En iyisi hiç kullanmamak...
Sorunun cevabı ise; çok samimi ise kırılabilir.
Zaten hayatımızda istemediğimiz birinin cep telefonu numarasını bile siliyoruz.
Sadece facebookla da sınırlandırmamak gerek bence.
Varlığından rahatsız olmadığın birini de otomatikman arkadaş listenden silmezsin...
benim yaptıgım gibi yani..
gecen ona faceten msj attım önce beni engelledi sonra cvp yazdı...
daha sonra bana cvp yazma demşti yazmadım beni engellemiş bu ne demek oluyor anlamadım? neyin ikilemi bu ? neden engelleyiip engeli kaldırıyor
1-2 hafta bekleyip yeniden engelliyor ki cvp mı vermediğimden ??
cnm bende öyle düşündüm.elbetteki zaten ilişkimiz bittiği için onlarla pek konusmuyordum yanlıs bir sey anlamasınlar diye .onlarda benle konusmuyorlardı gerci..
öyle tabide ben onların yaptıgını cok saçma buldum açıkcası ...
bende bir sürü kişinin numarasını siliyorum ya da kaydetmiyorum vs ama onların yaptıgı cocukca geldi bana
teknolojin nimetlerinden yararlanalim ama isin b... Nu cikarmayalim. Orjinal orjinal yeni sorunlar ortaya cikti ve kk yakti kavurdu , iste kk ta 2 ay icinde acilan face le ilgili konular ;
kaynanam beni dürtmedi görümcem face kocamla birlikte cektigi fotografi koymus beni koymamis sizce ne düsünmüs olabilir ?
Ha birde benim resimlerime begen tusuna basmamis amaci ne olabilir ? :)) bir sey düsünmelim miyim ? Sizce onu arkadasliktan mi cikarayim yoksa bloke mi edeyim ? :)) sevgilimin yeni bir faceden üyeligini buldum sizce neden 2. üyeligi var ? Beni aldatiyor mu ?
Ya bunun altında bir sey cıkarsa Facete iki gündür online değil basına bir sey mi geldi acaba vs vs
Ne hissettiğinden emin olmadığı için olabilir.
İlişkiniz nasıldır bilemiyorum ama belki de boşlukta kalınca engeli kaldırıyor, yalnız hissetmediğinde ise engelliyor olabilir.
Normal bir davranış değil sonuçta. Çoluk çocuk işi bunlar.
Dengesizlik.
Sorunun kendinde olduğunu düşünmemelisin bence.
boşver cnaım takma o halde seni silmelerine
senin verebileceğin en güzel cevapta sallamamak. çocukluklarına devam etsinler. Ben kimsenin ağzına bakıpta arkadaş silmem açıkcası. Sen küstün, ayrıldın diye niye sileyim? He bunu yapabilecek insanın zaten gözünde hiç değeri kalmasın. Boşver..
kötü bisey ciksa onuda faceten ögreniriz :)) degil mi ama ?
heee bu aralar ..nerde oldugunu atmak modaaa..sinirrr oluyorum yaaa..memlekete gidiyorlarr gidene kadar geçtigi butun ileride bildiriyorlarr...ne mallar vaar yahu :
birde saçma sapan iletilere gereksizzz yorumlaşmalarrr .ıyyykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ıletıme yorum yapsana
diyeni bile gördüm
o derece anlayın
amaaan boşver,silen silsin. Sen de takip etme engellemiş mi engellememiş mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?