Kızlar ya dert değilde faceyle ilgili bi sorunu paylaşıcam yardım ederseniz sevinirim. Face giriş yapınca telefon numaramı istiyo yazıyorum onay kodu yolluyacağız birazdan diyo ama yarım saati geçtir yollamadı. Girişte yapamıyorum bu yüzden. Bi arkadaşım bakmış profilimde gözükmüyomuş artık. Bunun nedeni nedir bilen varmı acaba ?
ben kaç kere telefondan girdim facebooka ama hiç benden numara istemedi :44::44:
ay yapmasaydın keşke onu problem çıkartabiliyor işte
güya bende de giriş bildirimi var ama kafasına göre bazen geliyor bazen gelmiyor
başlarda hep geliyordu ama belki de yenileme falan vardır biraz daha bekleyin bakalım :44:[/QU
Face açılmıyo o yüzden yaptım ama bi türlü gelmedi kod ya
Onay kodu gönder' e tıkladınız sanırım..
tlfna geç geliyormuş bi yerde okumuştum ama tam bilgi sahibi değilim
ne için numara yazılıyor??
Bana haftalardır gelmedi.
Sonra nette araştırırken ögrendim.
Sim kartı çıkarıp başka bir telefona takın,
tekrar giriş yapıp onay kodu isteyin,
yine gelmezse sizi tel ile arayalımı tıklayın
16 ile başlayan bir numara ile arıyorlar.
Kodu girin...
Sonra da hesap ayarlarından tanmayan cihazlardan giriş yapıldıgında,
onay kodu isteyin kısmını iptal edin,
Bir daha da istemez...
Bana haftalardır gelmedi.
Sonra nette araştırırken ögrendim.
Sim kartı çıkarıp başka bir telefona takın,
tekrar giriş yapıp onay kodu isteyin,
yine gelmezse sizi tel ile arayalımı tıklayın
16 ile başlayan bir numara ile arıyorlar.
Kodu girin...
Sonra da hesap ayarlarından tanmayan cihazlardan giriş yapıldıgında,
onay kodu isteyin kısmını iptal edin,
Bir daha da istemez...
hesabıma başka birisinin benimle aynı anda giriş yapmasından dolayı hesabım geçici olarak kilitlenmişti ve sonrasında anlattığınız durumu yaşadım. Bikaç gün bekledim ve hesabım kendiliğinden açıldı tekrar, sizinki de açılacaktır sabredin biraz
vallaha aynı şey geçen başıma geldi.kaç hafta oldu hala kod gonderecekler ne e postaya ne de tele göndermiyolar. Ben hesabı kurtaramadım bilmiyorum hesap çalma olayları da var birde virüs yolluyorlar ama bende çözemedim olayı hesabımı da kurtaramadım. Sen naptın canım hesabına girebildin mi bı daha
arkadaşınızın sizi facede görememe sebebi.zaman tüneline geçmişsinizdir.bu geçiş döneminde profil bir süre kapanıyor siz ayarlarını yaptıktan sonra şimdi yayınla sekmesini tıklayın herkes tarafından yine görünür olacaksınız.ayarları yapmazsanız 3-5 gün içinde yine görünür olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?