Facebook yznden ckan tartmalar...

biz hiç tartışmadık :umursamaz:
facebook kötü bişi deilki neden tartışma çıksın anlamam
hem ikimizde eski arkadaşlarımızı buluyoruz faceden ikimizinde ayrı ayrı hesapları var
yaşasın faceboookopuyorumnanaktan

facebook mağdurlarından biri de benim.yerimsenibenaz tartısmadım bu yuzden sevgılımle. o ben den gizli açmış face book.gızli actıgı sırada da eskı kız arkadası eklemiş bizimkını.duyunca deliye döndüm tabi kafamçokkarıştı :1shok:mafoldumben su an ikimizin de hesapları donuk bi şekilde duruyor :1closedeyes:

ahh tatlım aynen yaa beni deli ediyo kapatıyımmı diyo bana bıktık artık ama hep bir sebep var lanet olsun

Ya bu face yüzünden delirtti beni kullanma dedim tamam dedi kapattım ama yalan söylemiş ver şifreni dedim bakmak için değil sadece deneme amaçlı istedim vermiyorum dedi bende hackledim bir sürü arkadaşı var bende tanımıyorum diyo bide sinir oluyorum kapattım ben bi süre sonra geri verdim şifresini açmıyorum dedi yine açmış asker diye sesimi çıkartmıyorum takılsın bakalım askerliği bitince acısını çıkarırım nasıl olsa ben klava:

düzgün ve doğru kullanıldığında iyi bişey...tabi bu tüm internet dünyası için geçerli...doğru kullanıldığında hepsinin yararı vardır...önemli olan niyet..:1closedeyes:
bide bu şifre olayını anlamış değilim arkadaşlar..herşeyin şifresini bilmek çözüm değilki iyice bi paranoyak yapar bilmek insanı..yapcak olan adam zaten aklına koymuşsa bi şekilde yapar...yeni hesap
dı felan..bence bunlara çok takılmayın...

facebook weya baska bı ınternet sıtesı hıcbısekılde kullanmam
sewgılımede kullandırtmam orda ole masum arkadaslıklar oldugunada asla ınanmıorum
laf lafı acıo erkek wala hıcbırıne guwen olmaz karsısındakı kızda zıllıyse ......
kullanırsada fena tartısırım hatta tartısmaklada kalmam !

çok uzun zaman önce vardı benimde facebook hesabım, sonra bi türlü kabullenemedi benim ki bende tartışmaya meal vermemek için kapadım.
ikimizinde yok aklımız rahat şükürler olsun

valla bende face deki erkek sayısı kızlarda çokmuş tipini beyenmediklerini silecekmisim canım diye samimi olanlara çıldırdı sildim zorla da olsa erkek arkadaşlarım varsa bir gazaba uğruyoorsunn klava:

ikimizin isimlerinden oluşan bi hesap aldık ikimizin resimleri var.ama o hiç girmiyo doğru düzgün ben hergün açıyorum hatta video falan paylaşıyorum diye bana çok kızıyor biliyorum içi içini yiyiyo ben çok kullanıyorum diyee:roflol: kapatmak istiyo ama ben istemiyorummmm napim orda vakit geçirmeyi seviyorummm.canım sevgilim benimm o hesabı aldırana kadar neler çektimm aldırdığı güne pişmandır eminim:jeyyar:

sen yine soruyomussun ben kiskandigimi belli etmemek icin soramiyodum cok kotu bir durum neyse ki kullanmiyo artik...

evet aynen sozde facebook kullanilmiyo ama surekli kim oldugu bilinmez kizlar ekleniyo, sorunca da onlar eklemis oluyo...

ne gerek var böle şelere ikimizinde yok kafamız rahat..çoğu arkadaşlarımın var..bu tür siteler huzur kaçırmaya birebirdir..

su bilgisayarı aldığımdan beri sevgilimle aramız hep bozukface i kapalıydi zaten ama benim dedektifci ruhum eski msn lerini buldu:1ninca:

en iyisi sevgililerimizin internet bağlantilarini kökten yok etmek =)))) kabloları böle delik deşik edicen aslında =)))) kaydirigubbakcemile3 eski sevgilisi face den msj atmış bu da benden saklamış o yüzden bi kere tartıştık, ama benim face hep tartısma konusudur. benim bütün okul arkadaslarım face de ekli biri video yapmıştı bana dellenmişti =))) ama asla kapat demedi.. diyemez de onu ilgilendirmez. kapatmam da sil dediklerini silmem de.. kocaman kızım ona sormam herseyimi. ben de ona kapat diyemem kapatmasın da zaten okuldan arkadaslarını eklesin konussun.. yapma dersem daha da cazip gelir zaten.. seviyesine güveniyorum sevgilimin.. yanlış bişi yaparsa da kendisi kaybeder.. ama bi kere bi lafı çok hoşuma gitmişti bi arkdş benim bi videoma yorum yapmış facebookun maskarası oldun burcu... tamam kapat demiyorum demem de ama geri planda dur dikkat çekme =))) ulan face de geri durmak ne demek. baya gülmüştüm.. bi kere de bi resim koymustum profilime ona taktı sileceksin diye tutturdu =)))) dudaklarım çok seksi çıkmış... abartmadiği sürece kırmam dediklerini yaparım da kapatmamı istemesine ve normal arkadaslarımı eklememe karısmasına izin vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…