Ben de aynen böyle düşünüyorum...
Bu facebook nasıl bir bela ya, acaip uyuz oluyorum...
valla ben bütün eski sevgililerimi sıradan tek tek aramıştım facebook'da :roflol:
hee çok mu etkilendim, yoo sadece merak.
değişmişler mi, evlenmişler mi, çoluk çocuk var mı; he öğrendim de noldu, merakım geçti o kadar.
bakarken kocam görse kızar mıyd; kesinlikle kızardı.
ben onun eski sevgilisini aradığını görse kızar mıyım, evet kızarım kaydirigubbakcemile3
bende baktım valla,hatta hızımı alamadım sevgililerine de baktım,''off fena hatunmuş benden sonra bi baltaya sap oldu sıpa'' yada ''ıyyy benden sonra bula bula bunu mu buldu,amaaan ona müstehak beni mumla arar artık'' dediğim oldu,o kadar.
ama sevgilim bakarsa ayrılık sebebi,biliyorum çok çelişkilisempatiksalakcinni
Meraktandır...
bende baktım valla,hatta hızımı alamadım sevgililerine de baktım,''off fena hatunmuş benden sonra bi baltaya sap oldu sıpa'' yada ''ıyyy benden sonra bula bula bunu mu buldu,amaaan ona müstehak beni mumla arar artık'' dediğim oldu,o kadar.
ama sevgilim bakarsa ayrılık sebebi,biliyorum çok çelişkilisempatiksalakcinni
kızlar biraz abartmışşınız ne var ki bende her aklıma gelene bakıyorum facede bu bişey olacak anlamına gelmez başka bi vukuatı yoksa gerçeken meraktan bakmış olabilir siz hiç merak etmezmisiniz eskiden hayatınızda olan kişiler şu an nasıl görünüyor neler yapıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?