ya meraktan olabilir bosver herhangi bir hatasi yoksa baska... ben olsam sinirlenirdim senin gibi ama esimden eminsem dert etmezdim. bende her merak ettigime bakiyorum facebooktan: sadece merak
Arkadaşım kusura bakma ama eşinin söyledikleri bana hiç inandııcı gelmedi. Gerçi erkekler biz kadınlardan farklı düşünür ama bir adam neden nefret ettiği birini merak eder ki... Nefret diyorsa insan yüzünü görmek istemez. İpleri sıkı tut bence zamanında yakalamışssın.
varya bu facebook denilen şeyden nefret ediyorum insanları bululturması çok güzel fakat öyle can yakan seylerede neden oluyokiklava:
evet benim 2 yıllık ilişkim meraklı bir eski sevgili yüzünden bitiverdi ... var ya facebooktan da ; eski sevgiliden de ; artık benim hiçbir şeyim olmayan eski sevgiliden de tiksiniyorum...
evli barklısın sanane ne diye merak edersin ; niye aklında hala o var ???
üstelik ben merak ettim baktım ; önemli değildir diyen bayan arkadaşlara katılmıyorum... çünkü biz gerçekten meraktan bakabiliyoruz ama kafamızda büyütmüyoruz... ama erkeklerin amacının sadece merak olduğuna kimse inandıramaz...
kendim yaşadım biliyorum işte... sadece gelen bir "nasılsın" mesajı benim ilişkimi en güzel zamanında bitirdi... niye çünkü hikayedeki erkek birden heyecan duydu; son niye heyecan duyabiliyorum demek ki benim ilişkimde bişiler eksik deyip noktayı koydu...
ayy sabah sabah asabım bozuldu...
canım en doğrusunu yapmış,heyecan duyuyorsa unutamamış demektir çünkü...
ama bakmakla heyecan duymak farklı bence...
resim varmi diye baktim diyo... sanane dedim cokmu özledin.....nefret ediyormus ondan ....nefret ettigi icin mi ariyor facede????
ya nası bukadar rahat konusabılıosunz anlamıorum.ne demek canım eskı sevgılısının resmıne bakmak.o senı o sekılde yakalasaydı bak bakalım neler oluyodu.sanırım benım esım bosardı benı.ınsanın bıraz esıne saygısı olması lazım.aklına ne dıye getırmıs kı okızı.yanı hos degılbence.tepkını goster bence cunku sessız karsılar ınanırsan ona normalmıs gıbı olur bu durum.bıdaha bole bıseyı yaparsa onu cok kotu edıcegını fln sole.sen bence bılgısayarın dokumanına bakda daha oncede bakmısmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?