facebook

öyle tabide ben onların yaptıgını cok saçma buldum açıkcası ...
bende bir sürü kişinin numarasını siliyorum ya da kaydetmiyorum vs ama onların yaptıgı cocukca geldi bana

Teknolojin nimetlerinden yararlanalim ama isin b... nu cikarmayalim. Orjinal orjinal yeni sorunlar ortaya cikti ve KK yakti kavurdu , iste KK ta 2 ay icinde acilan face le ilgili konular ;

kaynanam beni dürtmedi görümcem face kocamla birlikte cektigi fotografi koymus beni koymamis sizce ne düsünmüs olabilir ?
ha birde benim resimlerime begen tusuna basmamis amaci ne olabilir ? :)) Bir sey düsünmelim miyim ? Sizce onu arkadasliktan mi cikarayim yoksa bloke mi edeyim ? :)) Sevgilimin yeni bir faceden üyeligini buldum sizce neden 2. üyeligi var ? beni aldatiyor mu ?

Ne hissettiğinden emin olmadığı için olabilir.
İlişkiniz nasıldır bilemiyorum ama belki de boşlukta kalınca engeli kaldırıyor, yalnız hissetmediğinde ise engelliyor olabilir.
Normal bir davranış değil sonuçta. Çoluk çocuk işi bunlar.
Dengesizlik.

Sorunun kendinde olduğunu düşünmemelisin bence.

cnm bende öyle düşündüm.elbetteki zaten ilişkimiz bittiği için onlarla pek konusmuyordum yanlıs bir sey anlamasınlar diye .onlarda benle konusmuyorlardı gerci..

boşver cnaım takma o halde seni silmelerine

öyle tabide ben onların yaptıgını cok saçma buldum açıkcası ...
bende bir sürü kişinin numarasını siliyorum ya da kaydetmiyorum vs ama onların yaptıgı cocukca geldi bana

Senin verebileceğin en güzel cevapta sallamamak. Çocukluklarına devam etsinler. Ben kimsenin ağzına bakıpta arkadaş silmem açıkcası. Sen küstün, ayrıldın diye niye sileyim? He bunu yapabilecek insanın zaten gözünde hiç değeri kalmasın. Boşver..

Ya bunun altında bir sey cıkarsa Facete iki gündür online değil basına bir sey mi geldi acaba vs vs

Bunun adı kesinlikle dengesizlik.
ne yapmaya calıstıgına anlam vermeyorum ama artık sasırmıyorum da benim fark edeceğimi biliyor ve beni niye engelledin dememi bekliyor galiba ama tabiki en büyük tepkim her zmanki gibi TEPKİSİZLİK!

heee bu aralar ..nerde oldugunu atmak modaaa..sinirrr oluyorum yaaa..memlekete gidiyorlarr gidene kadar geçtigi butun ileride bildiriyorlarr...ne mallar vaar yahu :

birde saçma sapan iletilere gereksizzz yorumlaşmalarrr .ıyyykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

aynen cnm sallamıyorum artık zaten biri beni ekledi kabul etmedim.bu sekilde anlamıslardır umarım

ay hiç sorma.
Geçen hafta liseden arkadaşım evlendi. Ertesi gün abartmıyorum pazar evlendi pazartesi günü bütün fotoları ekledi. Onun akşamı gittikleri restorant, onun sabahı bodruma giderken geçtikleri yerleri yazmalar, resim yüklemeler. Ohaa artık ya dedim. Nan evlenen adamın internetle telefonla ne işi var :26:

facebook'un en sevdıgım tarafı
karakterlerın ne renkte oldugunu anlayabılıyorum..

sevıye belırleme sınavı gibi bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…