facebook ??

sevil14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
316
4
46
Bolu
kızlar erkek arkadaşımdan ayrıldım 10 gün nce. nun saçmalıklarına dur deme gerikiyordu o da ne yapsan ne desen haklısın dedi bende bitirmek zorunda kaldım o günden beri ilk defa facesine baktım bende ekli değil engellemiş beni bir arkadaşımdan baktım normalde arkadaş ekle şeyi açıktı normalde sadece. yani arkadaş olmayan kimse mesaj gönderemiyordu. şimdi mesaj gönderme şeyi açık. yani arakadaşı olmayan biri mesaj gönderebilir durumunda. facede ilişkisi var durumu hala duruyor herkese açık bir şekilde. birde sadece bizim fotoğraflarımızın olduğu iki tane albüm vardı onlarda duruyor anladığım kadarıyla resimler açılmaz ama albüm sayısı aynı duruyor. profil resimini değiştirmiş bizim resmlerimizi kaldırmış. diyeceğim o ki bunlara bir yorum getirir misiniz veya bu mesajları açma durumu ayarlar falan mı değişti facebokta veyahut kendisi mi yaptı ki çok bilgim yok bu konuda??

kendisi yapmıştır canım. facebookta böyle bir ayar değişmesi olmaz. kendi ayarlarını kendin belirliyorsun

kendisi değiştirmiş canım , facete yeni bi değişiklik olmadıgı için sıfırlanmamıştır yani. yeni arkdaşlıklar kurmak istiyo anlaşılan özgür ya hani artık

hayır kendisi yapmadı benimde msjlar kapalıydı ama 2 gündür herkese açık bi şekilde mesajlar facebookun yeni ayar düzeni.

Facebook un yeni uygulaması bu.. Artık arkadaşın olsun olmasın herkes mesaj atabiliyor sadece tanımadığın kişilerin mesajları "diğer" klasörüne kaydoluyor..
Bana da tanımadıklarımdan mesaj geldi bu şekilde..

Mesaj konusunda bi özgürlük getirdi sağolsun Mark bey. Herkes atabiliyor ayarı bize bağlı değğil artık

bende baktım şimdi çok kötü bir uygulama ya bide paralıymış karşıdan gelen mesajlar filan. yaaaa artık face kullanmayacam :S canım senin konun içinde ayarlardan değişiklik yapmıştır tatlım.

allah allah , yanlışlık olmasın kızlar. :26: enterasan ama msj ayarlarını göremedim

şimdi önüne gelen msj atabılecek mı?

ayy çok iğrenç bi uygulama olmuş ya bende şimdi kendi ayarlarımı değiştirmeden denedim bi mesajlarım açık herkese sevinsem mi üzülsem mi bilemedim lanet çocuk ilişkisi var kısmı duruyor 10 gnde 12 kişiyle arkadaş olmuş hepsi erkek ama olsun

Erkekler ayrılık döneminde sapıtıyorlar malesef.. Daha kötüsüne bile hazır ol bence..

facedeennn neefreet edıorum yaaaaaaa gıcık bişi... erkekler genelde kız amaclı kullanıorrrrr gıcıklar!!!

normalde ikimizde de karşı cins ekli değildi bugün bir kızla arkadaş olmuş. daha kötü neler olacak bakalım

allah aşkına kapayn şu facebooku dondurun gitsin.o bunu begenmiş o bu fotoyu eklemiş o bunla arkadaş olmuş falan.kullanıodm bisüredir dondurdum gıttı.erkek arkdşmla boş yere sorun yaşıoduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…