• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook

asmen_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
80
2
26
Ankara
ARKADAŞLAR
Dört yıllık birlikteliğim var.Geçenlerde aramızda açıktı bi yere yorum yapmış facebook da.(yüzü güzel olanlar huylarınıza ve davranışlarınıza dikkat edin diye)ordan bi bayan da beğenmiş bunun yorumunu ,bende merak ettim kim bu kadın acaba diye profiline bakmak istedim engelliyim.Şok oldum tabi kadın beni tanımaz ben onu bilmem neyse bi başka adresten denedim açık profili ben bu konuda şaşkınım düşünüyorum bi cevap bulamadım sevgilimle bi ilişkisimi var acaba ki nedir bu anlayamadım lütfen fikir verin bana aldatılıyomuyum.Konuyu anlattım sevgilime bilmiyorum tanımıyorum ben yapmadım diyor kararsız kaldım

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR
Dört yıllık birlikteliğim var.Geçenlerde aramızda açıktı bi yere yorum yapmış facebook da.(yüzü güzel olanlar huylarınıza ve davranışlarınıza dikkat edin diye)ordan bi bayan da beğenmiş bunun yorumunu ,bende merak ettim kim bu kadın acaba diye profiline bakmak istedim engelliyim.Şok oldum tabi kadın beni tanımaz ben onu bilmem neyse bi başka adresten denedim açık profili ben bu konuda şaşkınım düşünüyorum bi cevap bulamadım sevgilimle bi ilişkisimi var acaba ki nedir bu anlayamadım lütfen fikir verin bana aldatılıyomuyum.Konuyu anlattım sevgilime bilmiyorum tanımıyorum ben yapmadım diyor kararsız kaldım

:43: ah tülaycım bırak şu gamsız erkekleri kendi haline gençsin güzelsin boşver :ssz:

sanal ortam isteyen istediğine beğeni yapabilir.
iş sevgilinde biter eğer o bir şey yapmadıysa sorun yok.

ki madem bu kadar büyük problem o zaman sizde görünürlüğünüzü sınırlayın.

Ayarı ver bence sevgiline. Kıstırsın kuyruğunu otursun.

şüphelenmen gereken bi durum . çünkü ne alaka neden engellesin ki tanımadıgın kişi seni . o yüzden iyice bi araştır . keşke hemen sevgiline sormasaydın .

kızın seni engellemesi ilginç.bence bunda bir iş var..keşke sevgiline sormadan biraz daha araştırsaydın..gerçekten aralarında bir şey varsa da artık dikkatli olacaklar..

evet engelli olman cidden ilginc, ama bu saatten sonra daha fazla bilgi edinemezsin, erkek arkadasinin arkadas listesindemi peki bu kiz?

.......................................... mesajı yanlış okyarak yorum yapmışım sildim sakinim :27:

Son düzenleme:
.......................................... mesajı yanlış okyarak yorum yapmışım sildim sakinim :27:

aslında yanlıs degildi yorumunuz sizi engelliyen kisinin begendigi yorumu bile goremezsiniz facede olan bir sayfaysa giriş yapmadan bakmıs olabilir sonrasında giriş yapınca engelli oldugunu gormusdur

Son düzenleme:
Seni engellemis olmasi seni ya da sevgilini dolayli olarak taniyor demektir. Bu konuyu onemse. Hic normal gelmedi bana

Kızlar öncelikle hepinize teşekkür ederim.beni engellemiş olsa göremem evet bunu hiç düşünemedim.Berceste isminde bi topluluk sayfası bu beğenmeden baktığımda engelliydim (ama sadece o kadına)bugün sayfayı beğenip baktım engel kalkmış ismi mavi olmuş sayfasına da bakabildim kısmen (gizli herbişeyi).Ama bununla alakası yoktur dimi yani sayfayı beğenmemle çünki beğenmeden baktığımda diğerleri değil sadece o kadındı ooff aklım karışık cidden.Erkek arkadaşımın şifreside var bende ben başka bi hesabı olduğunu düşündüm kadının beğenisini görünce bakarım diyemi düşündü acaba ?kadına ne dedi onu engellemi dedi?bugün neden kalktı engel yada facede teknik bi sorun olduda ondanmı bilemedim

aslında yanlıs degildi yorumunuz sizi engelliyen kisinin begendigi yorumu bile goremezsiniz facede olan bir sayfaysa giriş yapmadan bakmıs olabilir sonrasında giriş yapınca engelli oldugunu gormusdur

engellenen benim .kadın erkek arkadaşımın yorumunu beğenmiş normaldir beğenebilir fakat bi bakayım dedim yazı siyah engelliyim bakamadım .yani sadece bu kadında böyleydi diğer bütün isimler mavi yazı engel yok .Yorumun bana mantıklı geldi fakat tam anlayamadım

Herkese Günaydın Aşkımın günahını almışım kadınla konuştum tanımıyorum sizi ve sevgilinizi dedi.(inşallah öyledir):P

Selam canım.

Valla bu facebook, twitter, yok whats up mış bilmem neymiş, tiksiniyorum bunlardan. Resmen yuva yıkıcı bunlar :) yaptığın ve düşündüğün mantıklı, ben olsam ben de endişelenirim. Daha geçenlerde çok değerli bir bayan arkadaşlardan biri (buraya işkilli bi kelime gelicek) benim görüşmeye başladığım kişinin bir fotoğrafının altına kalp falan yapmış. Bir şey yapmadım ama 3. dünya harbi yakındır kızlar. Ya bu nasıl bir genişliktir, nasıl bir rahatlıktır ya. Neyse daha da yazarsam sinirden kendi başımı yiyeceğim. Şimdi adama sorsan yok öyle bir şey ya kız beğenmiş ne var bunda, engelliyse ne bileyim falan der kesin. Yani sen haksız çıkarsın.

ARKADAŞLAR

vallahi birinin fake hesabı olabilir mi acaba? aklıma ilk o geldi, birilerini eklemek için erkek arkadaşının ya da onun tanıdığı birilerinin bir hesabı. kadın çünkü seni neden engellesin ki saçma olur.

Face de biri seni engellediğinde onun adını beğenisini yorumunu ya da profilini göremezsin.
Face le alakalı bir sorun olabilir çünkü arada benim arkadaşlarımında profiline giremiyorum isimler siyah görünüyor.
Birde toplu bir yere yorum yaptıysa zaten çoğu kişi tanımadğı insanların yorumlarını beğeniyor.

Hesabını dondurup açmış da olabilir öyle olunca mesaj atmışsa bile siyah görünüp, kişinin profiline tıklanılmıyo:31:

Back
X