facebook

valla ben bütün eski sevgililerimi sıradan tek tek aramıştım facebook'da :roflol:
hee çok mu etkilendim, yoo sadece merak.
değişmişler mi, evlenmişler mi, çoluk çocuk var mı; he öğrendim de noldu, merakım geçti o kadar.
bakarken kocam görse kızar mıyd; kesinlikle kızardı.
ben onun eski sevgilisini aradığını görse kızar mıyım, evet kızarım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

Bende bakmışımdır, o da bakmıştır belki, ikimizde bilmiyoruz ne o bana kızabilir ne ben ona..

Bence de büyütelecek bir şey değil, meraktan bakmıştır. Altında başka bir şey aramayın. Kızmanızı anlıyorum kim olsa kızar ama kendinizi şüphelere boğmayın.

bende baktım valla,hatta hızımı alamadım sevgililerine de baktım,''off fena hatunmuş benden sonra bi baltaya sap oldu sıpa'' yada ''ıyyy benden sonra bula bula bunu mu buldu,amaaan ona müstehak beni mumla arar artık'' dediğim oldu,o kadar.

ama sevgilim bakarsa ayrılık sebebi,biliyorum çok çelişkilisempatiksalakcinni

bende baktım valla :kedi: hatta ekleyen olmustu kabul ettim sonucta profilimde kocişle düğün fotomuz var :kedi: ama yinede bu sen misin diyen olmustu kaydirigubbakcemile3 kocişle baktık 1 defada onun cok merak ettigim bir sevgilisi vardı onu görmek için benden guzelmi die kaydirigubbakcemile3 onayımı verdim kapattıkı ben daaa güzelimkaydirigubbakcemile3bayanssulusmile

kaydirigubbakcemile5

ben sevgilimin eski sevgililerine de bakmıştım benden güzeller mi diye hehehehe çok anam yoook ben daha güzelim =))) hatta sevgilimle beraber bakmıştık..

İçiniz de hanginiz çocukluk aşkını unutmuştur. Ya da ilk sevdiği çocuğu. 16-17-18 yaşlarını unutabilen varmıdır acaba. Vallahi ben baktım hatta eşime bile söyledim -- hayatım bugün ilkokul aşkıma baktım çocuk o zamanlar nasıl şirindi şimdi saçları uzun ıyyyyy --- bile dedim. Eşim benim ilkokul aşkımı kıskandı dur bide ben bakayım şu bacak kadar çocuğa dedi ve -- hakikaten sana hiç yakışmazmış bunu mu seviyordun -- diye bir de benimle dalga geçti. Ben de gel seninkilere bakalım var mı ilkokul aşkın dedim söyledi ismini ben facebookta arattım buldum ama onun ki afet olmuş :) --keşke bakmasaydım :)

Ama ben daha güzelim eşimede güveniyorum kendime daha çok güveniyorum

Çelişki değil haksızlık etmiş olursun, kendin bu kadar inceleyip yorum yapma hakkını kendinde bulurken sevgilinin bakması ayrılık nedeni yasakkelime

bende eski sevgilimin profiline baktım eşim yakalasaydı çok kızardı tabi bende eşimi yakalasam çok kızardım..
sonuç:yakalanmadığı sürece bi problem yok (tabiki sadece face de eski sevgiliyi arama konusunda)

kızlar biraz abartmışşınız ne var ki bende her aklıma gelene bakıyorum facede bu bişey olacak anlamına gelmez başka bi vukuatı yoksa gerçeken meraktan bakmış olabilir siz hiç merak etmezmisiniz eskiden hayatınızda olan kişiler şu an nasıl görünüyor neler yapıyor diye

Valla ben çok merak ederim, ilk üye olduğum zamanlarda ilkokul arkadaşlarıma kadar arattırmıştım, hatta ortaokul arkadaşımı bulmuş resimlerine bakmıştım...

Bir insanın geçmişini yok sayamayız ki, facebook ta olmasa belki sokakta karşılaşacak ve selam verecek, o zaman yolları da mı yasak edelim sevdiklerimize iyi kötü bir şeyler paylaştığı bir insan kötü şekilde de ayrılık olmadıysa "acaba napıyor şimdi" diye neden merak edilmesin ki... çok insani bir durum bu bence, kalbimiz hardisk şeklinde mi çalışıyor eskisini sil yenisini koy, yok böyle bir şey... muhakkak gidenler bir şekilde iz bırakıyordur, hele ki insanın bir zamanlar gönlünü açtığı kişi illa ki hatırlanır yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…