facebook

İnsanlar o kadar yalnız ki artık.... Sanal ortamda bile gerçek olmayan kişilere o kadar bağlanıyorlar ki... Ben facenın kapatılması tarftarıyım

haklısın ama bazende cok önemsenmemesi gerektiğini düşünüyorum
Daha bide silmeden önce arkadasimin duvarima yazdigi bi mesaja bana ve arkadasima uzuuun bi msj atmis beni kötüleyen, yerden yere vuran.. bilerek silmedim bütün bir gün herkes görsün diye, cadi kaynana diye biliniyo benimki :)
:) sen mi sildin ben yanlıs anlamıstım( o seni silmiş sandım )
Görüşmek isteseniz niye var olan bir kişiyi silme gereği duyasınız ki :44:
evet duyulmaz zaten bir ceşit istenilmeme ya da tepki olarak anlıyorum ben.
en iyisini yapıyorsun valla.facein yoksa kafan rahat ..
cok saçma ama artık cok önemli bir faktör haline gelmiş su facebook...aynen ya bazıları hayatını facebooka tasıyor özel hayat diye bir sey kalmadı zaten

evet elbette bir anlam tasıyor.her sey neden olabiliyor

bu face olayı artık yaşamdan bi prça gibi oldu malesef
amacına uygun ve gerektiği kadar kullanılsa tamam da.....
kullanmıyorum kafamda rahat
ama çevremden biliyorumki face den birini silmişsen onu hayatından çıkardın demektir

silmek pek de hayattan çıkarmak değil bana göre. mesela kişinin paylaştığı şeylerden rahatsız olduysam, paylaşımı engellemek yerine, silerim... yani paylaştığı şeylerden rahatsız olduysam, arkadaş listemde ekli olmasına gerek yok. ha, ama gördüm mü selamımı veririm konuşurum o ayrı ... bir kere bir erkek arkadaşım sormuştu beni silmişsin diye, açık açık söyledim durumu. çocuk da bişey demedi, anladı herhalde...

ayy sorma bacim kustuler mi siliyorlar, yok efendim baristilar mi geri davetiye yolluyorlar filan kres bebelerini gecti bu nesil artik

Gezip görüp beğendiği yerlerin fotoğrafı eklenmiycek, arkadaşlar etiketlenmiyecek, kendinizce ilginç bulduğunuz paylaşımlar yapılmayacak, o paylaşımların altında bazen duygusal bazen çocukca bazense belki sırf eğlencesine "vıcık vıcık" sohbetler yapılmayacak vs.vs....!! Pardon ama o zaman ne işe yarıyor bu face? Sanaldan sevgili yapıp özelden sohbet yapmaya mı yarıyor sadece?
Yapmayın arkadaşlar bu kadar ciddiye almayın bu olayı bu kadar kasılmaya gerek yok.. Bırakın bu entel dantel yorumları:) Zaten yeterince sıkıcı ve yorucu olan hayatta hiç olmazsa orada biraz soluklanıp keyfini çıkarın

Bu vıcıklığı koca insanlar yapınca biraz garip duruyor ama. Ergen falan olsa neyse de. Bir de yediği yemekleri paylaşanlar oluyor ona da görgüsüz derim ben şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…