facebook ??

ayyalniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
249
8
96
Ben erkek arkadaşımın şifresini biliyorum.. Kendisi istatistikçi..Ben memurum.. faceine kendisi nişanlı olmadığımız halde ilişki durumunu nişanlı yaptı..Daha sonra faceden kız arkadaşı hayırlı olsun dediğinde ben yazmadım ki kız arkadaşım yazmış.Kızda Diyor ki kendi kendinemi evet diyor. ve kız soruyor buna kız çalışıyormu diye o da evet memur ben kendi kurumumda bulamadım yazıyor...o da değerini bil yazmış.Sonrada yazışmalarını siliyor...Siz olsanız yerimde ayrılırmıydınız????

Son düzenleyen: Moderatör:
4 aydır bırlıkteyız ve gercekten evlılıgı düşünüyorduk nasıl böyle yapabiliyor :(

Ben erkek arkadaşımın şifresini biliyorum.. Kendisi istatistikçi..Ben memurum.. faceine kendisi nişanlı olmadığımız halde ilişki durumunu nişanlı yaptı..Daha sonra faceden kız arkadaşı hayırlı olsun dediğinde ben yazmadım ki kız arkadaşım yazmış.Kızda Diyor ki kendi kendinemi evet diyor. ve kız soruyor buna kız çalışıyormu diye o da evet memur ben kendi kurumumda bulamadım yazıyor...o da değerini bil yazmış.Sonrada yazışmalarını siliyor...Siz olsanız yerimde ayrılırmıydınız????

bu ilişkinizin ne boyutta olduğuna bağlı. yeni bir ilişki ise çok da bağlanmadıysam fazla düşünmeden bitirirdim ben herhalde bırakırdım kendi kurumunda bulsun, ama belli bir geçmişimiz, hukukumuz varsa karşıma alır açık açık sorardım. inkar eder, kıvırırsa zaten yalan girmiştir işin içine. ondan sonrası artık karşı tarafa ne kadar inanıp güvendiğime bağlı.

yine de başkalarıyla da konuşup konuşup silmediğini bilemezsin...

önce niye böyle bir şey yazdığını sor canım..amacı neymiş kendi kurumuyla ne alakası var.illaki aynı kurumdanmı olmak gerekiyo..saçma bir yazışma gibi geldi bana ama yinede sen sor bence..

zaten kıvıracak yok şaka yaptım ben kıza filan diyecek vs. of ya telefonlarınıda açmıyorum tarışmakta istemiyorum bu konuda herşey açık ve net...

erkek arkadaşınla ne kadar zamandır görüşüyosun ki(bence 4 ay evliliği düşünmek için çok kısa bi süre hayatını birleştirmek için adım atıyosun bi ömrü geçirmek için eğer şans vereceksen tanımaya çalış ve acele etme.) senin için bir başka bayana böyle konuşması aslında hiç hoş olmamış yaptığı şeyleri sen yapmışsın gibi göstermiş bana kalırsa fazla güvenme derim. çünkü sevgi emek fedakarlık sadakat ve en önemliside güven ister.

Son düzenleme:
Bence kıza böyle demesinin sebebi sanki ben kendisine aşığım, peşinden koşuyorumm böyle hava atıyor... Kız da istatistikçi ona takılıyor olabilir mi:5: kendi kurumundan bulamamısta bana kalmıss

krumundan bulamamıs mı vah yazık... allahım delırıyorum söyle adamlara ya...sen memur olunca ezık durumamı dustun sımdı onun gozunde..?* kurban olsun bu cumhurıyetın memuruna... hemen ayrıl dıyemem canım ama ıyıce bır hırpalaman gerektıgını duusnuyorum.. hee eskı kız arkadasına kendinı cool gosterıyor aklı sıra.. ben bole seylerı sevmem ama ıste kız arkadasım yapmıs napıım havalarında arkadas.. eger cok baglanmadıysan ayrıl derım cunku hem yalan soylemesınden daha kotu bır durum var ortada.. adam egosunun tatmın etmek ıcın bır caba ıcerısıne gırmıs kı bu kısılık bozuklugudur..

4 aydır görüşüyoruz zaten 4 ay sonrada askere gidecekti. Evliliği düşünüyoruz tanışmamızda annesi aracılığı ile olmuştu.. Nasıl kıza karsı benı böyle küçük düşürücü şeyler söyler aklım almıyor..üstelik kızla aynı şehirde değiller aynı üniversitede okumamışlar büyük ihtimal netten tanışmışlardır. bu kadar mı değersizmişim...

pazardan alınan bir şeymiş gibi görüyor senı şansına bu çıkmış daha iyisini istemiş ama sen denk gelmişsin gibi...

sana değer vermiyor ben olsam bırakırdım...

Acaba kendi kurumundan birileri vardı da o olmadı başka kurumdan buldum mesajı mı vermeye çalıştı kendi çapında?? sonra mesajlar farklı yönlere gitti de sildi belki de??? fesat mıyız neyizzz

Ben önce neden böyle yaptığını sor derim, şimdi biz ne desek boş olacak:50:
Ama sana yapılan büyük bir saygısızlık var ortada, kendini sakın hırpalama
asker yolu bekleyip aylarca sonunda da bu yüzüyle karşılaşabilirdin
Ne karar verirsen ver hayırlısı olur inşallah:42:

hem nişanlı yazıyor hem inkar edip senin üzerine atıyor..
kurumumdan bulamadım..
eh işte ancak bununla idare ediyorum, der gibi konuşması,
seninde bunu görmen, onun açısından handikap olmuş
küçümser gibi konuşmuş..

açıkça gördüklerini söyle suratının şeklindne belli olur zaten
terket gitsin..kendi kurumundan biraz daha arasın,belki bulur

Neymişte yaptığı savunmaya bakın şaka yapıyormuş...Kavga etmeyelim diyede silmiş.Ben herşeyi abartıyorum ya. Ben ev kızı olsam beni yine alırmışta off ya ne kadersizim ben...sonrra en iyisi facebook şifremizi değiştirelim kavgamızım tek sebebi bu diyor. Yaptığınıda kabul etmiyor Beni çok mu saf görüyor sizce????

Back
X