• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebookta arama gecmisi

muammaa

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
92
12
18
Merhaba arkadaşlar telefondan facebookta kimleri aradığımı nereden görebilirim bilen varsa söyleyebilir mi ?

Anasayfada ustteki menude en sagda asagi bakan bir ok var, ona tikliyorsun. Orada "Hareketler dokumu" var. Oraya gir, sonra "Hedef kitlesi sadece ben olan .. de dahil et" gibi bir secenek var, onu da secince hepsi cikar :ssz:

Anasayfada ustteki menude en sagda asagi bakan bir ok var, ona tikliyorsun. Orada "Hareketler dokumu" var. Oraya gir, sonra "Hedef kitlesi sadece ben olan .. de dahil et" gibi bir secenek var, onu da secince hepsi cikar :ssz:

Ama telefondan girince böyle bir sey cikmiyor yani baktım ama yok

Aa telefondan demissin hic gormedim :/ O zaman bilmiyorum, ama facebook uygulamasindan degil de web browser'dan gir, eger "masaustu gorunumunde ac" gibi bir secenegi varsa facebook'un ayni bilgisayardaki gibi acilir, ama yine mobil versiyon olursa sanirim gorunmuyor mobilden onlar.

Aa telefondan demissin hic gormedim :/ O zaman bilmiyorum, ama facebook uygulamasindan degil de web browser'dan gir, eger "masaustu gorunumunde ac" gibi bir secenegi varsa facebook'un ayni bilgisayardaki gibi acilir, ama yine mobil versiyon olursa sanirim gorunmuyor mobilden onlar.

İlgine tşk ederim canım çok sağol deniyorum şimdi.

Ah canim bnde esimin aratmalari bulmustum hemn soyleyeyim
Hareketler doumune giriyorsun orada cikiyor sonra ustte filtrele yaiyot ordanda ara tusu var ona tikla ne arttiysan cikuyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Telefonda boyle
Bilgusaydada yune hareketler dokumune bak sonra sol kosede kategoriler var orada tümü falan yaziyo ona tikla en altta ara yaxiyo tikla bul

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence arama...
Muhtemelen sevgilininkine ya da esininkine bakiyosun..
Bakma..
kavga cikacak cnku..
hoslanmayacagin seyler goreceksin..
hiic bakma :ssz:

Kızlar nihayet sonuca ulaştım evet eşimin arama geçmişine baktım bir şey yoktu garibim yaa ilgilenen herkese TSK ederim cidden yardımcı oldunuz

Kızlar nihayet sonuca ulaştım evet eşimin arama geçmişine baktım bir şey yoktu garibim yaa ilgilenen herkese TSK ederim cidden yardımcı oldunuz

kötü şeyler görmediğinize çok sevindim. inş bir ömürde görmezsiniz...

Back
X