtım , bide resim ekledikten sonra kıyamet koptu! dünya kadar arkadaşlık teklifleri falan eşimle girdik birbirimizekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3bende bütün bağlantıları kapattım kimse ulaşamıyor bana sadece eklediğim arkadaşlarımla görüşüp video alışverişinde bulunuyoruz:CüvCüv:

esimde kardesinin yüzünden kayit olmustu..normalinde bilmez öyle siteleri...sonra sinir oldu sildi...sevmedigi akraba cevresinden arkadas teklifleri aliyordu oda tamamen kaydini iptal etti....

Benim sözlüme bir arkadaşı davet göndermiş oda üye olmuş.Allah öyle büyükki üye olduğuyla ilgili mail adresinde kim kayıtlıysa onada mail gidiyormuş banada geldi mail.Bende hımm f... üyemi oldun banada davet gönderiyosun üye olmam için demek dedim.Bu hemen yok aşkım ya olma felan dedi.Ne sakıncası varki ozaman sen niye üyesin dedim.Beraber düşündük taşındık,tartıştık ve ikimizde üye olmamaya karar verdik.Oda üyeliğini tamamen sildirdi zaten.Ama arada sorun çıkıyor ya aynı noktada anlaşamasaydık lmaz:

eşimin vardı buldum ve imha ettim birdaha kulllanamaz yakarım vallahi çünkü ben kullanmıyorum oda kullanamaz.

demek senden gizli üye olmus,
bir de o dediğin allahın büyüklüğünden değil fac... de üye olurken mail ve şifre istıyor onu geçmezsen tüm mailine msj gidiyor yani senin sevgilinin okumadan onaylamasından ileri geliyor ya da ingilizceyse ingilizce bilmediğinden kaynaklanıyor,
senden gizli üye oluyor sen üye olmak isteyince boşver aşkım diyor,
sonra ne var ben de üye olucam deyince ancak korkup siliyor.
sizin ilişkide bir sıkıntı var , farkındasınızdır ümid ediyorum.

ayrıca artık bıcır bıcır bir site orası gayet cıvık
kim ister ki 20 yıl görüşmediği ilkokul arkadasını bulmak?
ama zırt diye çıkıverıyorlar karşına,

banane arkadasımın bir partide rastgeldiğim arkadasından
banane lisede yan sınıftaki kızdan. ama hepsi gelip ekleme atıyor sanki arkadaşmıssınız gibi.
bence gereksiz bir site artık

biz 1 aydır görüşüyoruz, face de arkadaş olarak eklemedik henüz birbirimizi
ama ben arkadaş listesini gödün, acayip şekilli kızlar var siz anladınız
biraz daha samimi olalım soracam klava:

şu facebook olmasa bütün kavgalar bitecek gibi..
ne zorunluluğunuz var.. sorun çıkarıyorsa üyeliğinizi iptal edin olsun bitsin..

sanki bu facebooktan önce dünya dönmüyordu..

ben msn adres şifresi face şifresi bunlara inanmıyorum ya verse nolucak???
gider baska bi adres acar facede acar seninde ruhun duymass o zaman napıcaksın
insanın içinde olucak içindeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…