facebook

sanyeli

4 cocuk annesi
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
212
1
118
aksam esimi facebookta eski sevgilisini ararken gördüm....ismini yazmis...bakiyordu.....cok sinirlendim.....öylesine diyor....bu saat oldu uyuyamadim kafama takildi .....neden yaaa neden?????

ya meraktan olabilir bosver herhangi bir hatasi yoksa baska... ben olsam sinirlenirdim senin gibi ama esimden eminsem dert etmezdim. bende her merak ettigime bakiyorum facebooktan: sadece merak

ya meraktan olabilir bosver herhangi bir hatasi yoksa baska... ben olsam sinirlenirdim senin gibi ama esimden eminsem dert etmezdim. bende her merak ettigime bakiyorum facebooktan: sadece merak

öylemi diyorsun...zaten uyuyamadim kaldirip kavga etmek istiyorum....

resim varmi diye baktim diyo... sanane dedim cokmu özledin.....nefret ediyormus ondan ....nefret ettigi icin mi ariyor facede????

birde su olabilir belki ortak arkadaslari varsa otomatik goruluyor. oda gormusken bakivermistir
uzme kendini gecmis bitmis

Arkadaşım kusura bakma ama eşinin söyledikleri bana hiç inandııcı gelmedi. Gerçi erkekler biz kadınlardan farklı düşünür ama bir adam neden nefret ettiği birini merak eder ki... Nefret diyorsa insan yüzünü görmek istemez. ıpleri sıkı tut bence zamanında yakalamışssın.

meraktandır canım bence çok doğal
profiline bakıp evlenip evlenmediğini , değişip değişmediğini vs..
merak etmiştir.. benim eşimde baksa sinirlenirmiyim bilmiorm ama
bende bakmıştım kaydirigubbakcemile3 o yüzden kötü niyet düşünmüyorum
bende sadece meraktan bakmıştım sempatiksalakcinni
yoksa bu saatten sonra eşininde bakmasının ne nedeni olabilir ki canım
evli barklı adam yani..

ya nası bukadar rahat konusabılıosunz anlamıorum.ne demek canım eskı sevgılısının resmıne bakmak.o senı o sekılde yakalasaydı bak bakalım neler oluyodu.sanırım benım esım bosardı benı.ınsanın bıraz esıne saygısı olması lazım.aklına ne dıye getırmıs kı okızı.yanı hos degılbence.tepkını goster bence cunku sessız karsılar ınanırsan ona normalmıs gıbı olur bu durum.bıdaha bole bıseyı yaparsa onu cok kotu edıcegını fln sole.sen bence bılgısayarın dokumanına bakda daha oncede bakmısmı.

Ben de aynen böyle düşünüyorum...
Bu facebook nasıl bir bela ya, acaip uyuz oluyorum...

varya bu facebook denilen şeyden nefret ediyorum insanları bululturması çok güzel fakat öyle can yakan seylerede neden oluyoki klava:

varya bu facebook denilen şeyden nefret ediyorum insanları bululturması çok güzel fakat öyle can yakan seylerede neden oluyoki klava:

evet benim 2 yıllık ilişkim meraklı bir eski sevgili yüzünden bitiverdi ... var ya facebooktan da ; eski sevgiliden de ; artık benim hiçbir şeyim olmayan eski sevgiliden de tiksiniyorum...

evli barklısın sanane ne diye merak edersin ; niye aklında hala o var ???

üstelik ben merak ettim baktım ; önemli değildir diyen bayan arkadaşlara katılmıyorum... çünkü biz gerçekten meraktan bakabiliyoruz ama kafamızda büyütmüyoruz... ama erkeklerin amacının sadece merak olduğuna kimse inandıramaz...

kendim yaşadım biliyorum işte... sadece gelen bir "nasılsın" mesajı benim ilişkimi en güzel zamanında bitirdi... niye çünkü hikayedeki erkek birden heyecan duydu; son niye heyecan duyabiliyorum demek ki benim ilişkimde bişiler eksik deyip noktayı koydu...

ayy sabah sabah asabım bozuldu...

yani bende meraktan bakmışımdır
:)
eşim baksa kızarım ama o yüzden yakalanmasa ii olur kaydirigubbakcemile3
bence büyütme canım arkadaşların dediği gibi merak etmiştir sadece...başka bişi düşündüğünü sanmıyorum yani başka ipuçları yoksa tabi

canım en doğrusunu yapmış,heyecan duyuyorsa unutamamış demektir çünkü...
ama bakmakla heyecan duymak farklı bence...

canım en doğrusunu yapmış,heyecan duyuyorsa unutamamış demektir çünkü...
ama bakmakla heyecan duymak farklı bence...

ama bu eski sevgili baya eski sevgiliydi canım... yani benden öncekinden öncekinden de önce belki bilemiyorum çok da sorma gereği duymadım ama benden önceki olmadığına eminim... benle de 2 sene dersek çocukluk yıllarındaki aşkı mı oldu olacak hepimiz ilkokul aşkımıza dönelim... heyecan duyduğu o kişi değil o zamanlar yaşadığı aşklarmış ; o kızla hiçbirşey olmazmış... en azından bana öle söyledi... zaten olmadı da benden ayrıldıktan sonra kimseyle çıkmadığını da biliyorum...

çok doğru yaptı evet iyi ki de çıkmış hayatımdan... ama onu unutamadığı için değil; sadece ne istediğini bilmediği için... şimdi sorarsan ayrılığın üzerinden 1,5sene geçti benim ağzım aranıyor ; niye çünkü şimdi de beni unutamadı öyle mi? hiç sanmıyorum...

o kadar zayıf ki bu erkekler en ufak birşeyde onlar için yapılan fedakarlıklara dönüp arkalarına gidebiliyorlar... o yüzden merakmış ; bir anlıkmış anlamam ben... doğru olabilir meraktır ama fazla merak da başa bela benden söylemesi...

Bana mantıklı bir nedeni gelmedi eski sevgilisini aratmanın

Meraktan diyorsunuz ona neymiş neyini merak etmiş ki.

Evlendiyse evlenmiştir evlenmediyse evlenmemiştir ona ne kazandırcak yani bunları görmesi.

Evli barklı adamsın ne işin olur eski sevgilinin profiliyle.

Biz kadınlar eski sevgilimizi aratsak facebook ta işitmediğimiz laf kalmaz ama erkek yapınca herzaman mantıklı bir sebebi mi olur

Hiç bir sebebi olamaz bence

senı o kadar ıyı anlıyorum kı geçen sene aynı olayı yaşadım.açtığım konulara bakarsan görursun canım.eşim iş yerınde bakmış ben arama motorunda görmuştum.başımdan aşağı kaynar sular dökulmuştu. bağırdım cağırdım ağladım. eşımde özur dıledi haklısın dedı.evet sınır olmuştum o dönemde kendımı aldatılmış gıbı hıssetmıştım.sonra unuttum gıttı hıç bırsey ıfade etmıyor su anda.meraktan bakmış herhalde.öyle sevgısı olduğundan falan bakmadı benım eşım öyle bır an bakmış ışte.
uzme kendını canım.kaprısını yap ama kendını uzme sakın.ınş hayat boyu bıze yaptıkları en buyuk yanlış bu olur....senınde sınırın gececek ınan bana....sevgıler.....

bundan dolayı boşanılır mu yahu yok artık :1closedeyes:

kafana takma cnm facebooku olup eski sevgililerine bakmayan neredeyse yok sadece meraktan başka bşi yok. ben de bakmıştım.. sadece meraktan.. yanımda 55 yasında teyzem var o da face açtı taa 17 yasındakı çocukluk aşkına baktı dün.. adam evlenmiş torunları bile olmuş, vay be ne kadar yaşlanmış dedik kapattık.. sadece merak işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…